Postuar më parë nga *DJ-ALDO*
Po të përgjigjem me rradhë ,qe të kesh mundësi analizimi dhe të nxjerrësh përfundime të drejta rreth meje.
Së pari:
Ti vërtet mund të kesh rezervat e tua për shkrimet e mia në forum,por mos harro se këtu në forum,nuk më thonë mua Bin Laden,por...ca të tjerëve dhe ndër këta ''disa'',hyn edhe ti,apo mos gabohem??
Së dyti:
Nuk është e thënë që të jesh Ateist,duhet patjetër të jesh komunist.Këto demagogji,dëgjohen vetëm nga nëpunësit fetarë dhe propaganduesit e tyre.
Së treti:
Nuk mund të hidhesh ti ,e të na bësh sikur nuk e do komunizmin,sepse ti vepron njësoj si ata.
Në rast se komunizmi kishte diktaturë ligjore,besimet fetare me propagandën e tyre,bëjnë diktaturë shpirtërore me bazë frike.
Për të mos e keqkuptuar,apo keqinterpretuar këtë shprehje timen,jam i detyruar të ta spjegoj më gjërë,si mëposhtë vijon:
komunizmi nuk pranon asnjë ideologji tjetër të kundërt
Një fe nuk pranon fenë tjetër
komunizmi i vë nën zgjedhë njerëzit duke i detyruar,të mendojnë njësoj
feja po të njëjtën,(të imagjinojnë)
në komunizëm, njerëzit i trembeshin BURGUT
fesë me përrallat e PARAJSËS dhe FERRIT
komunizmi i bëri njerëzit hipokritë
feja po ashtu(mos harro se burrat pijnë shpesh fshehur se mos i shohin,dhe i quajnë mëkatarë,për të mos folur për gratë dhe për vetë pretërit,me abuzimet e tzre sexuale)
komunizmi hapi shkolla për të bërë propagandën e tij
feja po ashtu,të pregatisi priftërinj dhe hoxhallarë
Besoj se e kuptove tani,se çfarë aludoja me krahasimin mes fesë dhe komunizmit.
Shprehja që kishe vënë në fund ,me gërma të mëdha blu,më pëlqeu sepse, solle një të vërtetë .
Jemi vërtet shumë.
Krijoni Kontakt