Deshiroj ta di se sa koh ju nevoit All-llahut ti krijoj botrat?
Deshiroj ta di se sa koh ju nevoit All-llahut ti krijoj botrat?
KUJTIM GEZIMI APO HIDHRIMI, E DUA SE ESHTE I IMI
Ku jeni more ju te lexuarit e KUR'ANI-t?? Ejani more se marova duke prit!![]()
Po te lexoje kuranin do e kishe gjetur vete, por me sa shoh une ose ti perton ose nuk ke kuran ose diku tjeter do te dalesh.
Atehere pergjigjia eshte se i krijoi per gjashte dite.
Une pak a shume e kam kuptoar se ku do te hidhesh me kete por ska problem mund te vazhdosh.
Indriti
Injoranca nuk zhduket me top
Selam o Indrito!
Nuk na itereson shume se ku duan te dalin njerezit ne kemi ne dore vetem te kumtojme te verteten!
sfidanti
Ashtu eshte vella! selam prej meje ti edhe te gjithe te tjeret.
Selamu ualejkum edhe nga une!!!
O indrit nuk kam dashur te gjuaj diku tjeter, por kam gjuajt aty ku kam gjuajt!. Thjesht kam deshiru ta bej nje pytje.
(mesohu edhe ti kuptojsh pytjet ne te drejt)
Degjo i drejte!
Problemi eshte se e njejta pyetja eshte bre me pare po ashtu edhe momentalisht gjendet tek A jane keto kontradita ne Kuran?
Edhe nga ta dija une qe ti nuk je seminaristi i regjistruar dy here?
Gjithesesi une ju kerkoj ndjese dhe nese ke dicka te paqarte mund te ma dergosh privatisht ose tek Mesime nga Kurani.
Ok? selam ualejkum nga une!
Indrit me qe ra fjale tek krijimi qe ka bere Allahu ku ju besoni, mund te me japesh radhen e krijimit, duke filluar qe nga dita e pare ? ( nese deshiron)
Sinqerisht deshmuesi
O deshmues i ke tek tema qe ka hapur Seminaristi ne arabisht dhe aty ke edhe pergjigjen.....Postuar më parë nga deshmuesi
Indrit me qe ra fjale tek krijimi qe ka bere Allahu ku ju besoni, mund te me japesh radhen e krijimit, duke filluar qe nga dita e pare ? ( nese deshiron)
Sinqerisht deshmuesi
Ju falenderoj deshmues per sinqeritetin tuaj qe te shoqeron kudo, nese do te mesosh hidhu atje ku thote Exoristi. Ok?Postuar më parë nga deshmuesi
Sinqerisht deshmuesi
Gjithe te miorat.
Krijoni Kontakt