Dshuria eshte ajo ndjenj qe te ben te fluturosh per momentin
pastaj vin koha qe te lendon me shume se asgje tjeter....![]()
Dshuria eshte ajo ndjenj qe te ben te fluturosh per momentin
pastaj vin koha qe te lendon me shume se asgje tjeter....![]()
~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~
Dashuria.... Eshte miqesi e ndodhur ne zjarr....![]()
Nëse e shikoni Borëbardhën nga mbrapa, bëhet fjalë për një femër që e kupton ku e ka vendin.
dashuria eshte gjeja me e bukur ne bote po e gjete mos e lesho me.....se rastis vetem nje here ne jete pacim all______
Postuar më parë nga eastbaby
DASHURIA PER MUA ???....:
NJE FILLIM QE DO PERFUNDOJE : Thenje e popullit { Cdo fillim e ka nje fund }
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
pak dhe sakte dashuria eshte e tmershme lum ai qe dashuron
Dashuria per mua eshte sikur per 2 minuta te vetme te harrosh gjithcka qe te rethon, cdo gje qe ndodh, dhe per ato 2 minuta te mendosh vetem per ate person qe ke prane. Gjithashtu kur ta shikosh personin e zemres te shnderrine syt nga gezimi qe e ke prane, dhe nqs kjo ndodh si ne takimin e pare si mbas 40 vjetesh qe jeni takuar ateher eshte dashuri e vertete per mua![]()
Eshte nje ndienje qe te gjithe e besojme qe ekziston, por jane te pakte ata qe e kane provuar.
Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni
Nisuni ju para, sa te therras Saliun
Gjithcka per njerez nje nga temat me te rendesishme per njerezit sot.Per mua nje humbje kohe nje argetim per nje kohe qe e cakton secili nga ne.
dashuria nuk e di nuk e kam takuar ndonjehere e kam ftuar per kafe por nuk ka ardhur asnjehere por di qe nje goc me pelqen dhe kam 5 muaj qe i ri nga mbrapa duke pasur mundesi mundesi te lidhem me nje tjeter
Krijoni Kontakt