Ja si e përkufizon populli në këngë:
Det i thellë, det i zi.
Ç'faje të patën fëmija?
Që kur ti u more jetën,
Ç'të besosh tek Perëndia!!
Ja si e përkufizon populli në këngë:
Det i thellë, det i zi.
Ç'faje të patën fëmija?
Që kur ti u more jetën,
Ç'të besosh tek Perëndia!!
Une besoj ne zot,por nuk besoj ne njerez tip PAPE APO HOXHE sepse edhe keto perfaqsojne njerzimin si te gjithe,kurse ZOTI ka fuqin e vet kur hidherohet e shikoni dhe ju çka ndodh me globin toksor,i besoj aty sepse nuk e shikoj por e ndjej qe eshte prane nesh,nje gje qe nuk shikohet por e ndjen duhet ti besojsh, kurse nje gje qe e shikon edhe te besdiset sepse te njejta fjale i flet,nuk besoj ne foto me njerez por besoj te ai LART I MADHI ZOT.
Edhe fjalet kane nje kuptim te plot ZOT qe duhet ti perhulemi te gjithe edhe ata qe nuk besojne sepse nga ky i madhi Zot kan marre leje te jetojne por e kan te kufizuar jeten ato qe nuk besojne ne Zot.
ZOTIT I BESOJNE TE GJITHE NJERZIT PA DALLIM FEJE ATO QE BESOJNE NE ZOT E KAM FJALEN.
Postuar më parë nga dibrani2006
Për të q** të q** i thonë,por ky kosi ma prish mëndjen!
Nietzsche ka thene: Do besoj ne shpetimtari kur ju (njerzit) te kini nje fytyre prej te shpetuari
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Nje pyetje "naive" per tju pergjigjur temes.
Ku eshte zoti kur gjithe keto fatkeqesi ndodhin mbi toke. I lutemi atij per meshire dhe ndihme si nje plotfuqi. "Mase eshte lodhur se degjuari" ......... ose ..........................
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Përse nuk besoni në «zot» ?
shum e thjeshte,
sepse nuk ekzistone.
e kom vrejt qe shumica e ateistav nuk e kan problemin me besu ne zot po e kan problemin me besu ne religjion per ket as ata vet nuk e din . Dhe kam ardhur ne perfundim se feja eshte fajtore edhe per ata pabesimtar qe nuk besojn ne Zot .
We are all Aliens
Krijoni Kontakt