Postuar më parë nga klevis2000
E para denimi eshte njesoj si per mashkullin dhe femren dhe nuk te vecova femren.
Bibla thote nese gruaja e ben kete veper te gurezohet me gure
Sa per ate qe te me provokonte ndonjera mua ska pse te me provokoje se kam bere veten loldhe nuk jam aq i mire te me provokojne femrat lolllllllllllllllllll
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
}} Mos u hiq kaq i sigurt.
E kanë thënë shumë ,por e kanë ngrënë më shumë.
Me vjen keq qe ti i dashur do i hapje deren gruas te ikte por nderi yt si burr ku eshte i dashur mos e futi tek krevati jot apo e futi tek krevati i i dikurjt tjetri.
Keqen une ty sa burre me qenke as krevatit tend sdo ia jepke vleren si duhet.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
}} Unë nuk jam vrasës.
Ty të rroftë nderi,i ,kur gruaja të shkon me tjetër, pas shpinës dhe nën perçe,e ti mbahesh për BURRË.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Ty te kam qejf une se me ve me shpatulla mbas muri prandaj dikush nga ateistet e tu perdor nje shprehje te bukur
Nese tjetrit i njeh fuqine dhe po keshtu njeh fuqine tende e ke kollaj ta mundesh.
Nese nuk njeh fuqine tende dhe fuqine e tjetrit mos i hyj luftes kot
}} Nuk ma thua mua të parit se ''të kam mbërthyer me shpatulla për muri''.
Është një ironi plakë e jotja,që e ke,përdorur edhe me të tjerë.
Sa per shprehjet qe jane kristiane mos fol gjera qe i kundershton vete sepse veti perdor fjale kristiane mirepo je ateist apo harrove.lolpastaj fjalet nuk kane fe i dashur mos ngatarro gjuhen me fene.
}} Si ateist,mua nuk më dënon askush për fjalët që përdor,në janë kristiane apo myslimane,ndërsa në të kundlërt me mua ,një jolargpamës i inxheksionuar nga feja,e ka mëkat të përdori shprehje të feve të tjera.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Epo te mbrosh Enver hoxhen se eshte shqiptar dhe te shaj nje turk ose arab se nuk eshte shqiptar kjo per mua eshte sikur te mbroj Sadamin dhe te shaj ameriken lol.i dashur mos i ngatarro gjerat tjeter eshte shqiperia dhe te jesh shqiptar.une nuk i dua njerzit sipas rrobes ose kombit une i dua njerzit sipas virtyteve dhe aftesive qe ato kane.nese je amerikan dhe je njeriu i mire je me i mire per mua se nje Enver hoxhe diktator.
}} Mos i përpuno gjërat me qëllim o mysliman i ''ndershëm''.
Nuk cilësove një turk,por TURQINË.
Lojra mos bëj.
Në rast se nuk ke nerva.....dil nga debati.
Fjalët e mia mos i ndrysho.Është dobësia jote,jo e imja kjo.
Ndërsa Sadamin e ke ti HEROIN tënd,dhe VËLLA ne fe.
Mua nuk më lidh gjë me të.
Me kete me vure vertet me shaptulla mbas muri.tani do ta dua me shume enver hoxhen sesa sadamin dhe xhorxh bushin.
}} U bë e disata herë,që po ironizon dhe keqpërdor fjalët e mia qëllimisht.
Po të paralajmëroj.
Mos bëj lojëra .
Di edhe unë të të fyej,dhe keq shumë ndoshta.
Mos i krijo vehtes situata ,që të të krahasojmë me diçka tjetër.
Mendohu .
Degjo nga mynyra se si dikuton njeriu le mbrapa tij nje rruge e cila tregon se si ke ecur ne jete tende dhe te thuash qe enver hoxha eshte i mire se ka emrin shqiptar per mua eshte turppp ta pranoj enver hoxhen si shqiptar ndoshta ti dhe ai kryetari i partise komusniste e doni kaq shume enverin.
}} Se sa komunist jam unë, shiko dhe gjej shkrime të tjera që të bindesh.
Përsëri po e bën qëllimisht për të turbulluar dhe hedhur baltë mbi të tjerët që nuk mendojnë si ty,dhe padronët e tu.
Sa per nicknamet i dashur mos me akuzo kot por akuzo veten tende se ke dhe te tjere por mos mi trego mua se une te kuptoj se kush je.Megjithate eshte kenaqesia ime te bisedoj me ty lol
}} Çfarë do të thotë kjo??
Kush jam dihet, se jam jo pak kohë në forum.
Aludimet leri për në arabi e jo për këtu.
Në rast se nuk më njeh më parë,s/name im ishte PANBRUK,dhe sa për dijeninë tënde,nuk shkruaj edhe mbroj ato që them me këtë s/nanme,( e mbaj për të nderuar dikë nga GJAKU IM,dhe që është i tillë)me ndonjë s/name tjetër siç ''DIKUSH'' mund të bëjë dhe çojë MP në adresën time,duke lavdëruar myslimanizmin dhe duke më thënë të hyj në rrugën e zotit.
Kështu??
Drutë po i pret shumë trashë,por e ka fajin sopata që ke.
Që këteje tutje,unë në lidhje me personin tënd,''do ti pres shkurt drutë'',dhe kjo për fajin tnd e jo timin.
Bye bye KLEVIS(emer kristian)
Krijoni Kontakt