Postuar më parë nga Dj-GabrieL
/me behet gati te nxjerr kallashin![]()
Postuar më parë nga Dj-GabrieL
/me behet gati te nxjerr kallashin![]()
Postuar më parë nga asnjona
Bjeriiiiiiiiiiiiiiiii Pitusiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii urraaaaaaaaaa
Muahhh muahhhhh![]()
Feel the pump √
Nje kanadez, po ha mengjesin, (kafe, kruasant, buke, dhe marmalate) kur nje amerikan, duke ngrene cemcakizin e tij te perhershem, ulet prane tij.
Kanadezi e injoron, por amerikani, gjthsesi e ngacmon: “Ju kanadezet, e hani
te gjithe buken?”
Kanadezi, me bezdi: “Natyrisht!”
Amerikani, ben nje goxha top me cemcakiz.: “Ne ne Amerike, jo, ne hame
vetem tulen. Koren, e mbledhim dhe e riciklojme e me pas e bejme kruasant, dhe e shesim ne Kanada.- vazhdon me nje plasje te topit, te zhurmshme.
Kanadezi rrin ne qetesi.
Amerikani insiston: “Marmalaten e vendonsi mbi buke?”
Kanadezi: “Natyrisht!”
Amerikani duke rrotulluar cemcakizin neper dhembe, i thote: “Ne ne Amerike per mengjes hame, fruta te fresketa, dhe i ruajme te gjitha lekurat e mbeturinat ne nje vend, i riciklojme dhe bejme marmalate, te cilen e shesim ne Kanada…..”
Kanadezi atehere e pyet: “Ju amerikanet beni sex?”
Amerikani: “Natyrisht!” – shume i qeshur……
Vazhdon kanadezi: “Dhe cfare beni me prezervativet e perdorur?”
Amerikani: “I hedhim natyrisht…”
Kanadezi: “Ne jo” – perfundon- “ Ne Kanada, i mbledhim ne nje vend, i riciklojme, i bejme cemcakize, dhe i shesim ne Ameike………….!!!!!”
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Dy miq takohen pas shume kohesh dhe vendosin te hane dreke bashke.
“Gruaja ime gatuan shkelqyeshem”
“Ne rregull!”
Gjate darkes, Davidi, i kerkon se shoqes: “E dashur, mund te sjellesh frutat,shpirt edhe embelsirat, ah e shtrenjte, me fal, edhe kafete. Faleminderit zemer!”
Ne fund te drakes miku pyet shokun:
“Sa keni qe jeni martuar?”
“Ka 15 vjet.”
“Ehh!!! Shkelqyeshem!! Po si ka mundesi qe e therret akoma me gjithe keto ledhe?”
“Pusho, se nuk me kujtohet me si e quajne!”
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Dy miq takohen pas shume kohesh dhe vendosin te hane dreke bashke.
“Gruaja ime gatuan shkelqyeshem”
“Ne rregull!”
Gjate darkes, Davidi, i kerkon se shoqes: “E dashur, mund te sjellesh frutat,shpirt edhe embelsirat, ah e shtrenjte, me fal, edhe kafete. Faleminderit zemer!”
Ne fund te drakes miku pyet shokun:
“Sa keni qe jeni martuar?”
“Ka 15 vjet.”
“Ehh!!! Shkelqyeshem!! Po si ka mundesi qe e therret akoma me gjithe keto ledhe?”
“Pusho, se nuk me kujtohet me si e quajne!”
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Tre burra: nje kinez, nje francez dhe nje italian, bejne nje gare qe te pijne sa me shume dhe kush e duron me shume urinen. Italiani, pin, pin, pin dhe nuk duron e shkon ne banje, francesi, po ashtu, kinezi, pin, pin, pin, pin, …..dhe nuk shkon ne banje, dy te tjeret e pyesin si ka mundesi….dhe kinezi pergjigjet: “cinesino non cletino, avele pannolino!”
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Na vete nje goc nga Tirana per pushime ne Vlore.
Kalon xhiro dhe disa djema anes trotuarit fillojn duke i hedhur fjale.
I thote njeri : Te hengsha buzt, tjetri : Te hengsha shalet, tjetri te hengsha vithet, tjetri te hengsha pjeshken (*), ja than te gjitha ato qe mund ti "haen" nje femre.
I thote i fundit qe ngeli : O Motra te hengsha M|_|ΤΙN moj, se keta te tjeret s'te lan gje pa ngrenLoOoL
◄█ Barcelona e MADHE █►
Ishte iher nji program ne nje TV shqiptar me nje doktor plak te cilin e merrnin ne tel edhe i bonin pytje rreth sex-it.
E merr i cun edhe i thot.
-Doktor si mund ta ruaj ritmin e "ardhjes" qe e kam 8 deri ne 12 here. Dmth- i tha- nuk lodhem, vij deri ne 12 here edhe prap jam tull i tha.
Shiko i tha doktori....Me gocen qe ti kryen mardhennie duhet qe...
e nderpreu ky edhe i tha- Jo doktor nuk kam ndonje goc. S'kam te dashur i tha.
Po si prishesh ti? i thot doktori... u bo qetesi..spo pergjigjej ky mo...kur pas icik u nigju telefoni pip pip pip....
Bravo thash me vete. I paske bo duret me kallo.12 here pa pushim vllai
![]()
Te thyj n'mes
Nje shqiptar ne Ishullin e Korfuzit, duke shetitur , sheh nga kangjellat e nje hoteli buze detit , nja dy vajza lakuriq, qe benin banjo dielli.
Duke ecur anes kangjellave, i del perpara dera e hotelit. Edhe recepsionostja - alamet femre, po lakuriq edhe ajo.
I thote ky;- C`fare behet ketu?
- Behet plazh nudo, - i pergjigjet recepsionistja.
- Me fal, lejohet per te pare? - e pyet prape ky.
- Po mund te hysh , -i thote kjo, -por me kusht qe te zhvishesh lakuriq , si gjithe te tjeret.
-Oh, dakort. Po sa kushton? - pyet ky prape.
- 5000 dhrahmi.
- Ne rregull.
Paguan miku dhe mer celesin e dhomes. Zhvishet dhe del ne plazh. Hajde qef hajde. Ne shezlongun ku ishte ulur, kishte perballe dy femra. Nje bjonde dhe nje brune. Njera me e mire se tjetra. Ja ngul syte bjondes ky. Kur pas pak, filloi ti ngrihej ajo gjeja ne fund te barkut.
Ngrihet ajo bjondja , i afrohet dhe i thote: - Zoteri me kerkuat?
Jo, - i thote ky.
Po ajo gjeja qe u ngrit, per mua u ngrit ,- i thote bjondja. Prandaj hajde me mua tani.
Edhe vene ne dhomen e kesaj bjondes . Pasi u kenaq ky, zbresin perseri ne plazh. Dielli digjte dhe ky nga qefi e nga vapa, ishte shtriqur mire. Kur boom, i shpeton nje p..ordhe , ketij mikut sic ish me kembet hapur.
Ne sekonde perpara tij vjen nje zezak dy metra i gjate, 100 kg dhe e pyet;-
- Zoteri , me kerkuat?
- Jo , - ithote ky.
- Po ajo qe u hap aty , per mua u hap. - i thote zezaku. prandaj hajde me mua tani. nuk donte ky, por zezaku e mori ne krahe me zor dhe e coi ne dhomen e tij.
Sapo u lirua nga zezaku ky, menjehere mori rrobat e tij dhe u drejtua per nga dalja e hotelit. tek recepsioni, recepsionistja e pyet e habitur;
- Zoteri , pse po largoheni kaq shpejt? Mos ngelet i pakenaqur nga sherbimi yne?
- Jo moj zonje, ju jeni ne rregull, - i pergjigjet ky. - Por mua nje here ne dite me ngrihet, ndersa p..jerdh te pakten 20 here.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
I thote i jati te birit, i cili po degjonte muzike..
- Hiqe ate cd se na cmende e vere dicka qe te na clodhesh veshet, vere Bethoven
- cfare do doje ti plako?? Ate muzike , nuk e degjon as ai qe e ka shkruar..
Krijoni Kontakt