Duhet te plakesh te mesosh se c'eshte dashuria.
TUPER:
-Tërë një libër në një fjalë, i tërë oqeani në një pikë loti, shtatë palë qiell në një shikim, fortunë në një ofshamë, rrufe në një prekje, njëmijë vjet në një çast! Kjo është dashuria.
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Dashnorët në botë shohin vetëm veten, harrojnë se i shohin të tjerët.
Platoni
Dashuria asnjëherë nuk lind në shpirtin e prishur.
Ikbali
Nga gjithë pasionet, dashuria është më e fuqishmja, ajo në të njëjtën kohë sulmon zemrën, kokën dhe vetëdijen.
Volteri
Dashuria është prore fisnike dhe e bukur, por e vërteta kujdeset që ajo të kalojë nëpër pyllin e hithërave.
Keseli
Dashuria është jeta, është lumturia që ia mbush zemrën, është atmosfera ku ajo merr frymë si të dojë, është himni i amshuar që ia drejton krijuesit.
P.Vasa
Kur njeriu kupton pse dashuron, atëhere pushon së dashuruari.
Jesenski
Dashuria është çështje e ndjenjave e jo e dëshirave. Nuk mund të dashuroj pse dua, e më së paku pse duhet, andaj dashuria e obliguar është e marrë.
Kanti
-Pse dashuron?
-Që të lirohem prej një pjese tjetër të dhembjes që s'e shterr puna krijuese dhe që të frymëzohem për punë.
Qosja
Arsyeja nuk më ka mësuar për asgje: gjithë ç'di më ka dhënë, më ka zbuluar zemrën.
Tolstoi
Engjejt e quajnë gëzim i qiellit, djajtë e quajnë vuajtje e skëterrës, njerëzit e quajnë dashuri.
Hajne
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Dashuria fillon me lindjen dhe mbaron me vdekjen.
Mos thoni qe se kam qelluar.![]()
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Edhe ti per pak e qellove,por kur je i verber me cka fillon ?
Eshte shperlarje truri.
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Nuk dij,dicka e ngatrruar kohve te fundit,duhet konsulltuar parlamentin,pasi edhe kjo u ,,politizua''
Krijoni Kontakt