Postuar mė parė nga INDRITI
Deshmues!
Po te pergjigjem fare shkurt!
1- Ti kuranim mbaje ne dore po nuk di gje prej tij mos te genjeje mendja kot.Ne kete konkluzojan kam dale qe kur the se kurani thote se eshte kryqezuar nje dash.
2-Vetevrasja ne Islam konsiderohet haram( e ndaluar rreptesisht).
mirepo tani le te kalojme ne palestine, a kundershtojne Islamin ata ne kete rast?
Muslimanet jane nje popull qe udhehiqen nga dijetaret dhe nje pjese e tyre jane shprehur, se nese nuk ka mundesi tjeter luftimi me armikun, i lejohet muslimanit te sakrifikohet dhe tju sjelle deme armiqve.
Pra ky eshte i vetmi kusht qe e lejon vetevrasjen.
Ky Musliman vritet Per fene e tij per atdheun e tij, per nderin e tij per traditen e tij e per te drejtat e tij.
Deshmues perse nuk e ve veten ne poziten e nje Palestinezi?
Nese dikush te vret te dashurit e tu, apo te rrenoj shtepine, apo te ben 1000 te zeza ti si do veproje me te?
Ne shqiptaret krenohemi me mic sokolin qe u sakrifikua per shqiperine duke i vene gjoksin topit, por tani Palestineset a nuk jane ne te njenjeten pozite? A nuk duhet te krenohet edhe ata me keto njerez trima qe dhane jeten per keto ideale?
Nese mendon se vetem shqiptareve ju takon te krenohen dije se je mjaft gabim.
Indriti.
Indrit , ti je duke thene te verteten, pra Islami dhe kurani e lejon Kamikazin, pavaresisht se cili eshte motivi. Ja si thote Ahmeti ne shkrimin pak me siper:
" tani a lejohen kamikazet a jo une te them se ne kuran eshte e ndaluar VRASJA e VETES ne menyre KATEGORITKE..."
Tani ke te besoj ty, Ahmedin, apo kuranin, i cili e meson myslimanin qe te jape veten per Allahun, ne te gjithe menyrat.
Sa per Luften e Palestines apo Izraelit, nuk me intereson, dhe pyejta ime nuk ka te beje me luften, por ka te beje me fjalet qe kamikazet, apo ata qe perpiqen te hedhin ne ere Ura, ndertesa, Avjone e tjera, perpara se te bejen kete veper te "mire" thone: Allahu ekber. Pra une peys: Allahu bashkohet dhe e kerkon kete veper prej ketyre myslimaneve, apo eshte kunder?
Krijoni Kontakt