Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 78
    Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    o lal un mgjs kam qene vetem 10 vjeē jam ējerr duke bertit kur Brazil fitoi ne USA 94 . me France 98 kam lene lesht per Brazilin ne finale ene prap jam me Brazilin.Me 2002 kur Brazil fitoi Kupen e 5 Boterore un kam be party 1 jave rrjesht.
    Une jam tifoz me juven se eshte ekip qe e urrejne te gjithe edhe kam qejf te bej debatoj kot por jo se jam tifoz juventin i zjarrte.
    Pastaj te jesh tifoz Brazilian nuk do te thote te jesh tifoz me Ronin patjeter me kupton ,se Brazili nuk eshte si Franca qe varet nga dy lojtar ,por quhet Brazil ene jane te gjithe bashke.
    besoj se te shpjegova pse jam me juven edhe ato qe kam shkruar per Ronin i kam lexuar ne gazeta italiane ene thejsht doja qe ene te tjere ti lexonin por eshte ne dore te tyre te besojne apo jo.
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Ato lajme qe thua ti , i kane lexuar neper gazeta te gjithe , une nuk thash qe ti po i nxjerr nga mendja ,,,por edhe gazetat shpifin per interesa te caktuara psh per te shitur sa me shume,per te demtuar imazhin e nje lojtari etj,,,Ndaj te thashe qe me thashetheme gazetash nuk ke pse merresh,,e sidomos duke folur kunder lojtareve braziliane sepse je tifoz i tyre,,,...aq me teper qe per Ronaldon duhet te jemi te gjithe borxhli per BOTERORIN e 2002 , se brazili i theu te gjitha rekordet ne historine e futbollit...
    Me 7 ndeshje e 7 fitore , arriti rekordin absolut te brazilit te Peles 1970 ku ishin 6 ndeshje e 6 fitore...
    Brazilit nuk i mbarojne yjet kurre , ka pas dhe do ket tere jeten , POR NUMRI 1 SOT NE KOMBETAREN E BRAZILIT ESHTE RONI...akoma e kam parasyve golin me Turqine e 2 me Gjermanin...mos harro qe para finales tifozet e gjermanit nuk mbaheshin ,,,thuj faleminderit Ronaldo ne vecanti me 2 golat dhe Brazilit ne pergjithesi , qe nuk ka me njeri fytyre te flase kunder MBRETERVE TE FUTBOLLIT...
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    O lal un besoj qe ato qe kam shkruajtur i kam shkruajtur pa te keq edhe nqs i lexon nuk kam dash me ofendu askend.
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    E leme kete muhabetin e thashethemeve !
    Flasim per futbollin e per ndeshjet e ardhshme ...
    Forca Brazil !
    PENTAKAMPIONET E BOTES !!!!

Ne foto Kan i gjunjezuar para Brazilit te madh !!!
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    OK shpresoj qe do jemi pa mri oK??
    prandaj nuk jam pergjigj me shkrimeve te tjera.
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    PO MIRE QE E MORET ME GJAK PO ATE GOLIN E VILMOC (BELGJIKEN )PSE E ANULLOI? APO ATE PENALLTINE ME TURQINE QE U RREZU NE MES TE FUSHES AI SULMUSI BRAZILIAN EDHE PERFUNOI TE ZONA E MADHE KETO DO TE MI SHPJEGOSH???EDHE THU QE SU NIHMUAN ALBITRAT

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Brasil 2 x 1 Turqi Ronaldo 50', Rivaldo 87'

Brasil 4 x 0 China Roberto Carlos 15', Rivaldo 32', Ronaldinho Gaścho 45', Ronaldo 55'

Brasil 5 x 2 Costa Rica Ronaldo 10', Ronaldo 13', Edmķlson 38'Rivaldo 62', Junior 64'

Brasil 2 x 0 Bélgjika Rivaldo 67', Ronaldo 88'

Brasil 2 x 1 Angli Rivaldo 45', Ronaldinho Gaścho 50'

1/2 finale
    Brasil 1 x 0 Turqi Ronaldo 49'

finale
    Brasil 2 x 0 Gjermani Ronaldo 67', Ronaldo 79'

RONALDO 8 gola GOLASHENUSI ME I MIRE I BOTERORIT

BOTERORI I DOMINUAR NE TE GJITHA DREJTIMET !!!!

RECORD ABSOLUT ne HISTORINE E FUTBOLLIT BOTEROR :: 7 NDESHJE --- 7 FITORE (recordi mbahej po nga Brazili i Peles 1970 me 6 ndeshje --6 fitore )

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    ehh vallaj o inter me thone te drejten qe nje boteror futja kot ky qe mbaroi sme pelqeu fare... pervec faktit qe jam hollandez si tifoz dhe hollanda nuk morri pjese po vete nga menyra se si u ciftezuan ndeshjet etj... dhe pastaj italise ju be hile goxha me thene ate qe eshte.

itali brazil ne finale do ishte me ndryshe
    gjermanet me mesatare 40 sa dreqin e kan moshen skan mo fuqi
    i del prasi mbas pjeses se pare
    braziliont jane mosha 17-25 te grine
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Te kuptoj kur thua qe nuk te pelqeu boterori ..Edhe une europianin e ndjek vetem per te pare ndonje ndeshje te bukur e spektakel sepse nuk eshte skuadra ime..duke mos pas hollanden eshte normale qe ti do te shohesh spektakel...
    italia u demtua nga arbitrimi eshte e vertete, por sa komentatore italiane thone qe me ate skuader italia duhej ta siguronte rezultatin 2-0 apo 3-0 me korene , qe edhe arbitri me debil mos ti bente dot gje...
    te flasim si sportadeshes jo tifoz , me thuj kush skuader ishte me lart se Brazili ? Ndoshta brazili nuk beri ate spektaklin e dikurshem ,,,, por kur kujtoj 82 e 86 me nje skuader super , me sokrates e ziko qe benin me te vertete spektakel ne fushe e erdhi puna nuk fituan gje ,,,them me mire nje skuader e tille ku talentet braziliane luajne futbollin evropian se vetem keshtu arrijne rezultate...
    kete boteror brazili duhej ta fitonte patjeter duke pare dhe cilesine e skuadrave te tjera...pastaj mos harro qe nje muaj eshte ai i shkreti boteror kush skuader lufton e perqendruar e nuk ben gabime merr rezultatet...
    ciao

i/e regjistruar Maska e SweetBoyTr
    Anėtarėsuar
    31-12-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    8

Forza Brazil

Pershendetje njehere te gjithe tifozave te Brazilit . Vetem nje gje me ben pershtypje mua . Shumica e tifozave te Brazilit jane dhe me Inter . Kjo me ndodh edhe mua . Gjithsesi desha vetem te them se keto kohet e fundit jemi bere te paarritshem . Une jam i mendimit qe Brazili te mos marre pjese te pakten ne 5 kupa bote. Qe t'u lihet kohe skuadrave te tjera te marrin ndonje kupe . Jo per gje po te gezojne dhe ata . Se si i thone llafit " Kur macja iken , minjte hedhin valle "
    Hajt mirupafshim
    A se harrova fare . Gezuar 2004
    Mos harro , ti je i vecante , ashtu si gjithe te tjeret

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sabit Idrizi
    Nga shigjeta nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 22-06-2022, 01:35
  2. Fjalimi i presidentit amerikan Obama ne Kajro te Egjiptit
    Nga Brotherhood nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 12-06-2009, 06:10
  3. Mbi priftėrinė
    Nga I KTHYERI nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  4. Ē'ėshtė Krishti?
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 23-07-2006, 17:18
  5. Azem Hajdari, Hero?
    Nga Seminarist nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 187
    Postimi i Fundit: 12-06-2003, 13:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •