O SHAHIST POR PER ARGJENTINEN MOS FOLE SE JEMI E VETMJA SKUADER QE U KAPIM MAT GJITHMONE .EDHE PER YJE O ME THUASH KUSH JANE TANI PERVEC KAKES EDHE RONALINJIOS SE UNE SI DI TE TJERET (yje dmth te rinjte )
O SHAHIST POR PER ARGJENTINEN MOS FOLE SE JEMI E VETMJA SKUADER QE U KAPIM MAT GJITHMONE .EDHE PER YJE O ME THUASH KUSH JANE TANI PERVEC KAKES EDHE RONALINJIOS SE UNE SI DI TE TJERET (yje dmth te rinjte )
looooool o lal po e pyte pse nuk takoi BrAZILI ndonje ekip te kategorise se tij?Postuar mė parė nga Vjosa
po pranojeni qe kampionati botror qe kaloi ishte me i qelburi ,apo juve brazilianeve u pelqeu shume se nuk takuat nonje skuader te prokopise edhe e moret pa lodhur fare se u ndohmoi ai dobici i avelaxhes BLATER per ta marre se i hoqi te tera rivalet tuaja doja tu shikoja me spanjen edhe italine cfar do benit pu nuk i la ai dobici prandaj mburreni ju ju lumte .edhe per argjentinen ju brazilian mos e hapni gojen se u kemi si buken e gojes neve
mos te gjitha u eleminuan?ah po u eleminuan
FORCA BRAZIL
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
O tifozat e Brazilit !
Po nje llaf tha Vjosa ,,,dhe ju e moret me te vertete ?
Duket qe po bente shaka !
Apo jo Vjosa ?
p.s harrova fare une , Vjosa boterorin vetem ndeshjet ne grupe pa ,,,
se argjentina mori valixhet e iku...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
ah sa per argjentinen nuk kemi hic goje te hapim! c' far flet lool, sa kupa ka argjentina dhe sa here ka dale ne finale??Dhe per sa i perket talenteve qe nxier brazili vit per vit meqe ke kompjuter, hidhi nje sy internetit dhe te tregon me shume se une.Ah se harova per sa i perket asaj qe the se na ze argjentina mat,do te thosha e ke gabim ne qofte se brazili nuk do ti bente leshime argjentines as qe i binte radha per te shkuar ne kampionatin botror argjentines.Hidhi nje sy sportit ne internet dhe kthjellohu or tiPostuar mė parė nga Vjosa
Nuk ka me qorre nga ai qe nuk do te shohi me syte e tija[/FONT][/COLOR]
kete di te them une sa rron ai dobici BLATER mire do ini bashke me gjermanet mos kini merak
me falni olimpiada e athines kur fillon? apo se dini se sdo mirrni pjese ahahahahahaa
O VJOSA !
Behet edhe olimpiada e '' kopshteve '' dhe e '' shkollave te mesme''...di gje merr pjese argjentina qe te marre ndonje kupe...
se me te rrriturit aha nuk keni gje ne vije eleminoheni qe ne grup..
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
te pakten brazili smundet ta eleminoje kurr ARGJENTINEN se neve u kemi gjetur celsin mos te them edhe URUGUAI KINI MARRE
Krijoni Kontakt