hahahahhah sa e forte kjo looooolPostuar më parë nga smokkie
![]()
hahahahhah sa e forte kjo looooolPostuar më parë nga smokkie
![]()
XHELOZIA FILLON QE NE FRYMEMARRJEN E TE DASHURIT TUAJ
Polici dhe majmuni
Dy shok bisedojne, njeri e pyet tjetrin se ku asht dallimi ne mes policit dhe majmunit, ne ate moment aty afer qellon nje polic i degjon dhe menjiher e kap njerin per krahu dhe i thot he me trego ku asht dallimi djali i friksuar i thot jo jo nuk kan kurrfar dallimi.
Organi policor
Nje katundar del ne pazar per ti shitur disa veze. E vendos shporten para vetes dhe pret mushteri. Vjen nje zoteri me kry perpjete dhe shkel ne shporte dhe ia then vezet. Fillon grindja dhe ne ate moment vjen polici, i cili duke par tensionimin vendos te kerkoi ndihme dhe therret me radio-lidhje:
Baza ju thrret treshi!
Baza ne pranim, pergjigjet eprori.
Ketu ne sektorin tim ka ndodhe nje incident i vogel, nje zotni ia ka thy vet nje katundari!
Nuk qenka incident i vogel, por qka u be me organin?
Organi ne pranim po pret urdherat tuaja, pergjigjet polici.
Polici Trulan
Ni dit ni policit trullan i humb alltia edhe ni djali ia gjeti edhe i tha policit mfal ia ku e keni alltin polici trullan ia kthen: jo nuk osht e jemja se e jemja me ka hup...
Dy polic
- O xhelal, ajde brenda se po bjen shi.
- Jo jo bektash, rrofsh se dhe ktu po bie.
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Mes nje kryqezimi, pasi ishte trembur nga makinat e shumta na ndalon nje gomar. Bllokohet komplet trafiku. Me te gjitha mundimet e policit gomari nuk leviste prej vendit per qamet.
Pasi kalon nje fare kohe afrohet nje djale i ri, i cili i thote policit te largohej se do ti thoshte nje llafe ne vesh gomarit qe te ikte. Largohet polici, i riu i fut gomarit ne vesh duhanin e ndezur, dhe ky na merre aratin. I habitur polici i kerkon te riut!. Polici:Ç'fare i the gomarit ne vesh?
I Riu: Me premto qe s'do ti thuash njeriu.
Polici: Te premtoj.
I Riu: Ik se do te veshim polic.
Ishte nje polic me shefin e tij.Ata ishin ne nje hotel dhe polici donte te zgjohej heret ne mengjes dhe e porosit pronarin e hotelit ta zgjoje .Sapo zbardh dita pronari i hotelit e zgjon policin por ne ate moment nuk kishte drita dhe polici ngaqe ishte erresire vesh rrobat e shefit te vet.Kur hipen ne tren shikon veten ne pasqyre dhe thote me vete : oh sa budalla,ky pronari i hotelit!!Ne vend qe te me zgjoje mua nga gjumi,ka zgjuar shefin tim.
Ps....mos mi shani policet
Macho kjo teme duhet mbyll..lol
Respekte
"Carpe Diem"
Polici rrugor ndal nje shofer qe po ecte me shpejtesi:
- Fryj ketu! – i thote shoferit duke i dhene pipin per testin e alkoolit.
- Nuk mundem se jam me astme- i thote ky.
- Mire, hajde me mu ne laborator me te marre gjak.
- Nuk mundem se jam me hemofili.
- Epo mire atehere, ec ne kete vijen e bardhe.
- Nuk mundem se jam i dehur.
Ps....ketu ka qene i zgjut polici tamam i ka fol sipas rregullave.Mos mi shani me.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 08-01-2008 më 23:19
"Carpe Diem"
Dy polic sapo kishin mbaruar sherbimin te veshur civila po ktheheshin ne shtepi . Rruges shohin nje bari me nje tufe me dele dhe mendojne te tallen me te . Afrohen dhe pyeten bariun sa dele kishte. Bariu u pergjigj qe nuk e dinte. Nje polic i thote qe neqofte se ne e gjejme se sa dele ke ketu ç'fare na jep? Bariu u tha qe do ti linte te zgjidhnin dhe te mernin delen me te shendoshe. Policet mendohen dhe i thane qe ai kishte 157 dele.Bariu i habitur u tha : mire pra zgjidhni dhe merni delen qe doni.Policet moren delen me te shendoshe dhe te gezuar filluan te ikin, pas nje minute bariu u tha : Ne qofte se une e di se çpune beni a ma jepni delen? Policet i thane po . Bariu u tha: Ju jeni police. Policet e habitur i thane se si e gjeti . Bariu u tha se ata ishin ngaterrur ne vend te deles kishin mare qenin ...
"Carpe Diem"
Nje emigrant po kthehej nga kurbeti, ekzaktesisht nga Greqia , dhe ne kalim te kufirit ne dogane ,polici ne sherbim i kerkon emigrantit patenten e mjetit qe drejtonte.
Emigranti per t'shmangur policin nxjerr nga xhepi 50 mije dhrami
dhe ia jep policit i cili i pergjigjet ne kete menyre :
- N'rradhe te
pare , i thote polici , kjo eshte nje patente e huaj...
- Se dyti , nuk je ti ky ne foto !
- Pasi e kthen lekun nga ana tjeter , polici shikon nje anije aty , dhe
i thote : - Kjo eshte patente vaporri ...
"Carpe Diem"
Krijoni Kontakt