Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 49 prej 49
    . Maska e *DJ-ALDO*
    Anëtarësuar
    03-03-2003
    Vendndodhja
    Asgjëkundi
    Postime
    297
    Postuar më parë nga klevis2000
    E para denimi eshte njesoj si per mashkullin dhe femren dhe nuk te vecova femren.

Bibla thote nese gruaja e ben kete veper te gurezohet me gure

Sa per ate qe te me provokonte ndonjera mua ska pse te me provokoje se kam bere veten lol dhe nuk jam aq i mire te me provokojne femrat lolllllllllllllllllll
    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

}} Mos u hiq kaq i sigurt.
    E kanë thënë shumë ,por e kanë ngrënë më shumë.

Me vjen keq qe ti i dashur do i hapje deren gruas te ikte por nderi yt si burr ku eshte i dashur mos e futi tek krevati jot apo e futi tek krevati i i dikurjt tjetri.
    Keqen une ty sa burre me qenke as krevatit tend sdo ia jepke vleren si duhet.
    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

}} Unë nuk jam vrasës.
    Ty të rroftë nderi,i ,kur gruaja të shkon me tjetër, pas shpinës dhe nën perçe,e ti mbahesh për BURRË.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    Ty te kam qejf une se me ve me shpatulla mbas muri prandaj dikush nga ateistet e tu perdor nje shprehje te bukur

Nese tjetrit i njeh fuqine dhe po keshtu njeh fuqine tende e ke kollaj ta mundesh.

Nese nuk njeh fuqine tende dhe fuqine e tjetrit mos i hyj luftes kot

}} Nuk ma thua mua të parit se ''të kam mbërthyer me shpatulla për muri''.
    Është një ironi plakë e jotja,që e ke,përdorur edhe me të tjerë.

Sa per shprehjet qe jane kristiane mos fol gjera qe i kundershton vete sepse veti perdor fjale kristiane mirepo je ateist apo harrove.lolpastaj fjalet nuk kane fe i dashur mos ngatarro gjuhen me fene.

}} Si ateist,mua nuk më dënon askush për fjalët që përdor,në janë kristiane apo myslimane,ndërsa në të kundlërt me mua ,një jolargpamës i inxheksionuar nga feja,e ka mëkat të përdori shprehje të feve të tjera.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Epo te mbrosh Enver hoxhen se eshte shqiptar dhe te shaj nje turk ose arab se nuk eshte shqiptar kjo per mua eshte sikur te mbroj Sadamin dhe te shaj ameriken lol.i dashur mos i ngatarro gjerat tjeter eshte shqiperia dhe te jesh shqiptar.une nuk i dua njerzit sipas rrobes ose kombit une i dua njerzit sipas virtyteve dhe aftesive qe ato kane.nese je amerikan dhe je njeriu i mire je me i mire per mua se nje Enver hoxhe diktator.

}} Mos i përpuno gjërat me qëllim o mysliman i ''ndershëm''.
    Nuk cilësove një turk,por TURQINË.
    Lojra mos bëj.
    Në rast se nuk ke nerva.....dil nga debati.
    Fjalët e mia mos i ndrysho.Është dobësia jote,jo e imja kjo.
    Ndërsa Sadamin e ke ti HEROIN tënd,dhe VËLLA ne fe.
    Mua nuk më lidh gjë me të.

Me kete me vure vertet me shaptulla mbas muri.tani do ta dua me shume enver hoxhen sesa sadamin dhe xhorxh bushin.

}} U bë e disata herë,që po ironizon dhe keqpërdor fjalët e mia qëllimisht.
    Po të paralajmëroj.
    Mos bëj lojëra .
    Di edhe unë të të fyej,dhe keq shumë ndoshta.
    Mos i krijo vehtes situata ,që të të krahasojmë me diçka tjetër.
    Mendohu .

Degjo nga mynyra se si dikuton njeriu le mbrapa tij nje rruge e cila tregon se si ke ecur ne jete tende dhe te thuash qe enver hoxha eshte i mire se ka emrin shqiptar per mua eshte turppp ta pranoj enver hoxhen si shqiptar ndoshta ti dhe ai kryetari i partise komusniste e doni kaq shume enverin.

}} Se sa komunist jam unë, shiko dhe gjej shkrime të tjera që të bindesh.
    Përsëri po e bën qëllimisht për të turbulluar dhe hedhur baltë mbi të tjerët që nuk mendojnë si ty,dhe padronët e tu.

Sa per nicknamet i dashur mos me akuzo kot por akuzo veten tende se ke dhe te tjere por mos mi trego mua se une te kuptoj se kush je.Megjithate eshte kenaqesia ime te bisedoj me ty lol

}} Çfarë do të thotë kjo??
    Kush jam dihet, se jam jo pak kohë në forum.
    Aludimet leri për në arabi e jo për këtu.
    Në rast se nuk më njeh më parë,s/name im ishte PANBRUK,dhe sa për dijeninë tënde,nuk shkruaj edhe mbroj ato që them me këtë s/nanme,( e mbaj për të nderuar dikë nga GJAKU IM,dhe që është i tillë)me ndonjë s/name tjetër siç ''DIKUSH'' mund të bëjë dhe çojë MP në adresën time,duke lavdëruar myslimanizmin dhe duke më thënë të hyj në rrugën e zotit.
    Kështu??
    Drutë po i pret shumë trashë,por e ka fajin sopata që ke.
    Që këteje tutje,unë në lidhje me personin tënd,''do ti pres shkurt drutë'',dhe kjo për fajin tnd e jo timin.
    Bye bye KLEVIS(emer kristian)
    Ndryshuar për herë të fundit nga *DJ-ALDO* : 10-01-2004 më 20:04

Perjashtuar nga Mod. Maska e Klevis2000
    Anëtarësuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    Ne jeten reale
    Postime
    1,120
    o dj aldo une nuk e di se kush te ka cuar mesazh ty qe te behesh musliman .Zoti ska nevoje per njerez i dashur njerzit kane nevoje per Zotin.

tani meqe do ta bej biseden me te kampme dhe jo me te shjeguar po te bej nje pyetje nga e ke prejardhjen ti dj ado te ka krijuar Zoti apo je dakort me teorine darviniste qe thote njeriu e ka prejardhjen nga majmuni.

Nese tjetrit i njeh fuqine dhe po keshtu njeh fuqine tende e ke kollaj ta mundesh.

Nese nuk njeh fuqine tende dhe fuqine e tjetrit mos i hyj luftes kot

Une enjoh shume mire islamin e njoh dhe ateizmin dhe kristianozmin e njoh dhe demokracine.Pra une njoh kundershatrin dhe piket e dobeta qe ka ai .Po keshtu njoh armen time te forte.

Kurse ti i dashur nuk njeh as islamin as ateizmin as krishterimin as demokracine.ti do te besh lojra fjlaesh dhe do te lush kuka fshehti ose te kapa ste kapa.

Une sdua te harxhoj kohen me lojra fjalesh ses nuk ia vlen se dihet se perfundimi sdo jete mire per te dy.nese do te diskutosh diskuto me argumente dhe fakte.Pra mos me thuaj se sadami eshte vellai yt kur ti e di shume mire qe eshte vellai yt komunist.

Pra mos me thuaj pse perdor fjale kristiane.sepse thashe politeizem nuk e di por me duket mungese serioziteti ne bisede dhe sme duket aspak e arsyeshme qe te me thuash se fjalet qenken kristiane ose ateiste ose muslimane.Pra se pari duhet qe ne cdo fjale te kesh kujdes sepse ben gabime.Fjala eshte hyn ne gjuhesi dhe jo ne fe me duket se e di kete ti.

pastaj shembuj qe te kam marre nuk i kam marre qe te ofendoj ty por te bej te ndiesh pak ne ate pozite per te dhene nje pergjigje e cila rrjedh nga nje person i cili i mendon gjerat sikur eshte vete aty.Ti je beqar besoj dhe une skam se si te flas per grua per ty sepse ti ske por ishte nje shembull qe ti duhet ta marresh si te tille dhe jo si provokim ose fyerje.
    Pataj shume ke perhap kete reklamen klevis emer kristian cdo te thuash me kete se kam vjedhur dhe emrin edhe ti se ke emer ateist duhet ta vesh darvin ose marks emrin tend.aman o dj aldo per keto gjera do kapesh ti.lol nuk e di elexove ate temen argumnetat e egzistences se Zotit apo jo.Shiko se njeriu qe sbeson Zotin ka kryer vetevrasje shpirterore per mua.

. Maska e *DJ-ALDO*
    Anëtarësuar
    03-03-2003
    Vendndodhja
    Asgjëkundi
    Postime
    297
    I nderuar Klevis!!
    Po e filloj nga fundi i shkrimit tënd përgjigjen time.
    Në rast se unë ve s/name katoliku,unë jam ateist e para dhe mund të ve çfarë të dua,e dyta ky s/name është në nderim të një DJ që është gjaku im ,dhe jeton shumë larg meje.
    Por që ti si mysliman i ndershëm që je,nuk të lejohet të vesh emra ''kaurrësh'',të përdorësh gjërat e tyre,të hash gjërat e tyre ,e kështu me rradhë.
    Pra si rrjedhim,ti duhet të braktisësh shumë,pothuaj të gjitha që përdor ,sepse ato i ka bërë ''KAURRI''
    Që nga elektriciteti,teknika,shkenca e deri tek kompjuteri që ti po përdor për tu mbrojtur.
    Besoj se kupton deri këtu apo jo??

Përsëri po ta përsëris dhe NGULITE mirë në KOKË...NUK JAM KOMUNIST.
    Jam ateist,por ti nuk arrin ti dallosh këto,sepse feja të ka mësuar se ATEISTËT janë vetëm komunistët.
    Kjo është për të qeshur e për të qarë së bashku.
    Sadamin ta mbani e t'ju rrojë sa malet,sepse është i juaji dhe nuk ka asnjë lidhje me ateistët apo me kristianët dhe myslimanët shqiptarë.
    Ai është vetëm i juaji dhe në bazë të ligjeve myslimane arabe,ai dhe djemtë e tij ,janë të persekutuarit dhe të vrarë nga kristianët,e si të tillë janë heroj të arabëve.

Për konstatimet e tua se unë nuk njihkam asgjë,as ateizmin,as demokracinë ,as krishterimin kjo është një ide e jotja ,dhe si shumë të tjera që ke,shumë e gabuar
    Nuk dua të njoh islamin,kjo nuk do të thotë se nuk njoh realitetin.Kjo do të thotë se INJOROJ ISLAMIN.
    E kuptove apo jo??
    Ta përsëris edhe një herë tjetër??

Në të kundërt me mua,ti nuk njeh se ku goditesh dhe se sa goditesh,nuk ke asnjë armë tjetër veç kuranit që të luftosh,por si gjë e vjetër që është kurani yt,të le me mijëra herë në baltë dhe të ç'armatosur.
    Kohët kanë ndryshuar dhe kjo armë është shumë e dalë mode.
    Nuk i përgjigjet realitetit.

Besoj se u sqarove.

Bye,bye Klevis
    (emër KRISTIAN)

Anëtarësuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    Ne jeten reale
    Postime
    1,120
    U pa puna meqe argumentat e mia sdo ti besosh atehere do te perdor armet e tuaja tani per te bindur por te lutem shume mos mu shmang pyetjeve qe do te jene me shkronja te medha.
    Dhe me fal qe po perdor mynyre te foluri qe si pershtatet nje dialoguesi te mirefillte por me detyron qe te perdor fjalet e tua dhe ideologjite tua qe te kuptosh se je gabim.

Pra qendron ne ate qe te thashe une se ti nuk e njeh mire Islamin dhe keshtu kur nuk e njeh dicka je armik i saj .Pra ske si te bisedosh me mua per islamin kur ti nuk e njeh islamin .Patsaj kush te tha ty qe kaurri paska bere dicka dhe sduhet ta haje une ose ta perdor e shikon sa keq llogjikon me nje llogjikim te verber pse nuke shikon ti se si muslimanet dhe te krishteret bashkepunojme ne tregti a nuk i ke pare mallrat muslimane qe blehen nga te krishtert dhe mallrat e krishtere qe blihen nga muslimanet .dhe ushqimi i krishtereve lejohet te hahet ne kuran ka ajete per kete.Prandaj te thashe mos fol kot pa argumenta .

Nje pyetje per ty cdo te thote ateist dhe nga e ke prejardhjen ti dj aldo pse ke frike ta pranosh mendimin skizofren qe thojne ateistet qe e keni prejardhjen nga majmuni.

Sadami eshte njeri dhe kishte ideologji komuniste ne koke si puna e Enver Hoxhes qe ti me shume dashuri e mbrojte si shqiptar qe eshte .

Ti dhe askush se injoron dot islamin sepse nese injoroni islamin injoroni vetet e juaja>Nese me thua qe spranoj Zotin atehere do dalesh me origjine nga majmuni atehere kjo eshte injorim i vetes tende dhe jo islamit qe eshte feja e vetme hyjnore.Ti dj aldo je aq i dobet ne dialog dhe njohjes se ateizmit sa ndonjehere perdor mbulese kristiane per mbrojtje kurse mua me thua si hani gjellet e kaurrit.Tani nese je ateist perdor argumenta ateistesh megjithese mund te perdoresh cdo lloj argumneti qe do ti biles mund te marresh dhe argumenta budistesh kur dialogon me mua por mos me thuaj jam ateist dhe perdor argumente kristianesh sepse do te kap me fjalet e tua pastaj.Mos me thuaj qe ke emer kristian dhe vete ti e ke kristian.
    Dj Aldo Cfare ndryshimi ka per ty nje kristian dhe nje musliman
    Sepse ti e heq veten ateist.pra je qe ne origjinen e ideologjise dhe argumneteve qe ti sjell je i gabuar sepse ateizmi eshte i dobet te luftoje me ideologjite qe besojne ne Zotin.

Ti dj aldo sduhet te hash as buke muslimani as buke kristiani sepse ti se beson Zotin ne egzistence dhe ne e besojme .Kjo sipas teorise tende dhe jo times sepse dhe ateist te me vije ne shtepi do ta pres.Por flet gjithcka qe kundershton po me fjalet tua dhe me veprat e tua te perditshme plus me ke fut nja dy kumbulla qe shpreson te dish per islamin qe se ke as idene se cdo thote islam dhe musliman..

Sa per kuranin eshte liber hyjnor dhe madheshtor dhe femija i vogel qe e di fene islame ju ben zbor juve ateisteve vetem me nje pyetje.

Nga e ke prejardhjen

. Maska e *DJ-ALDO*
    Anëtarësuar
    03-03-2003
    Vendndodhja
    Asgjëkundi
    Postime
    297
    Prejardhja JOTE, Klevis ( emër KRISTIAN) është nga NJË QELIZORËT dhe pas një qelizorve në shumëqelizorë e deri tek njeriu i sotëm.
    Pra nga kafshët.
    Kështu shpjegohet dashuria e disave për kafshët dhe sjellja kafshërore si p.sh. KAMIKAZËT dhe mbrojtësit e tyre.
    Enveri ishte shqiptar dhe e mbroj si shqiptar,kur ca ARABË si mbrojtësit e kamikazëve këtu,përpiqen që të na bëjnë të njëjtin POPULL me ARABËT.
    Sadami është i juaji dhe atij i FALENI tani,sepse ËSHTË islami juaj.
    Mos GUXO të barazosh të KRISHTERËT e kësaj BOTE me ARABËT e TU.
    Të parët janë NJERËZ e të DYTËT SHTAZË.
    Pra në bazë të EVOLIMIT ARABËT janë MIJËRA vjet pas të KRISHTERËVE.

Asaj pyetjes së KALAMAJVE të PABINDUR MËKATARË ATEISTË se ''KUSH e KRIJOI zotin'',ju përgjigje ti besimtar??
    Do më thuash se nuk i përgjigjesh dot se nuk di gjë rreth kësaj.
    E dimë që nuk di, se je i mbështjellë nga DEMAGOGJIA dhe GËNJESHTRAT e Hoxhallarëve dhe kuranit tënd,dhe si pasojë,nuk mund ta llogjikosh diçka që nuk ta lejojnë ta ÇOSH nëpër mend e jo ta diskutosh.
    Sa për S/NAME që ti ke zgjedhur ai është KRISTIAN.
    Mua më lejohet të zgjedh çfarë të dua se jam ateist,dhe së DYTI familja IME ,është KRISTIANE dhe jo ARABE,si disa këtu që po më gërvëlisin sytë me gënjshtra nga Përrallat e 1001 NETËVE
    Bye,bye Klevis
    (emër KRISTIAN)
    Ndryshuar për herë të fundit nga *DJ-ALDO* : 12-01-2004 më 09:28

Anëtarësuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    Ne jeten reale
    Postime
    1,120
    E dredharak pse se pranon qe ideologjia jote thote qe eke prejardhjen nga majmuni apo ke frike se tregon vlerat etua shtazore .

Une prejardhjen e kam nga Zoti ai krijoi njeriun e pare nga balta dhe po ta shikosh trupi i njeriut eshte i perbere nga kripera minerale dhe une perberesit e tokes pastaj dhe gjate jetes po me nga toka e merr origjinen e ushqimit bima dhe kafshet dhe se fundi po ne toke perfundon i dashur deri ne dieten kur do dali para Zotit.

Pra i dashur mosme fol mua per besimin kur ti pranon se eke prejardhjen nga majmuni dhe mohon Zotin eshte injorance te pranosh majmunin dhe mos pranosh Zotin.Prandaj ato arabet qe thua ti dhe krishteret e pranojne qe njeriun e ka krijuar Zoti dhe nuk thojme kemi krijues ose stergjysh majmunin.

Sa per arabet vecohi si do ti diskutojme si njerez dhe komb apo si fetare sepse midis tyre ka dhe te krishtere libaneze jordaneze dhe palestineze prandaj i dashur te keshilloj me shume ti ma japesh fakte sesa pyetje retorike qe dihen pergjgjet e kunderta me ato qe ti aludon.Nuk e shikon diskutimin tend vetem pyetje ben sme dhe nje here sqarim.

Prandaj o ateist me kooperture kristiane nuk mund te besh dialog me njeriun sepse ai eshte me i larte ne llogjike sesa majmuni dhe njeqelizoret.

Bye bye dj aldo( me prejardhje majmuni)

mu pergjigj ketyre pyetjeve
    Nga ndryshon krishterimi me islamin dhe ateizmi me islamin nga pikepamja teologjike se per parrullat ja leme vendin ne stadium ose kopesht zologjik.

. Maska e *DJ-ALDO*
    Anëtarësuar
    03-03-2003
    Vendndodhja
    Asgjëkundi
    Postime
    297
    Postuar më parë nga klevis2000
    E dredharak pse se pranon qe ideologjia jote thote qe eke prejardhjen nga majmuni apo ke frike se tregon vlerat etua shtazore .

Sa per arabet vecohi si do ti diskutojme si njerez dhe komb apo si fetare sepse midis tyre ka dhe te krishtere libaneze jordaneze dhe palestineze prandaj i dashur te keshilloj me shume ti ma japesh fakte sesa pyetje retorike qe dihen pergjgjet e kunderta me ato qe ti aludon.Nuk e shikon diskutimin tend vetem pyetje ben sme dhe nje here sqarim.
    Unë ta spjegova se nga e ke prejardhjen,por meqënë se ti ke version tjetër(NGA BALTA)duhet të të sqaroj, se vetëm të VDEKURIT dalin nga balta,kur i çvarrosin.
    Pra meqënëse ti e pranon këtë,TË TE RROJË MENDIMI që ke.

Kështu që me NJËQELIZORIN DHE BATAKUN,del një qënie si ti???

Sa koshient je për të ORIGJINËN TËNDE.
    Të LUMTË.

Për VEÇIMIN e arabëve,nuk diskutohet që bëj VEÇIM,sepse ORTHODOKSËT e vendeve myslimano-arabe,janë në MINORANCË,dhe trajtohen si kafshë,nga KAFSHËT myslimanë arabë.
    Ti i di këto,por të duhet ti përmendish,që të na hedhësh hi syve,se GJOJA të vjen KEQ për ta.
    Hajde dhe pyet,këtu ku jam unë ORTHODOKSË nga IRANI,të të thonë se çfarë MONSTRASH JENI ju myslimanët e arabisë.

Meqënëse GUXOVE dhe luajte me mua ,duke më quajtur me lloj lloj fjalësh deri tani,dhe duke TË PARALAJMËRUAR MË PARË,do kesh plotësisht, sarkazmën dhe injorimin tim,ndaj një të shituri JOSHQIPTAR,që përdor websidet shqiptare,për fëlliqësira arabe.

Bye,bye,Klevis
    (emër KRISTIAN)
    (njëqelizor nga BATAKU,ose nga BALTA ,siç e quan)

Anëtarësuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    Ne jeten reale
    Postime
    1,120
    ka disa njerez qe dhe te vdekur ato jane gjale ne kujtimet enjerzve me mendimet etyre dobiprurese .kurse jane disa njerez qe jane te gjalle por zemrat e tyre jane te vdekura se thojne ska Zot eshte evdekur ajo zemer qe spranon krijuesin e saj .Ajo zemer qe thote qe e kam prejardhjen nga majmuni ajo zemer eshte vetem pompe gjaku dhe jo energji jetese .Zemra te tilla i erresojne syte njerzve dhe veshet ua sherdhojne dhe gjuhen ia marrin per te folur budalluqe.

O njeri i shekullit 21 ti qe ke zemer dhe mendje therriti zemres tende thuaji jam njeri me ka krijuar Zoti dhe se ke prejardhjen nga majmuni.thuaji se ndoshta ajo kthehet tek e vertat para se vdekja ti mbylli portat e pranimit

. Maska e *DJ-ALDO*
    Anëtarësuar
    03-03-2003
    Vendndodhja
    Asgjëkundi
    Postime
    297
    Postuar më parë nga *DJ-ALDO*
    Unë ta spjegova se nga e ke prejardhjen,por meqënë se ti ke version tjetër(NGA BALTA)duhet të të sqaroj, se vetëm të VDEKURIT dalin nga balta,kur i çvarrosin.
    Pra meqënëse ti e pranon këtë,TË TE RROJË MENDIMI që ke.

Kështu që me NJËQELIZORIN DHE BATAKUN,del një qënie si ti???

Sa koshient je për të ORIGJINËN TËNDE.
    Të LUMTË.

Për VEÇIMIN e arabëve,nuk diskutohet që bëj VEÇIM,sepse ORTHODOKSËT e vendeve myslimano-arabe,janë në MINORANCË,dhe trajtohen si kafshë,nga KAFSHËT myslimanë arabë.
    Ti i di këto,por të duhet ti përmendish,që të na hedhësh hi syve,se GJOJA të vjen KEQ për ta.
    Hajde dhe pyet,këtu ku jam unë ORTHODOKSË nga IRANI,të të thonë se çfarë MONSTRASH JENI ju myslimanët e arabisë.

Meqënëse GUXOVE dhe luajte me mua ,duke më quajtur me lloj lloj fjalësh deri tani,dhe duke TË PARALAJMËRUAR MË PARË,do kesh plotësisht, sarkazmën dhe injorimin tim,ndaj një të shituri JOSHQIPTAR,që përdor websidet shqiptare,për fëlliqësira arabe.

Bye,bye,Klevis
    (emër KRISTIAN)
    (njëqelizor nga BATAKU,ose nga BALTA ,siç e quan)
    RIPËRGJIGJE PËR ARABËT.
    Lexoje dhe pastaj fol,o arab

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema të Ngjashme

1. Nusja e vdekur, mes legjendës dhe të vërtetës
    Nga Xhuxhumaku në forumin Folklori shqiptar
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-01-2016, 08:48
  2. Diana Çuli: Ndjesë familjes së poetit të pushkatuar..
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 14-10-2009, 18:30
  3. Mjekët e deklarojnë të vdekur, kthehet në jetë 6-vjeçarja
    Nga ALBA në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-05-2004, 07:58
  4. Marok: të paktën 564 të vdekur nga tërmeti
    Nga Albo në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-02-2004, 03:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •