Film ,,Horror''![]()
Film ,,Horror''![]()
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Eshte rruga me e mire per ta njohur nje femer.
Nese behet fjala per dashuri ndaj nje femre, ateher nuk besoj se egziston daschuria
Edhe as nuk i besoj me nje femre kur thot te dua, se pa e hap gojen ajo veq ka genjy
E di çfare do te jem per ty ? Do te jem perhere ai detaj shume i vogel qe here pas here do te dallosh perreth , ne gjerat qe sheh , ne bukurine e tyre , ai detaj emocionesh qe te perfshin .
Çasti qe te dashuron shpirtin nga kendveshtrimi i nje perendimi , i vetem , i papritur , qe vjen ne mendje pa e ditur .
Hutimi , koha gjate nje buzeqeshjeje gati pa vetedije qe te ngaterron frymemarrjet , i mbejtur i njejti , rikthim i nje endrre .
Historite perfundojne ndersa ai detaj i vogel , ajo imtesi , do te me beje te rri me ty ... gjithmone .
[Massimo Bisotti - Tablloja e pikturuar keq ]
Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.
Dashuria eshte dicka ku te gjithe vrapojne ta ken pas vetes, dhe kur e gjejne..nuk e kuptojne qe jane te dashuruar..dhe e lene te ike.ose e nenvlersojne..
Kur nuk kemi dashuri, duam ta arrime me cdo kusht, kur e kemi ja leme vendin te tjereve...
Duaj, bej te duhesh nga dikush....
si me dashni si pa dashni jeta isoj esht ..lol
Ndryshuar për herë të fundit nga Enii : 28-06-2012 më 11:34
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Material ndertimor...![]()
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
everything ....![]()
Krijoni Kontakt