Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Question Hacking me Google

Rreziku nga Google !!!

Kot te permendim se sa i rendesishem eshte nje motor kryesor kerkimi si Google. Ai na ka ndihmuar shpesh me rezultatet dhe sasine e madhe te infos qe disponon. Kohet e fundit po lexoja nje artikull pikerisht mbi Google dhe menyren se si mund te perdoret edhe per keq informacioni qe ai ofron. Dikush qe merret me sigurine kishte marre mundimin te mblidhte disa nga search stringet duke ekspozuar qarte dy gjera :

1. Fuqia e Google nuk eshte per tu nenvleftesuar dhe ...
    2. Ne rruzull ka akoma admin idiote dhe jo kopetente me shumice...

SEKSIONI NE VAZHDIM ESHTE VETEM PER QELLIME SHPERNDARJE INFORMACIONI.
    JU LUTEM MOS NDERMERRNI ASNJE VEPRIM KEQDASHES NDAJ SITEVE QE MUND TE AFISHOHEN PAS KERKIMIT.

Lexoni Vazhdimin e pabesueshem ne skedarin txt qe eshte bashka ngjitur..........
    Skedarėt e Bashkėngjitur Skedarėt e Bashkėngjitur

Titulli Personal Maska e Sentinus
    Anėtarėsuar
    05-12-2002
    Vendndodhja
    c:\sytem volume information
    Postime
    129
    HI
    MJAFTON QE TE SHTOSH ROBOT.TXT (NOROBOTS) ne webserver
    dhe nuk je me i rrezikuar.
    une mendoj se nuk eshte ndonje problem i madh

meqe ra llafi une e dashuroj GOOGLE mos e merrni fjalen time shume per baze kur behet llaf per google.
    C:\>tracert GOD
    Unable to resolve target system name GOD.

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    U mora rreth nje ore me kete metode duke kerkuar loge, file teksti etj neper servera dhe eshte e cuditshme se sa info mund te mbledhesh... psh deri tani kam nja 2-3 file users.mdb dhe admin.mdb. diku ishte njeri qe per te mos i harruar passwordete aol dhe hotmail i kishte shkruar ne nje skedar txt, ne nje vend tjeter doli nje liste e gjate sa dreqi passwordesh XXX, te dhena personale, masterpassword etj.
    Shembujt e dhene ne skedarin Hacking me Google.txt mund te ndryshohen dhe te zgjerohen akoma edhe me shume sipas fantazise suaj....
    LoL ... eshte vertet per te qeshur.....

i/e regjistruar Maska e Judges of Ur
    Anėtarėsuar
    10-11-2003
    Postime
    75
    Force Brother, duhet ti ngrihet nje Lapidar Google E adhuroj google me gjith shpirt vetem ne saj te google kam arritur te bej nje koleksion softwaresh me vlere te paimagjinueshme duke perfshire ketu versionin e fundit te adobe photoshop qe eshte nje nga programet me te shtrenjte qe kam pervetsuar

shendet brothers

shenim: mos e lidhni forumin me grupe pirate. ( Edi )
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 25-12-2003 mė 11:38
    I spoke to horrors of a dying planet, creatures of a dying sea. Nature was forever aletered, warped by reality. A truth to me was then revealed, born on wings of destiny. Decaying in my silent grave I spoke to kings of heirless thrones. An oath to me there was sung, the prophecy of their bones.

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Kush e tha qe nuk duhet ti ngresh lapidar google? edhe une une ate po them... sidomos tani qe kam root akses ne nje server ne afriken e jugut LOLOLOLOLOL

i/e regjistruar Maska e Judges of Ur
    Anėtarėsuar
    10-11-2003
    Postime
    75
    uuu paske ber pun te madhe ti force, pa na trego nje cik detajet po spertove
    I spoke to horrors of a dying planet, creatures of a dying sea. Nature was forever aletered, warped by reality. A truth to me was then revealed, born on wings of destiny. Decaying in my silent grave I spoke to kings of heirless thrones. An oath to me there was sung, the prophecy of their bones.

° dIsOrDeR ° Maska e Orso
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    313
    F-I kam besim tek ty qe mund te punosojne edhe ne Eu keto dite...

Peace
    ORSO

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Hey Orso mik i vjeter..c'kemi? Me vjen mire qe te shoh akoma rrotull. Te them te drejten keto kohet e fundit jam kthyer perseri ne forum...sepse me perpara s'ma mbante nga moderatori. Nqs e mban mend isha ankuar nga te paret..LoL. Megjithate me vjen mire qe tani eshte edspace. Mund te shkruajme e te mesojme prape rehat. Ty te uroj gjithe te mirat dhe shpresoj ti kesh zgjidhur ato ceshtjet qe kishe.
    Nqs e ve re ka perseri anetare te rinj qe duan prova per cdo fjale apo flasin pa menduar shume gjate...nejse. Njehere e nje kohe kur jepja detaje thoshin qe te mos i permend sepse nuk eshte mire e ku di une... tani duan prova... cfare te beje njeriu i shkrete.
    PO mos pertoni lexoni skedarin e tekstit dhe e shikoni vete...LoL
    Gjithe te mirat...

Tema tė Ngjashme

1. Google Pack (beta)
    Nga besart nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-04-2006, 13:41
  2. Google – superfuqia e re
    Nga Davius nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-09-2005, 19:53
  3. Lajme nga GOOGLE... VoIP
    Nga Miremengjes nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-01-2005, 17:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •