Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 26
    I sinqert me të gjith Maska e Shkupjani
    Anëtarësuar
    07-01-2003
    Vendndodhja
    Maqedoni Shkup
    Postime
    124

SHKUPJANI i sinqert me te gjith..

Un jam Hasan Baftijari i lindur ne Shkup me 11.09.1981 .
    jam femiju i par ne familje edhe ate djal gezim i madh emrin ma kan ngjit Hasan per ate arsyje se diku 1 vit para se te lindja un babit i ka vdekur nji vella ne ndeshje me makin e ai e ka pas emrin Hasan e keshtu qe kur kam lind un me kan len ket emer edhe mua me pelqen shum eshte emer Arab dhe don te thot " i mir i bukur bukurosh " keta tre domethenje i ka qe un i posedoj te gjitha...
    kam edhe nji vella edhe dy motra pas meje jemi goxha familje hahaha shkollen fillore e kam kry ne shkup kurse qe nga mosha 14 vjeqare jam larguar nga vendlindja i vetem pa familje ku kam ik ne shqiperi kam fillu shkollen e mesme atje pas disa problemeve te vogla ne nji shkoll te mesme ku u regjistrova dhe me perjashtuan se isha shum i mir por deshti Zoti e mbeta si nxenes perseri ne ket shkoll por me korespodenc. Ne shqiperi vazhdova gjimnazin pas nji kohe te shkurter pas nji muaji edhe atje dola me korespodenc por me pelqeu jeta ne shqiperi ku bera shum shok dhe kaloja shum bukur pas kater viteve i mbarova provimet ashtu si i mbarova edhe ne shqiperi por edhe ne shkup ku mbarova dy shkolla te mesme dhe dergova dokumentat ne disa vende te botes per studime dhe me doli pranimi ne jemen edhe ne kordoba te Spanjes por un vendosa ne Jemen se atje e kisha pak me lir nga ana ekonomike ku edhe jam ende ne Jemen .
    jam viti i katert ne fakultetin e shkencave Islame dega " Kultura dhe civilizimi Islam" sme kan mbetur edhe pak edhe te mbaroj.
    jam i fejuar ket vit jam fejuar "shum keq " por ceshte me e keqja kur edhe te fejuaren se ke pran por ja kaloj disi.
    Edhe pse shkupi per mua eshte gjithcka se thot nji fjal popullore "Gurri peshon ne vendin e vet" por un perseri edhe ense e mbaroj studimet perseri nuk do jem ne shkup por do jetoj nji koh bukur te mir ne Gjermani ne Keln atje jam i ftuar te punoj me nji institut si profesor te jap mesim ne gjuhen arabe ku edhe do te vazhdoj magjistraturen ne dasht Zoti .
    Momentalisht jam antar i redaksis se revistes VEPRA qe botohet ne shkup revist shkencore kulturore dhe informative qe mun ta lexoni ne ket adres www.furkan.com.mk/vepra
    jam edhe antar i kryesis te Forumit rinor Islam ne maqedoni gjithashtu ne pushimet verore luaj edhe rolin e zevendes pergjegjesit te JETIMAVE femijet pa prinder ne nji shoqat humanitare "KALLIRI I MIRESISE " ne Maqedoni Shkup edhe kjo e ka adresen www.kalliri.org .
    Kurse ketu ne jemen jam kryetar i fakultetit te shkencave islame dhe prezentues i shqipetareve ne unionin e studentave te fakultetit te shkencave dhe teknologjis ne Jemen ne qytetin SANA"A .
    Besoj se sdo te thoni se jam karierist se nuk mar pag nga asnji post te cilin e gezoj por duke par punen dhe sinqeritetin tim me kan emeruar dhe me eashte dasht ti pranoj dhe dihet se njeriu kur e pranon nji post duhet te bej cmos qe ta kryj ma se miri qe ka mundesi..
    si thot populli ne nji fjal te urte "C'do pune jepja hakun"
    edhe nji gje tjeter se asnjiher nuk jam shum koh me nji vend por leviz shum ku ne Jemen Maqedoni bahrejn Jordan Saudi Bosnje Kroaci Slloveni Turqi Shqiperi Kosov dhe shum me pelqen te udhtoj edhe pse udhetoj per pun por edhe tash jam mesuar keq se sme zen vendi vend hahahahahha..
    Tjeter sdi cfar tju them i merzitur boll se qe kur jetoj pa familjen pa shoket edhe pse ku kam shku kam gjet shok mirpo shoket e femiris jan nji gje e veqant por pamvarsisht keshtu eshte jeta dhe duhet se te pajtohemi me ket gje..
    Mua sme mbetet tjeter gje vetem tju pershendes dhe tju kerkoj ndjes per ket prezentim timin te gjat ndoshta do tju mar pak koh duke e lexuar por edhe njiher ju kerkoj falje..
    Me respekt per ju Shkupjani
    Hasan Baftijari..
    Nese njeriu nuk e ka nji gjë për të cilën duhet të vdes,ska vler jeta e tij në kët botë...

Kercova Qyteti i Endrrave Maska e Kercovarja
    Anëtarësuar
    19-12-2003
    Vendndodhja
    Kercove
    Postime
    50
    HASAN>SHkupjani <majre se ke ardhe kalofsh as ma majre en forum)shuem prezantim i bukur dhe i shkelqyer te uroj cdo te mire en jete dhe gezuar festat
    Gezuar Vitin E Ri 2004

Me rrespekt KERCOVARJA
    Larg jam po mendjen atje tek ty e kam
    ai eshte dheu yt o i shtrenjte i imi vatan !

i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anëtarësuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609
    Miresenapaske ardh Hasan midis nesh . Besoj se dhe ketu ke boll shok, qe i ke te nje besimi .Uroj ta kalosh sa me mire ketu midis kombit tuaj .

Pershendetje nga Alba
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

Mire se ek ardhe kalofsh as em mire shkupi cdo te mire bye bye
    Shqiperin e Dua se Jam Shqipetar{} Kercoven e Dua se Jam Kercovar!!

http://www.tropoja.org
    Anëtarësuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    England[SE]
    Postime
    388
    mire se erdhe shkupjano

O Azem shqipe malsie,
    Per ty loti na ka hije.

*ALBOSTAR* Maska e Dr_Love
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    USA NY
    Postime
    60
    SHKUPI MIRE SE KE ARDHUR KALOFSH SA ME MIRE CASTE TE KNDSHEM MES NESH
    Snjef Kufi Zemra Shqiptare Kombi S'ndahet Pa Dal Fare Ku i Thojne Buke E Ku i Thojne Uje Jem Shqiptar Dhe S'ja Lshojm Kuje.....

pa emer Maska e Shkoder_Gurl
    Anëtarësuar
    29-01-2003
    Vendndodhja
    ne boten time
    Postime
    398
    mire se erdhe hasan
    ja kalofsh sa me bukur ketu
    suksese kudo ne jete
    ne qefin tim

^ Peek-a-boo ^ Maska e Sirena_E_Vogel
    Anëtarësuar
    07-06-2003
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    565
    Mire Se Erdhe Hasan.
    Ja kalofsh sa me mire
    ne forum. Fat e lumturi
    ne jete
    Cuteness !

i/e regjistruar Maska e FoXYFierAkjA
    Anëtarësuar
    18-10-2002
    Postime
    95
    hey mire se erdhe

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Me ne fund te njoha!
    mirese erdhe Xhaxhi Hasan se qenka me i madh se une.

Suksese kudo dhe Zoti ju dhente drejtim problemeve tuaja.
    Artani.
    Injoranca nuk zhduket me top

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Elmaz Plava
    Nga Davius në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-12-2006, 14:28
  2. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  3. Merjemja a.s, Nëna e Isait (Jezusit)
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-03-2005, 08:17
  4. Azem Hajdari, Hero?
    Nga Seminarist në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 187
    Postimi i Fundit: 12-06-2003, 13:08
  5. A ekzistojne tabu ne shoqerine tone sa i perket gjuhes shqipe?
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-11-2002, 11:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •