.....diqka qe te ngjalle dhe te vret mengjes dhe mbremje,
.....diqka qe te ngjalle dhe te vret mengjes dhe mbremje,
Dridhje e shpirtit, qe te bene te ndihesh Gjalle , te jep oksigjen , t'a merr perseri qe te kuptosh se sa e Pamundur eshte pa Dashurine Jeta.
Dashuria per mua eshte ai ...
Ai !
Ai qe kur qaja me puthte syte, hunden dhe qante me mua .
Ai qe kur isha ne shkolle , bente km , per te me sjelle buke.
Ai qe kur ziheshim, shkruante ne nje xham: Te Dua .
Ai qe kur diskutonim, me vinte ne gjume dhe ai shkruante nje leter dhe ma linte ne tavoline dhe largohej .
AI qe rikthehej dhe thoshte se pa mua : ishte e pamundur.
Ai qe me shef gjithmone si Vogelushen e tij dhe gezohet kur une rritem ...
Ai qe kur kthehesha nga puna , vinte me hiqte kepucet , me merrte ne krahe dhe me çonte te haja dreken .
Ai qe zgjohej me mua , kur une qaja neteve dhe rrinte zgjuar te me ruante nga frikerat e mia .
Ai qe kurre nuk ndryshoi, por mbeti perhere Vetvetja.
Ai => Shqipetari im !!!
grand3 (25-05-2014)
Dashuria eshte nje beb <3
I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)
Dashuri e sinqerte eshte kur dashuria i qendron kohes dhe nuk lekundet nga sprovat e jetes.Ta duash dhe te jesh i/e kenaqur me tjetrin ne cdo situate te jetes.Te jesh i/e kenaqur me ate qe te ofron ne jete dhe te mos i kerkoni me shume nga cka mund tju jape,dhe te mos e krahasoni me te tjeret.
Do të më kujtosh!!
Unë do shkruaj një libër me vjersha
Dhe ti do ta lexosh si relike
Dhe duke qëruar patate të ardhura nga vjeshta
Gishtin do presësh me thikë
Duke e vënë gishtin në gojë
Mua do më kujtosh në kuzhinë
Dhe do të thuash para dollapit të lyer me bojë
"Për pak e harrova ditëzinë !"
I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)
Dashuria... mhhh... eshte emocion, elektricitet shpirterore, ndjenje, mvarshmeri......
Nje dashuri qe behet DY, s'qendron ne zemer por ne SY...
Cesht dashuria ... ?
Esht e para ndjenj qe na dhuron egzistencen, e dyta ndjenje qe ndajme familjaret nga te afermit ,shoket nga miqt..ndjenje qe nisim cdo objektiv e arritje ne cdo drejtim per tu mbyllur ne sferen keshtjell qe secili nga ne nderton ne baz te kerkesace qe ka per te dhen mundesin nje brezi tjeter te zbuloj cesht per ato dashuria.
dashuria per mua eshte te duash dike me shum se veten ,te duash te respektosh dhe te sakrifikosh
Krijoni Kontakt