Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 38
    Z3Ro_CooL
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    252

X-Box Emulator lozni x-box games ne pc duke perdorur DVD-ROM

ckemi cuna mir?

Kam degjaur qe esht nje software qe te lejon te luash X-box games ne kompjuter (PC) duke perdorur DVD-ROM e kma provuar me playstation games edhe me ka punuar po dua te perdor x-box games edhe ky programi quhet x-box emulator meduket ka ndonjeri nga ju ndonje imformacion?
    Never argue with a stupid person. He will only bring you down to his level and beat you with experience.

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Tani per tani nuk ka emulator te tille. Kane bere buje disa programe por jane vetem genjeshtra. Biles disa prej tyre kane qene me viruse. Ka disa projekte qe jane hapur por akoma nuk ja kane dale mbane per te nxjerre dicka qe punon. Edhe pse Xbox eshte shume i ngjashem me nje kompjuter te zakonshem, eshte me e veshtire sec duket per te konvertuar lojrat ne PC.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 26-12-2003 mė 00:27
    Edi

Z3Ro_CooL
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    252
    thank u
    Never argue with a stupid person. He will only bring you down to his level and beat you with experience.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Pershendetje,
    desha te dija ku eshte e mundur te gjehet ky emulatori i PS2 qe punon?
    Ka te bej shume karta grafike apo procesori?

Cdo te mire
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

...gjenķ... Maska e mad
    Anėtarėsuar
    18-03-2004
    Vendndodhja
    Prage [EU]
    Postime
    1,321
    dikur kam luajtur lojra PS ne pc, duke perdorur bleem!.
    kam provuar kohet e fundit disa emulatore te ndryshem, po nuk funksionon.
    si ishte ajo puna e dvd-rom? nevojitet ndo1 software edhe ne rastin kur perdor kete metoden e fundit???
    ::|maDes!gn © 2009|::

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Me sa mbaj mend per PS1 eshte bleem dhe pscx.

Ketu eshte faqja e nje prej projekteve per emulator te PS2. Kane akoma shume pune per te bere.
    http://www.pcsx2.net/index.php

Per XBOX dhe gamecube nuk kam degjuar gje.

Cyclo, procesori i kartes grafike ka te beje me shume por edhe procesori i kompjuterit duhet te jete sa me i shpejte. Lojrat elektronike jane komplikuar shume, dhe kompanite qe i prodhojne ato e bejne sa me te veshtire per te nxjerre emulator. Edhe programuesit qe i krijojne emulatoret nuk kane asnje fitim, prandaj dhe i lene pas dore. Ata qe i bejne, i bejne thjesht per qejf ose per te fituar fame. Bleem arriti deri aty sa te nxirrte emulatorin ne shitje por pas disa gjyqeve me Sony-n, Sony vendosi te paguante disa milione dhe e bleu te gjithe kompanine qe kishte hapur bleem.
    Edi

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Emulatoret per ps2 jane vetem ne gjendje te emulojne lojra demo, dhe lojra te caktuara demo. Ka nje ndryshim drastik arkitekture nga PS1 tek PS2 dhe XBOX dhe qe programatoret te jene ne gjendje te bejne emulimin e ketyre te fundit i duhet shume pune, per te mos thene qe eshte humbje kohe. Te kishin patur dicka me teper ndoshta do ishin ne gjendje te benin dicka. Dhe per nja dy vjet te mira ska gje ne terezi historia e emulatoreve per PS2 dhe XBOX. Imagjino si do jete per PS3 dhe XBOX 2

JuVenTuS Maska e KilleR-X-
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Tirana
    Postime
    160
    Te nderuar miq , jam ne ndjeni te cdo emulatori qe egziston si per XBOX , PS2 , Nintedo Game cube, dhe Sega Dreamcat. Pasi merem vetem personalisht me software si dhe programet e tyre. Doja per XBox EMULATOR do doja te ju qartesoja miqt e mi se ka emulatore per pc qe luan Xbox po ama per per disa lloje lojrash .Sepse e para eshte all right reserved do te thote te gjitha te drejtat e rezervuara kur thote per lojra (ONLY FOR XBOX). E dyta nje XBOX ka nje Grafike prej 120.000.000 poligon gje qe per pc eshte e pamundur deri ne sot . Ka nje karte Grafike nvidia mcp qe nuk ndodhet ne shitje. Per pc mund te luani disa lloje lojrash te xbox si Halo, Max pain 2, etj etj disa qe jane vetem nga Microsoft. Neqs se keni deshire te jeni ne djeni per lojrat e fundit Microcipet e fundit per te gjitha llojet e konsole me Kontaktoni do je i lumtur te ju ndihmoj flm.
    KilleR-X-

Bordi Drejtues Maska e REJDI
    Anėtarėsuar
    09-02-2003
    Vendndodhja
    Switzerland/Zurich
    Postime
    244
    kete doja te thoja edhe un se karta grafike e x-box eshte shume e larte dhe nuk mund te luhet ne pc .
    Pastaj nqs do te luash mire ne pc tende , duhet te kesh nje pc te mire , qe te mos te nxerri problemi si per karten grake , shpejtesin , etj...

Zakonisht un lojrat i luaj ne PS2 , luhet me rehat se ne pc

Rejdi
    |---Lojra ne PC

Swiss^Boy

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Mesa di une X-Box eshte nje nga teknollogjite me te mbrojtura dhe akoma s`kam pare Emulator te tille, per play-station si 1 ose 2 i posedoj por per X-Box ende jo. Ate qe kam arritur te bej deri me sot me nderhyrjet e mija ne X-Box eshte qe kam thyer chip-in e tij njohes ose i mbiquajturi Memory Drive mbi te cilin jane te gjitha kodet perkatese te cd (Jo Memory Card) Kam perdorur qarkun e integruar Tda-24c04 dhe programin e tij ne soft. Pra c`do disk pirat mund ta hap ne aparaturen X-Box por jo disqet X-Box te mund ti hap nepermjet nje DVD-rom. Gjithsesi miqte e mi ai qe e gjen me pare kete Emulator te na ndihmoje.

Dito.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Disa nga Ilacet me te zakonshme dhe efektet e tyre
    Nga Vinjol nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:12
  2. Atropina
    Nga Vinjol nė forumin Mjeku pėr ju
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:11
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Kuptimi i pėremrit “Ne” siē ėshtė i pėrdorur nė Kur’an?
    Nga ЯinoR nė forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 07-02-2005, 13:40
  5. Rreth emrit shqiptar?
    Nga Xhemis nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 24-10-2004, 06:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •