Close
Faqja 43 prej 44 FillimFillim ... 3341424344 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 421 deri 430 prej 432

Post Qumesht

Ulet nje xhaje ne lokal dhe i thote kamarieres qe ishte pisk e zeze "Silli xhajes nje got birre ose me mire nje got qumesht se eshte mengjes". Vetem kur sjell kamarjerja got bosh dhe nxjerr cicen dhe e mbush. Kurse xhaja e sheh me habi dhe thote pasi iken ajo "Shyqyr ndrerrova mendje".
    (Dmth Porositi Qumesht Jo Birre)
    What Goes Around, Comes Around

Post Qofte te daja

Shkojne dy shoke ne restorant dhe diskutojne. Njeri thote speca te mbushur e tjetri qofte. Si perfundim marrin qofte. Njeri fut te paren ne goje e i del me qime dhe e le me nje ane. Te dyten po keshtu. Shkon tek guzhinieri dhe sa donte qe te fliste sheh qe ai nuk kishte nje krah dhe i bente duke e ferkuar ne gjoks. Shkon tek shoku dhe i thete "Shyqyr qe nuk porositem speca te mbushura"

Post Ne restorant

Vete njeri ne restorant, vjen kamarieri dhe i thote -Do marresh gje. -Po i thote kamarjeri. Porosit per te ngrene dhe thote kur ha une te han te gjithe, porosit per te pire , te pi une te pine te gjithe... Therret kamarierin per te paguar dhe i thote po pagova une do paguajne te gjithe.

Ne Restorant 2

Ishin 2 shoke nga veriu dhe padashje thyhen nje gote. Kamarieri vjen dhe iu thote qe duhet te paguanin goten sepse keshtu kishte thene pronarja e cila ndodheshe atje. Djemte pranuan dhe kur morren faturen pane cmimin 350 lek te reja. Njeri nuk duroi dhe i tha kamarjerit: -Po ne nje gote thyhem jo te gjithe kompletin...!!!

Post Vodafone

Vodafoni njofton..nje oferte e re per ju...e bazuar ne inteligjencen tuaj..sa me shume te jesh idiot aq me shum flet...ateher ju qe po lexoni kte barcalet..ju duhet tiu dhurojme edhe nje cel te ri...!!!

Post Ne bank greke

Nje shqiptar vete per te vene leke ne bank po kishte shum rradhe. Pas 1 ore i erdhi radha. Arktari i thote cfare doni ju lutem, shqiptari i prgjigjet dua te ve leke. Arketari po mire i thote prit pak, pret pak shqiptari e i thote he pra, arkrtari i nevrikosur i thret po prit te thashe. Dhe keshtu fidhuan te grindeshin i thote arketari ike se do threse policine.-Shqiptari thire i thote, arketari mer policine ne telefon. Polici vjen ne moment dhe shikon qe ne banga nuke kishte njeri polici i cuditur i thota arketarit pse na thire? Arketari ju thote u ngrinda me nje te huaj. Polici po tani ku eshte, Arketari i thote iku. Policet te cuditur ikin, me vone vete prap shqiptari. Kur e shikon Arketari i thote po ti ku ishe kur erdhi polici i thot? Shqiptari ju pergji po ti nuk e di qe une ne kete ore pi kafen...!!!

Post Hajdari

Hajdari kishte kohe qe nuk kishte shkuar me ne greqi. Nje dite vendos qe te shkoje prap. Kur shkon pronari qe kishte e pret dhe i thoter qe kishte nje problem se dhoma qe kishte pasur ai ishte kthyer ne nje stalle dhe shkishte ku ta vinte te flinte. Hajdari i thote se ska problem se fle te mullari. Pronari i thote, se kishte nje ide, qe hajdari te flinte me bejbin, gocen e pronarit. Po ajdari thote; jo jo se ska problem se fle te mullari me mire. Pastaj thote me vete me mire te mullari se te rri tere naten pa gjume te degjoj beben te qaje. Dhe fle te mullari. Te nesermen ne mengjes para syve te hajdarit kalon nje vajze shume e bukur qe e le pa mend. Pastaj vjen pronari dhe e therret hajdarin. I thote: Hajdar kjo vajza eshte bejbi goca ime, hajdari i zgjat doren dhe i thote bejbit Shqip: Une jam hajdari qe mu thafte K*** e qe fjeta mbreme te mullari.

Post Ujku dhe Luani

Luani porosiste gjithnje ujkun te dilte dhe ti blinte cigare ne qytet, kur kthehej e rihte se ja kish sjell te forta. Diten tjeter ja sillte te buta, po luani prap e rrihte se ja kish sjell te buta.
    Pas ca kohe ne kete gjendje i kerkon ndime dhelpres:
    -Ti je budalla, i thote ajo-Pyete me pare si i do? Te forta apo te buta?
    Ujku ashtu beri, sa po e porosit luani te dilte e ti blinte cigare ai e pyet:
    -Si i do te forta apo te buta.
    Luani pa nje pa dy i thote:
    -Prap me floke te gjate ti ujk?
    Pastaj vazhdon ta rrahe si me pare.

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Si mund te bleni kokaine ne Venezuele?

- Una canta poli colore, per favore

Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Paqe Maska e lara21k
    Anëtarësuar
    17-01-2007
    Vendndodhja
    Ne perendimin e eger
    Postime
    86
    Nje femi i vogel u kthye nga shkolla pak me heret se gjithmone !!!
    Kyr hyri ne shtepi, degjoj se ne dhomen e siperme ( shtepi dy kateshe) po u bente shume zhurme !! U afrua ngadale dhe hapi deren me kujdes !!
    Kur cfare te shihnte!! Babain qe ja kishte hipur te jemes.......

Te nesermen kthehet i jati nga puna dhe degjon te bertitura ne dhomen e pritjes !!
    Kur hyn brenda shikon qe djali i tij ja kishte hypur Gjyshes (Nenes se tij) !! Ç'ben more e pyet ai i habitur ??

Femija i pergjigjet !!!

Si ti nenen time ashtu dhe une tenden

Faqja 43 prej 44 FillimFillim ... 3341424344 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Barcalet
    Nga Acid_Burn në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 20-02-2004, 19:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •