Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 103
    Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Ajo regjizorja nuk eshte aq budallaqe sa te bjere ne bela
    me kembet e veta.Ato e dine mire me ligj se cfare lejohet
    dhe cfare nuk lejohet te thuhet apo te jepet ne emisione sipas Statusit qe ato e kane bere me avokate si kanal televiziv
    Nuk ja vlen te shqetesoshesh,ne fund te fundit eshte opinioni i nje regjisoreje.Pastaj atokete perqeshje dhe tallje me himnin mund ta kene bere edhe per shtete te tjera
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 25-12-2003 më 20:31
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

mes jetes e vdekjes Maska e kristal
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    176
    Sa per informacion sot jam informuar, qe regjisorja qe ka ofenduar hymnin shqipetar e ka emrin Joe Brown.

Sot pas nje bisede telefonike qe pata me nje angleze, ish pedagoge ne universitetin e Oxfordit, ku perpara se ti uroja festen e christmave mu pergjigje duke me thene.I am sorry for what happen last night.

Kjo le per te kuptuar se jo vetem shqipetaret ngelen koke ulur ndaj fyerjes se simbolit te kombit por edhe vete anglezet,kur them anglezet nenkuptoj intelektualet, e kur them shqipetaret nenkuptoj, atdhetaret qe kane gjake, e seder, e jo si Ben seven,qe me sa shikoj e paska lene autobuzi ne stacioon dhe per te ka vetem nje simbol subway.

Me falni per fjalorin.

Shqipetare te bashkuar, se fundi do te jete perpara deres se BBC ne Hoborn deri ne momentin kur Joe Brown te kerkoje falje puplike.

ju pershendes

kristali
    Edhe pak gjak aortal.

Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Po mire se foli ashtu ajo regjisorja,c rendesi ka?Ne fund te fundit ajo ka opinionin e vet
    Ca do bejme tani,do bejme lufte me BBC per nje llaf goje?
    duhet vrasim me shume mendjen per gjera te tjera me essenciale.
    Ti ngreme imazhin kombit ne ne radhe te pare qe jemi jashte kombit qe edhe te huajt kudo qe jemi te na respektojne si komb
    Me kuptoni mire se cdua te them,telashet me shqiptaret ne greqi Italy,krimi i rruges, jane gjerat qe duhet te na shqetesojne sepse
    ato i kane krijuar nam te keq shqiptareve,e jo te meremi ketu
    me peticione per nje regjizore karagjoze,qe per mua eshte nje hic nje gje pa vlere
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e vagabondi1
    Anëtarësuar
    11-01-2003
    Vendndodhja
    Where the bitches are...CaLiFoRnIa BaBY !
    Postime
    217
    O Plako ketu po diskutojm te mblidhemi dhe te flasim per ate ceshtje,nuk do te sqarojm ty lirin e fjales dhe ligjet qe kan ata.
    Ajo esht nje fyerje e madhe per kombin ton dhe ne nuk duhet ta lejojm nje gje te tille.Un i shkruajta nje leter atyre legenave por nuk e di sa do ta vleresojn kendej nga america,do te ishte me serioze per shqiptaret ne angli.

benseven me fal per fjalorin vella (gezuar festat)

Po (patriotet) e tjere ku jan valle ?

Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Ju mund te beni peticion dhe ankoheni.Perfundimi ai peticion do
    futet ne ndonje sirtar dhe kaq>te fitosh neketo raste duhet te kesh pushtet , para dhe influence ne ekonomi dhe politike.
    Shqiptaret si grup ne angli nuk kane asnjeren as influence politike dhe ekonomike,as para as pushtet.Dmth kjo eshte thjesht nje humbje
    kohe dhe te rrahesh ujin ne havan
    Kete me mire ta beje si proteste ambasada shqiptare ne Angli
    dhe Ministria jone e puneve te jashtme
    kaq kisha
    Merry christmas
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e vagabondi1
    Anëtarësuar
    11-01-2003
    Vendndodhja
    Where the bitches are...CaLiFoRnIa BaBY !
    Postime
    217
    Benseven,jam plotesisht me ty qe nuk kan asnje nga ato.
    Por te pakten te ankohen ne ambasaden shqiptare ne angli dhe kjo per mendimin tim zduet len pasdore por duet te ngrem zerat aty ku esht e mundur.Un ketetem e hapa dhe ne nje forum tjeter shum te populluar dhe shpresoj dhe andej te bejn dicka.

Me vjen mir qe me kuptove ne postin # 24 qe fola shum i revoltuar .

Pershendetje dhe njeher dhe gjith te mirat !!!

Une sapo e lexova temen dhe vertet te indinjon nje lajm i tille. Behet fjale per nje stacion serioz sic eshte (deri tani) BBC dhe gjera te tilla nuk mund te kalohen pa u vene re. Ketu nuk mendoj qe po diskutohet liria e fjales, nuk po vihet ne loje nje figure publike, por dicka me e madhe, simboli i nje shteti.
    Ambasada shqiptare apo institucionet perkatese duhet te ankohen per nje gje te tille. Por gjithashtu mendoj qe cdo shqiptar duhet te shpreh opinionin e tij/saj ne lidhje me kete ngjarje, kudo qe ndodhet. Nje reagim i gjere ndoshta do te beje qe gjera te tilla te mos perseriten. Si cdo media, edhe BBC varet nga numri dhe opinioni i degjuesve dhe teleshikuesve qe arrin te terheq. Edhe shqiptaret jane pjese e ketij numri dhe kane dicka per te thene, sado e vogel qofte kjo.
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    faleminderit Tironso,gjithe te mirat
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

mes jetes e vdekjes Maska e kristal
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    176
    I nderuar ben 7 a ka mundesi mos te shkruash ne kete faqe, nese mendon se Joe Brown ka te drejte te shaje hymnin shqipetar,per ty nuk eshte aspak fyrje se nuk ka cfare lendon tek ti,as nuk te prek ne seder, se fundja e fundit ti vetem di te shkruash shqip forumnist,prandaj do te te sygjeroja ne menyre njerezore dhe te kendeshme, futu tek fjalet pa dogane, se boll kemi probleme me keta qe na trazuan shpirtin e mos te merremi me ty.

Me falni dhe ju kerkoj ndjese per fjalorin.

kristal
    Ndryshuar për herë të fundit nga kristal : 26-12-2003 më 08:31
    Edhe pak gjak aortal.

Shqipëria e Bashkuar Maska e Tahir_Veliu
    Anëtarësuar
    10-11-2003
    Vendndodhja
    Gyrbet
    Postime
    134
    Ben 7,

nuk eshte me rendesi se qka mendon ti, me rendesi eshte qe ne te reagojm para BBC-se sepse kjo eshte nje fyerje e madhe qe na eshte bere, ne qofte se jo ty , shqiptareve te vertete po!
    "Akuza, shpifje, kërcenime, rreziqe nuk më kanë frikësuar kurr deri më sot, e kundërshtarët e mij le të janë të sigurtë se nuk do të më frikësojnë as mbas sodit (...). Nderin tem si njeri e si shqiptar e çmoj, e tham me krenari, nuk e le të përlyhet me llumin e shpifjeve. Mua n'idenë t'eme patriotike nuk ka muejtë as nuk do të muej me më shtrue ari i të tanë botës, por as mënia e të tanë anmiqve. Ka me shtrue vetën vdekja" - Hasan PRISHTINA, Deri në vdekje, "Ora e Shqipnisë", nr. 7, Vjenë, 22.V.1928.

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ç'mendim keni për nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Tifozët e Super Kampiones Tirana
    Nga BlueBaron në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 22:05
  3. Shteti grek, ky armik i kombit shqiptar
    Nga ~Geri~ në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 09-04-2005, 07:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •