Close
Faqja 17 prej 44 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 432
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-04-2005
    Postime
    117
    Nje grup shokesh duke pire kafe e benin muhabet e shaka me njeri tjetrin. Pra shkurt po gajaseshuin tu qesh. Ne nje moment nje nga shoket i thote te tjereve " Po mire mo cuna si eshte e mundur qe te gjithe jemi nga 29-30 vjec dhe asnjeri nga ne nuk eshte as i dashuruar, as i fejuar , as i martuar" dhe shoket vazhduar te qeshin perseri me te madhe. Nje nga shoket me seriozitetin me te madhe i thote shokeve te tjere " Cuna nuk eshte per te qeshur"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-04-2005
    Postime
    117
    Nje djal shkon te doktori dhe i thote:
    " Doktor si tia bej sepse nuk po e q. dot"
    dhe doktori mer nje nga infermieret me te bukura e i thote ta provoj pak.
    Vazhdon djali me infermieren.
    Pas nje gjysem ore vjen infermierja dhe i pohon doktorit se djali ishte ne rregull.
    Atehere vjen doktori i habitur dhe ithot djalit:
    " Mor djal ju jeni ne rregull"
    dhe djali pa habin me te vogel ja kthen:
    " Doktor une ne rregull jam po nuk osht tu ma dhane njeri"

i/e regjistruar Maska e vrojtuesi
    Anëtarësuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    Në tokat shqiptare
    Postime
    237

Gjinekologu plak!

Citim Postuar më parë nga Homza
    Hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ce ke bo kanal e ke bo, po nga cili vend ke ti qe ke ec me hapa te Europes mor tunxhi babes, hahaha. Per Zotin kjo ka qene gafe shekullore, bravo.

PO he pra tregou trim e ta di se nga je dhe ta tregoj une qefin per ksi lloj humori krahinor. Edhe per telefon qe perdor ti, edhe mund ta perdoresh por ate te spango ama, lidh dy kanaqe me njera tjetren me nej fije spango edhe bjeru kusherinjve tu qe i ke ne Europe hahahaa se ju te krahines tende ju ecni me hapin e kohes

Ti je aji i fshatit qe ne mitingjet e para te Berishes: ke dale me parrula te tilla si: e dua e dua fshatin tim ne mes te Europes.

Ik katunar ik e shko mso si bohet humor, une ktu jap ate humor te krahines sime, ngjarje fiks te verteta qe kan ndodh dhe kan emer, por ato tuat gjitha e kan emrin Google Fisteku./

Nuk e gjetë bashkëbiseduesin e duhur o Homzë .....!!!!

Ironia më e madhe që mundi të më ndodhë në Forum është kur një nga Malësia e Gjakovës i thot një të Gjakovës se është katundar!

Tani vazhdo e sjelli ato humoret e vonuara origjinale e lem rehat e mos më shtin të përdori mjete të dhunshme për të qetësuar!

Vazhdojmë me mahi,

Bisedojnë dy shoqe të reja.

- Unë gjithmonë kur shkoj te gjinekologu shkoj te një që është më i vjetër!
    - Pse? - habitet shoqja duke menduar se cila është arsyeja!

- Sepse kur më kontrollon i dridhen gishtat!
    Ndryshuar për herë të fundit nga vrojtuesi : 25-08-2006 më 06:48

i/e regjistruar Maska e urtesia
    Anëtarësuar
    22-08-2006
    Vendndodhja
    Ne Dardani -Iliride
    Postime
    431
    Barcoleta eshte barcolete, por megjithate kerkoj falje nga biondet, ngase nuk kam per qellim ofendimin, OK?

1. pse biondet nuk mund te numerojne deri me 100?
    * sepse kur arijne tek numri 69 e kane gojen plote;

2. po pse kur bejne dush, shetiten neper banjo?
    * sepse perdorin shamponen: wash & go;

3. pse kur bien nga kati i 17-te i kane kembet e hapura?
    * sepse libri hapet aty ku me teper lexohet;

4. cfar eshte?
    * ka te holle dhe te gjate sikurse ka te sjkurte dhe te trashe, kur e perdore ngrihet drejt perpjete, kurse kur e nxjer nga perdorimi, ulet tatposhte, rrudhet, qulloset (laget), mblidhet, me dasht mund ta tundish me dore, nese nuk done nuk eshte edhe patjeter dhe do te pikon nja 2-3 pika?

ps.
    pa ofendime dhe pres pergjigje.
    urtësia

OFFICER OF THE LAW Maska e Stargate_Boy
    Anëtarësuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Planet Earth
    Postime
    16
    Leri biondet ne hallet e tyre se do te na shkojne ne floktore dhe do te na kthehen brune dhe pastaj do te ngaterojme grat.
    Po ju tregoj dhe une nje barcalet me prifterinj.Shpresoj te mos na zemerohen se eshte per prifterinjte e kohes se komunizmit ,jo per keta te tanishmit.

Zoti nje dite mblodhi tre prifterinj dhe i pyeti:
    -- C`fare beni ju me leket qe i grumbulloni popullit?
    Pergjigjet i pari:--Une,pasi i marr pa i numeruar bej nje vije sa me large nga mua dhe i hedh.C`fare mbetet nga matan vijes i dorezoj dhe c`fare mbetet nga ana ime i fus ne xhep.
    Ndersa une jam me i ndershem thote i dyti.
    Une bej nje rreth te madh dhe pasi i marr leket i hedh,c`fare mbetet brenda rrathit me takojne mua por ama c`fare mbetet jashte rrethit i dorezoj.
    Ha jo jo une keto gjera jo serioze nuk i bej .Thote i treti.
    --Une jam shume i ndershem dhe nuk bej truke te tilla. Ti Zot je siper dhe ne jemi ne toke ,prandaj une marr te gjitha parat dhe i hedh ne ajer te gjitha parat qe mbeten lart i dorezoj ,ndersa c`fare bien poshte natyrisht me takojne mua......

Jeni dakort apo jo kush eshte me e forte forca e xhepit apo e gravitetit ??????????
    Ndryshuar për herë të fundit nga Stargate_Boy : 29-08-2006 më 01:28

i/e regjistruar Maska e urtesia
    Anëtarësuar
    22-08-2006
    Vendndodhja
    Ne Dardani -Iliride
    Postime
    431
    Citim Postuar më parë nga urtesia
    Barcoleta eshte barcolete, por megjithate kerkoj falje nga biondet, ngase nuk kam per qellim ofendimin, OK?

1. pse biondet nuk mund te numerojne deri me 100?
    * sepse kur arijne tek numri 69 e kane gojen plote;

2. po pse kur bejne dush, shetiten neper banjo?
    * sepse perdorin shamponen: wash & go;

3. pse kur bien nga kati i 17-te i kane kembet e hapura?
    * sepse libri hapet aty ku me teper lexohet;

4. cfar eshte?
    * ka te holle dhe te gjate sikurse ka te sjkurte dhe te trashe, kur e perdore ngrihet drejt perpjete, kurse kur e nxjer nga perdorimi, ulet tatposhte, rrudhet, qulloset (laget), mblidhet, me dasht mund ta tundish me dore, nese nuk done nuk eshte edhe patjeter dhe do te pikon nja 2-3 pika?

ps.
    pa ofendime dhe pres pergjigje.
    Pasi nuk mora pergjigje po pergjigjem vete: OMBRELLA - ÇADRA
    urtësia

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga vrojtuesi
    Nuk e gjetë bashkëbiseduesin e duhur o Homzë .....!!!!

Ironia më e madhe që mundi të më ndodhë në Forum është kur një nga Malësia e Gjakovës i thot një të Gjakovës se është katundar!

Tani vazhdo e sjelli ato humoret e vonuara origjinale e lem rehat e mos më shtin të përdori mjete të dhunshme për të qetësuar!

Vazhdojmë me mahi,

Bisedojnë dy shoqe të reja.

- Unë gjithmonë kur shkoj te gjinekologu shkoj te një që është më i vjetër!
    - Pse? - habitet shoqja duke menduar se cila është arsyeja!

- Sepse kur më kontrollon i dridhen gishtat!
    Vrojtuesi, i Gjakoves je ti mer ufo? Rri urt se Gjakova eshte shenjester e lehte per tu goditur nga cdo kush, ju e keni biren e madhe shum mos harro.

Ne na quajne Tropoje, BCurr, Kolgecaj ---- nje nder to eshe edhe malsia e gjakoves qe nuk eshte gje tjeter vecse ti tregojme pushtuesit qe ju jeni Shqiperi e jo se na lidh naj gjo tjeter, po se harrova ne Tropojanet ju kemi nda pleqerite gjithnje juve nga ana juj, ju vriteshit mes vetes per nje pale corape te vjetra mor gjakuvar.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Shitesja e djathit

Nje grua katolike nga zona e Dukagjinit ne Shkoder bie ne qytet per te shitur djathin.Ishte muaji i Ramazanit.Aty pari kalon nje musliman dhe ky e pyet se qa djathi kishte.Po qe besa ashte djathe malsiet boll i mire.Po urdhno e provoje nji here e shihe si ashte.Jo i thote ky nuk mundem me hanger se jam me ramazan.Si ka mundesi te mos hani more i tha gruja.E po keshtu e kena zakon ne muslimanet nuk hame gjate muajit te ramazanit.Po kur hani more se kenkeni tuj deke.Epo na hame naten.Aiiiiiiiiiiiii qe besa kenkeni si ky i imi pasi edhe ky i shkrete han veq naten

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Nje murgeshe i dhimbte barku dhe shkoj tek doktori,
    Doktor i tha me dhemb barku sdi c'far kam ,dhe doktori pasi e vizitoj i tha shko bej keto analiza , dhe hajde prap murgesha me ti bere vajti perseri tek doktori dhe i dorezoi analizat ,...

Urime.. urime.. i tha doktori
    pse ju pergjigj murgesha
    sepse jeni shtatzane ju pergjigj doktori

wauuu tha murgesha , nuk mund tju besosh as qirinjve tani....
    larguar forever

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805
    lol e forte kjo lart.......

Ne Autobuz plot me njerez qe perpiqeshin mos preknin njeri ne vend te lig nga ngushtica....lol , Nje Vajze pa dashur i prek Djalit .....( atje ne vend te lig) loooool ,

Vajza e turperuar i thote djalit :

"uaaaa te lutem me fal "

Djali duke buzeqeshur:

"Asgje mi xhan kenaqsia Ime".

Faqja 17 prej 44 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Barcalet
    Nga Acid_Burn në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 20-02-2004, 19:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •