Close
Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 139
    ...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Ku jetoj une? Mos do te me thuash ti se nuk jeton asnje amerikan ose europian ne vendet arabe ose lindore? Jetojne se jane me mision ose me pune a ku di une. Edhe ne lali per studime jemi. Apo do me shume informacion?

O Indrit, mos dil me shpat ti vlla, mos bej xhihad ne forum. Ncuncu.
    Ai djali azgan qe ka shkrujt per xhihadin. Xhihad nuk eshte te vrasesh e te presesh njerez. Xhihad eshte cdo perpjekje ne rrugen e zotit. Edhe nese ti perpiqesh te studiosh same shume, lufton ne jete me mendje me sakrifica per te arritur me te miren, per zotin, kjo eshte xhihad. Por mund te jete edhe lufte si ne kohen e pejgamberit a.s, i detyruarnga kushtet. Kur te luftojne edhe te vrasin do luftosh se ndryshe asgjesohesh. Por tani nuk mund tethemi se xhihadi eshte lufte e pergjakshme. Qofte edhe nje veper e mire sa do e vogel eshte xhihad.
    HOLLAND...

i/e larguar Maska e Traboini
    Anėtarėsuar
    09-12-2003
    Vendndodhja
    East of Las Vegas-West of Atlantic City
    Postime
    389
    O zoteri muslimana............une e kuptoj se juve ju vjen keq kur ju pyes ku jetoni! Une plotsisht ju kuptoj. Kjo juve ju tregon se jeni hipokrit. Pse or zoteri don to rritish femijet ne SHBA, Gjermani, Itali dhe Finland ku festohet Krishtlindja, dhe ma can kryet me perralla Inshallah-llah-bah-tah qe as nuk i merr vesh.
    Une kete e thom se kam pas rastin te shoh Pakistanin me 1999 dhe Marokon e Egjyptin me 2000 me kompanin qe punoj. Tragjedi fukaralleku, pa edukim, ndyresire etj.
    Mua me vjen keq qe me duhet te flas per shqiptar keshtu, por ju skini asgje shqipetare. Ju jeni arab me origjin shqipatre....
    Bush dhe Bler do ja bajne 8:2.

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,428
    Del Monaco, mos u be qesharak me kete pyetje "Pse cifutet nuk vdiqen ne 9/11". e personalisht i njih 6 cifute qe punojn per Port Authority of NY and NJ qe kan qene present ate dite ne katin 72 te WTC-1. Nese shkon ne Union Square dhe lexon emrat e sheh qartas se ka disa cifute qe vdiqen. Vellau i Michael Lutnick, drejtor i Cantor Fitzerald vdiq ne WTC. Mos fol pa vertetuar. Une s'jam cifut por po te thom se kjo eshte teori nga Pakistani.
    PYETJA ESHTE KJO: C'BENI JU NE PERENDIM NESE PERENDIMI ESHTE DJALLI I KORRUPTUAR? PSE NUK SHKONI NE REPUBLIKEN ISLAMIKE TE IRANIT? PERNDRYSHE KJO ESHTE VEC NJE HIPOKRIZI E PA PARE..............
    Traboini, me ndje e, se u bera qesharak. Me meso pak si ti bej pyetjet.
    Jo po eshte teori nga kina. Eshte 100% e vertet qe 100-ndra cifut skane qene ne pune ate dite. Leqe cfare te pergjigjem une ty. Na qenka hipokrizi e papare qe jetokemi ne perendim. Edhe behem une qesharak pastaj.
    HOLLAND...

i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574

Re: ja dhe bijte e injorances

Postuar mė parė nga The exorcist
    1 Korintasve 9 :

19 Sepse, ndonėse jam i liruar nga tė gjithė, e bėra vetėn time shėrbėtor tė tė gjithėve qė tė fitoj sa mė shumė njerėz.
    20 Kėshtu e kam bėrė vetėn time Juda me Judenjtė pėr t`i fituar Judenjtė; e kam bėrė veten time si njė qė ėshtė nėn ligj me ata qė janė nėn ligj pėr t`i fituar ata qė janė nėn ligj;
    21 me ata qė janė pa ligj e kam bėrė veten time si pa ligj (ndonėse nuk isha pa ligjin e Zotit, por nėn ligjin e Krishtit), pėr tė fituar ata qė janė pa ligj.
    22 E kam bėrė veten time tė dobėt me tė dobėtit, pėr tė fituar tė dobėtit; e kam bėrė veten time gjithēka pėr tė gjithė, qė tė mund tė shpėtoj me ēdo mėnyrė disa njerėz.
    23 Dhe kėtė e bėj pėr hir tė ungjillit, qė tė bėhem edhe unė pjestar i tij.
    24 A nuk e dini se ata qė vrapojnė nė pistė, vėrtetė vrapojnė tė gjithė, por vetėm njė e fiton ēmimin? Vraponi nė mėnyrė qė ta merrni.
    25 Dhe kushdo qė merr pjesė nė garė kontrollon veten nė tė gjitha; dhe ata e bėjnė kėtė pėr tė marrė njė kurorė qė prishet, kurse ne pėr njė kurorė qė nuk prishet.
    Faleminderit shume per keto vargje qe na solle.
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    ska gje liveintwoplaces !!!! Nuk ishte per ty po per mjeshtrat e injorances si Trapoini dhe Deshmuesi

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,428
    Si perfundim tani ne dolem edhe me origjine arabe. Po meqe the vet, vertetoi njeher gjerat pastaj fol. Une kam lind e jam rrit mes Tirones. Me then te drejten nuk njoh ndonje arab. Po megjithate kjo tregon se kush eshte hipokriti i vertet. Nuk jam si ju zoteri, qe ikni ne amerik edhe e quani veten amerikan. Kudo qe te vete, mbeten gjithmone Shqiptar. Po ju ndoshta jeni nje nga ushtaret e mbreterise servile te ketij mijvjecari.
    HOLLAND...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    finland
    Postime
    120
    Trboinit:
    O qafir ti bre djal nuk ke dal as perte big apple se jo me ne maroko apo ku tjeter ku banon ti ne broklin e harllem shih pisllakun aty njeher tani shiqo pisllaqet ne tjera shtete,me mirr te jemi origjin arabe por mbrojm dhe folim shqipen se sa te jesh shqiptar me origjin po te mbrosh grekun e italianin e di ti ket.
    E sa per hipokrizi do shohim ne diten e gjykimit se cili kemi qen hipokrit.
    Te mos harroj bised me qiftin tend dhe me ket mendje qe ke nuk kam marak te humbas koh po nese ndryshon apo liberalizohesh dhe nuk ofendon ateher lajmrohu.

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Postuar mė parė nga Jesushaus
    O Indrit ke dale me shpate ne dore

Qetesohu pak dhe pastaj fol. Lexo nje jere me vemndje ckemi shkruar dhe pastaj flasim. tir do pergjigje per dicka te ciles i jam pergjigjur me siper.
    Du a te te sqaroj per dicka. E keqja vjen nga zemra e njeriut, sepse njeriu eshte nen pushtetin e mekatit pra te djallit. Cfaredo feje te kete njeriu, (per mua fete jane nga njerezit), nese ne te nuk banon Perendia, ai vetem veprat e atit te tij, pra te djallit do te beje. Nese ti Sllobodanin e quan te krishtere, me thuaj ka bere Krishti gjera te tilla sic ka bere sllobodani? Sigurisht qe jo. Pra sllobodani ska asgje nga Krishti, nuk eshte aspak i krishtere. Krishti thote: duajini armiqte tuaj!!! Pra te kunderten e asaj qe ka bere sllobodani e qe kane bere me mijera te tjere te ashtequajtur te krishtere. Nje dite te gjithe keto do te dalin para Krishtit dhe do te thone kam bere kete apo ate per ty, por Ai do i thote: UNE NUK JU KAM NJOHUR KURRE!!! Keto jane fjale te Bibles. Per sa kehe nje njeri eshte nen thundren e mekatit prej zemres se tij nuk do te dale kurre ndonje gje e mire. Zoti yne i Bibles e urren vrasesin, kriminelin, genjeshtarin mashtruesin etj etj.

Marrim kuranin. Bin ladeni cdo gje qe ben e sqaron me kuran dhe asnje smund ta kundershtoje, sepse cdo gje e tille shkruhet ne kuran. Xhihadi nuk eshte per te sjelle rregull ne bote, por per te vrare. Per mua burimi i terrorizmit islamik vjen nga kurani, mesimi islamik, tjeter gje smund te te them. Shperblimi i atyre qe vdesin per allahun i ben ata te rinj qe te vetevriten, ben qe djalli te triumfoje. Kjo eshte e verteta dhe se luan topi. Djalli eshte ai qe do ti dergoje te gjithe ne ferr, dhe sipas fjales se Perendise, ai qe vetevritet shkon ne ferr. A nuk eshte puna e djallit ne kete mes? Asnje ska te drejte te marre jeten e dikujt, sepse jeten e ka dhene Zoti, as mbi jeten tende ti nuk e ke kete te drejte.
    Vete fjala martir, qe perdoret ne kuran eshte shume domethenese. S' mund ta sqarosh ne asnje menyre tjeter.

Zoti ju bekofte!!
    Jezusi ju do!
    ska problem jo se pergjigjien ma dha Exoristi, pra si perfundim Bibla qenka ajo qe paska urdheruar miloshevicin Hitlerin e te tjere sot qe po bejne krime mbi muslimanet, mos u mundo te thuash jo, versetet e bibles jane mjaft te qarta, nese do vetem mund te japesh ndonje shpjegim.

e dyta Nese ti thua se Bin laden veprat e tij i argumentoka me versete kuranore a nuk na sjell versetet ku ai mbeshtetet.
    Jepi dhe une do ti shpjegoj keto versete e pastaj do te shohesh se kurani nuk urdheron per gjakderdhje.

se fundi mos harro se jani ju ai qe nxoret shpaten e jo une pasi une ju bera pyetje ashtu sikur bete ju, nese mendon se vetem ju mund te pyesni mendoni mjaft gabim.
    Indriti.
    Injoranca nuk zhduket me top

Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    Postuar mė parė nga Del Monako
    Ku jetoj une? Mos do te me thuash ti se nuk jeton asnje amerikan ose europian ne vendet arabe ose lindore? Jetojne se jane me mision ose me pune a ku di une. Edhe ne lali per studime jemi. Apo do me shume informacion?

O Indrit, mos dil me shpat ti vlla, mos bej xhihad ne forum. Ncuncu.
    Ai djali azgan qe ka shkrujt per xhihadin. Xhihad nuk eshte te vrasesh e te presesh njerez. Xhihad eshte cdo perpjekje ne rrugen e zotit. Edhe nese ti perpiqesh te studiosh same shume, lufton ne jete me mendje me sakrifica per te arritur me te miren, per zotin, kjo eshte xhihad. Por mund te jete edhe lufte si ne kohen e pejgamberit a.s, i detyruarnga kushtet. Kur te luftojne edhe te vrasin do luftosh se ndryshe asgjesohesh. Por tani nuk mund tethemi se xhihadi eshte lufte e pergjakshme. Qofte edhe nje veper e mire sa do e vogel eshte xhihad.
    Atehere nese me xhihad konsiderohet cdo perpjekje per hire te Zotit atehere perse te mos bejme?
    Problemi i dashur eshte se keto pyetje jane bere dhjeter here dhe keto Zoterinj nuk kane deshire te dine se cthoter Islami per kete ceshtje por e marrin fene duke e argumentuar me filmat Amerikne.
    Une vetem te sqarova dicka me larte dhe thjeshte edhe une bera ca pyetja, perse te mos i bej, kur dihet se ato vepr i kane sjelle mijera fatkeqesi botes dhe vazhdojne akoma ti sjellin.
    Gjithesesi ju pershendes.

Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    Postuar mė parė nga Traboini
    O zoteri muslimana............une e kuptoj se juve ju vjen keq kur ju pyes ku jetoni! Une plotsisht ju kuptoj. Kjo juve ju tregon se jeni hipokrit. Pse or zoteri don to rritish femijet ne SHBA, Gjermani, Itali dhe Finland ku festohet Krishtlindja, dhe ma can kryet me perralla Inshallah-llah-bah-tah qe as nuk i merr vesh.
    Une kete e thom se kam pas rastin te shoh Pakistanin me 1999 dhe Marokon e Egjyptin me 2000 me kompanin qe punoj. Tragjedi fukaralleku, pa edukim, ndyresire etj.
    Mua me vjen keq qe me duhet te flas per shqiptar keshtu, por ju skini asgje shqipetare. Ju jeni arab me origjin shqipatre....
    Bush dhe Bler do ja bajne 8:2.
    Si Trrapolin qe je mjaf edhe kaq se nga tipa si ti cfare nuk pret.

Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Muhamedi a.s. sipas kėndvėshtrimit tė krishterė
    Nga presHeva-Lee nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-04-2010, 22:15
  2. Evropa dhe Islami: pėrvojat e pėrbashkėta dhe e ardhmja
    Nga Sabriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 03:45
  3. Evropa dhe Islami: pėrvojat e pėrbashkėta dhe e ardhmja
    Nga Florim07 nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-04-2009, 16:51
  4. Muslimanet ne U.S.S.R (ish Bashkimi Sovietik)
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-11-2008, 20:23
  5. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •