Close
Faqja 0 prej 44 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 432
    ..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

Më thuaj një barcalet

Hej miqe me rstin e festave kemi pak nevoi per te qeshure,per kete mendoi se do ju bej nga icik per te qeshure

-Ne nje stacione autobusi:
    Njerzite ishin mbledhure dhe po prisnin te vinte autobusi
    Nje goce e re me nje minifund shume te shkurter dhe shume sexy:P kishte zene radhen e para
    Nuk zgjat shume dhe ja ku vjen dhe autobuzi
    Goca sexy me mini duhet te hipi ne autobuz
    ben te ngjis shkallet pore mini i saj ishte teper i ngushte epo nuk ka problem thote me vete
    Hedhe doren mbrapa minifundite dhe zberthen nje pulle
    Ben te ngjis shkallet e autobuzite pore me kote ishet perseri shume i ngushte e zberthen dhe nje tjter perseri tenton pore asnje ndryshime me ne fund e zberthen dhe te fundite dhe tenton per te ngjiture shkallet kure nje burrr qe kishte me minuta te tera mbas saj e kap dhe e ngjith siper
    Goca e re me minifund duke bertiture dhe duke i then idiote..injorante si guxon te me gresh mua ne kete menyre etj etj
    Ndersa burri me i qete dhe tashme disi i prekure i thote me shume qetesi po cfare ben moj goce se mi zbertheve te gjitha pullet e pantallonave
    Feel the pump √

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Dj-GabrieL për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Wãy øf tħé Ðàwņ Maska e _Elena_
    Anëtarësuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    loooool Dj e bukur Martohen një bure edhe një grua dhe mbasi kaluan naten e pare të tyre bashke ne mëngjes vjehra theret nusen edhe i thotë: Degjo Nuse, unë jam ca me huqe edhe do të tregoj diçka, qe ti do kuptosh kur unë jam me nerva dhe jam mërzitur me ty dhe kur unë nuk jam. E shikon këtë shami qe unë mbaj mbi kokë? po i thotë nusja. Kur unë ta kem kotken e shamisë te lidhur nga krahu i djathte do të thotë qe jam ne rregull me ty, por kur unë te kem kotken nga krahu i majte do të thotë qe nuk i kemi punët mirë. Dakord - përgjigjet nusja, - tani degjo te te them unë huqet e mia. Kur unë isha ne shtepine time ngrihesha nga gjumi ne orën 10:00 edhe pa u ngritur nga shtrati mamaja me sillte kafene, lere atë, po megjithë kafene me sillte edhe një teke konjak. Pastaj ajo e shikonte qe s'më kishte dalë gjumi mirë dhe me sillte edhe një teke tjetër konjak, i thesha pastaj edhe një dua mama, ma sillte edhe teken e tretë mamaja. Ama po të pija edhe teken e tretë o vjehre, s'dua tja di se e ke kotken nga e majta apo nga e djathta!
    - Nastradin! - e shkundi një nate gruaja Nastradinin.
    - S'te vjen keq qe kam tërë naten pa gjume duke tundur djalin qe qan? Tunde dhe ti njecike, se fundja, djali s'është vetëm i imi, është dhe i yti.
    - Ti tund gjysmen tënde - i tha Nastradini - gjysmen time lere te qaje. .

Një grua e shendetshme shkon për te tu peshuar ne një peshore ne rrugë. Hip heren e pare dhe nuk kenaqet nga pesha e saj. Pasi heq pallton provon sërish, por edhe kjo peshe nuk i mbush syrin. Hip për së katërti pasi kishte hequr trikon dhe sërish mbledh buzët. Pasi ngelet vetëm me te brendshmet pronari i peshores i thotë :
    - Zonje tani mund te peshoheni falas :P
    Ndryshuar për herë të fundit nga _Elena_ : 12-04-2006 më 01:00

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Shume e bukur dhe kjo tendja asnjona

Talent qenke
    Feel the pump √

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Dj-GabrieL për postimin:

bsdev (03-03-2017)

.. Maska e km92
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovë
    Postime
    4,210
    gruaja ne prag te lindjes po zihej me burrin : jo eshte djale, jo eshte vajze.
    Djali i vogel 5 vjec qe ishte futur poshte tavolines gjate sherrit del dhe i thote prinderve : mos u zini, mos u zini se e di une se ca do lindi mami.....
    - pa he njehere....
    - mami do lindi prift.
    - prift? e nga e di ti kete?
    - ka nxjerre mjekren prandaj...

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar km92 për postimin:

bsdev (03-03-2017)

.. Maska e km92
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovë
    Postime
    4,210
    Ni cift ishin martuar prej 2 vitesh, por burri nuk kishte bo asni here sex me grun. gruja e shkrete ishte bo me lujt menc. Ni nga shoqet i thote ta coje burrin jashte shtetit se kur te vjeri do jet pervlu keshtu qe do te te kerceje menihere. e co kjo burrin jashte shtetit. kthehet burri mas dy vjetesh dhe sapo hyn ne dere i thote grus.
    Shko ne dhome te gjumit mylli dritaret fiki dritat se erdha.
    shko gruja ne dhome fik dritat, myll grillat, zhvishet hedh pak parfum dhe shtrihet ne krevat tu prit burrin.
    Hyn burri ne dhome dhe thot
    o gru shif shif kam ble ore me fosfor

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar km92 për postimin:

bsdev (03-03-2017)

.. Maska e km92
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovë
    Postime
    4,210

Talking Lol :P

TEK SPITALI PSIKIATRIK
    ne nje spital psikiatrik te gjithe budhallenjt benin :nje si automatik, nje si kallashnikov, nje si cifte e me rradh te gjithe.ivetem njeri nuk bente asnje gje as nuk levizte.i pane doktoret qe punonin atje dhe e pyesin ate qe nuk bente as gje
    _TE GJITHE PO BEJNE KUSH SI MITRPLOZ E KUSH SI CIFTE.PO TI CFARE BENE?(menduan se doli nje izgjuar)
    _SHSHSH....-kthen ai.JAM BOMBE ME SAHAT

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar km92 për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    E Mariach Mariach hahaha

13. Anetarët më poshtë kanë falenderuar derjansi për postimin:

bsdev (03-03-2017)

.. Maska e km92
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovë
    Postime
    4,210
    -mami ca ka ne bark ajo teta qe e ka barkun aq te madh?
    - uje te keqen mami.
    - po nuk i mbytet bebi????

15. Anetarët më poshtë kanë falenderuar km92 për postimin:

bsdev (03-03-2017)

.. Maska e km92
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovë
    Postime
    4,210

Talking

Citim Postuar më parë nga derjansi
    E Mariach Mariach hahaha
    :P

Hudhe edhe ti nji se din te mira

.. Maska e km92
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovë
    Postime
    4,210
    Më parë në Shqipëri vezët e vogla kushtonin 8 lekë të vjetra kurse te mëdhatë kushtonin 10 lekë.
    Pula që bënte vezët e mëdha i krehohej pulës që bënte ato të vogla.
    Tjetra i përgjigjet - Nuk jam aq budallaqe unë sa të rri e çaj by*ën për 2 lekë.
    Lol

Faqja 0 prej 44 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Barcalet
    Nga Acid_Burn në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 20-02-2004, 19:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •