Close
Faqja 0 prej 14 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 139
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281

Nje pyejte per myslimanet.

Pasi e kam lexuar kuranin dhe kam njohuri te plote ne te, kam nje peytje te cilen ja u drejtoj kryesisht Indritit dhe Floririt.
    Perse nje mysliman, pranon qe me vetvrasjen e tij me bobmbe te vrase sa me shume njerez, dhe ne fjalen e tij te fundit ( perpara se te vetvritet thote: Allahu hikbek? Po keshtu ne te gjitha vendet islamike, kam pare se kur te gjithe myslimanet dalin ne demostrate me KALLASH ne dore, theresin: Allahu hikbek. Pyejta ime eshte: Per ke vritet ky mysliman ..?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Postime
    683

Re: Nje pyejte per myslimanet.

Postuar mė parė nga deshmuesi
    Pasi e kam lexuar kuranin dhe kam njohuri te plote ne te, kam nje peytje te cilen ja u drejtoj kryesisht Indritit dhe Floririt.
    Sa modest qe je o burre i dheut !!!! Dmth paske njohuri te plote ?!!

Perse nje mysliman, pranon qe me vetvrasjen e tij me bobmbe te vrase sa me shume njerez, dhe ne fjalen e tij te fundit ( perpara se te vetvritet thote: Allahu hikbek?
    Meqe ke njohuri te plota nga Kurani atehere dua te sqaroj qe eshte "Allahu ekber" dhe jo "hikbek"...... Hajde njohuri te plota qe paske ti hajde !!!

Po keshtu ne te gjitha vendet islamike, kam pare se kur te gjithe myslimanet dalin ne demostrate me KALLASH ne dore, theresin: Allahu hikbek. Pyejta ime eshte: Per ke vritet ky mysliman ..?
    Edhe njehere eshte "ekber" dhe shko pyeti vete se per ke vriten ... MEgjithese ke shembullin e Palestines

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Exorcist, nuk e mbaja mend nese ishte ekber apo hikbek, megjithate me pergjigjen qe jep, mendoj se e ka kapur ceshtjen.

i/e regjistruar Maska e Joni_80
    Anėtarėsuar
    09-02-2003
    Vendndodhja
    mbrapa diellit
    Postime
    52

Perse nje mysliman, pranon qe me vetvrasjen e tij me bobmbe te vrase sa me shume njerez, dhe ne fjalen e tij te fundit ( perpara se te vetvritet thote: Allahu hikbek? Po keshtu ne te gjitha vendet islamike, kam pare se kur te gjithe myslimanet dalin ne demostrate me KALLASH ne dore, theresin: Allahu hikbek. Pyejta ime eshte: Per ke vritet ky mysliman ..?
    o koke*** meso te flasesh njehere pastaj shkruaj ketu.
    ti paske qene injorant fare , ne nje vrime i bie fyellit ti o?

te te gjej une nje pune ,qe te meresh me dicka qe mos shkruash budallalleqe?
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

(AHMEDI)
    i/e ftuar
    degjo deshmues meqe ben pytej te sinqerta dhe ke shume njohuri per islamin.
    Po te tregoj une se Allahu ekber do te thote Zoti eshte me i madhi.

Pse ebejne muslimanet kete thirrje eshte se ata kerkojne ndihme tek Zoti ne madheshtine dhe fuqine etij ndaj padrejtesive qe i behen atyre dhe kjo eshte dicak psikologjike qe edhe po ta shpjegova ti se beson sepse je jashte Islamit.Megjithate po te jap nje shpjegim te shkurter ne kohen e luftes te idhujtareve me besimtaret shejtani u vinte muslimaneve dhe ndikonte per te futur friken tek besimtaret .Atehere permendet ne kuran qe kur te jeni kunder armikut kujtoni Zotin dhe behuni te durueshem.Dhe me kete shprehje dhe thenie shejtani largohet dhe je me trim ne lufte sepse e di qe po lufton per te drejten dhe lirine tende me ndihmen e Zotit.
    Tani a lejohen kamikazet apo jo une te them se ne kuran eshte endaluar vrasja e vetes ne mynyre kategorike sepse zakonisht njeriu ka fatkeqesi dhe ai duhet te duroje dhe ta lidhi Zemren me Zotin dhe shperblimin e tij.

Me ka bere shume pershtypje nje prift ortodoks a katolik sme kujtohet per momentin kur e pyeten se alejohet per nje kristian te bej kete gje .Ateher ky u pergjigj se edhe jezusi sakrifikoi jeten e tij per Zotin.

Pastaj para shume kohesh nje sekt kristian vrau veten sepse ishte dita qe do takonin jezusin e nuk ishin pak ishin mbi 100 veta besoj se emabn mend.
    Ky ishte nje shpjegim i sinqerte ndaj nje pyetje hipokrite.

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170

Deshmues!

Po te pergjigjem fare shkurt!
    1- Ti kuranim mbaje ne dore po nuk di gje prej tij mos te genjeje mendja kot.Ne kete konkluzojan kam dale qe kur the se kurani thote se eshte kryqezuar nje dash.
    2-Vetevrasja ne Islam konsiderohet haram( e ndaluar rreptesisht).
    mirepo tani le te kalojme ne palestine, a kundershtojne Islamin ata ne kete rast?
    Muslimanet jane nje popull qe udhehiqen nga dijetaret dhe nje pjese e tyre jane shprehur, se nese nuk ka mundesi tjeter luftimi me armikun, i lejohet muslimanit te sakrifikohet dhe tju sjelle deme armiqve.
    Pra ky eshte i vetmi kusht qe e lejon vetevrasjen.
    Ky Musliman vritet Per fene e tij per atdheun e tij, per nderin e tij per traditen e tij e per te drejtat e tij.
    Deshmues perse nuk e ve veten ne poziten e nje Palestinezi?
    Nese dikush te vret te dashurit e tu, apo te rrenoj shtepine, apo te ben 1000 te zeza ti si do veproje me te?
    Ne shqiptaret krenohemi me mic sokolin qe u sakrifikua per shqiperine duke i vene gjoksin topit, por tani Palestineset a nuk jane ne te njenjeten pozite? A nuk duhet te krenohet edhe ata me keto njerez trima qe dhane jeten per keto ideale?
    Nese mendon se vetem shqiptareve ju takon te krenohen dije se je mjaft gabim.
    Indriti.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INDRITI : 24-12-2003 mė 15:04
    Injoranca nuk zhduket me top

i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Hajde hajdeeeeeeee. Irritohem kur lexoj keshtu lloj funderrinash.
    Tju vije turp per shqiptar qe jeni. Na krahasoni Bin Landenrat me Mic Sokolin.
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    Lol!
    Ata po lutojn ne toke te tyre edhe ne te drejten e tyre.
    Prandaj perpiqu te vesh veten ne ate pozicjon e mos u bej kaq racist.
    Ashtu sic eshte Mic Sokoli per ne, ashtu jane edhe mijera deshmore qe kane rene ne palestine qofte edhe me veteflijim.
    Sa per bin laden, ketu ti e permende une skam zene gje me goje.
    Ok lexo me ngadale dhe mbaj syze se kompjuteri te demton shikimin.

Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    edhe dicka!
    Nese i thua dikujt funderrine, largohu nga pasqyra se kam pershtypjen se ke pare veten.

i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Eshte tjeter gje te sakrifikosh veten per kombin dhe tjeter duke sakrifikuar veten te marresh ne qafe edhe te tjere te pafajshem.

Prandaj nuk mund te krahasohet Mic Sokoli me zogjt e Bin landenit.
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

Faqja 0 prej 14 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Muhamedi a.s. sipas kėndvėshtrimit tė krishterė
    Nga presHeva-Lee nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-04-2010, 22:15
  2. Evropa dhe Islami: pėrvojat e pėrbashkėta dhe e ardhmja
    Nga Sabriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 03:45
  3. Evropa dhe Islami: pėrvojat e pėrbashkėta dhe e ardhmja
    Nga Florim07 nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-04-2009, 16:51
  4. Muslimanet ne U.S.S.R (ish Bashkimi Sovietik)
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-11-2008, 20:23
  5. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •