Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 38 prej 38
    Citim Postuar mė parė nga Harakiri
    Kam vene re qe ti pyet per madhesine (?) e files. Nqs ke 56k eshte pak e veshtire te shkarkosh lojera per PS2 se vene 1Gb e tutje.
    as qe e enderroj nje gje te till . nuk kam nevoje ti shkarkoj lojrat (do te me duhej nje perjetsi per ti shkarkuar) ketu ne shqripri kopjimi i dvd nuk konsiderohet i paligjshem
    dhe mund te gjesh me 5$ copa.
    sa per kuriozitet sa te shpejt e ke lidhjen ti atje ne usa.
    se per pak harrova a e ke idene se ku mund te gjej ate *** biosi per psx2
    se kam gjithe diten qe po harxhoj leket ne internet dhe spo gjej asgje "avaliable"

Sikur te kishte te tilla dyqane edhe kendej nga mua do ishte mire se s'kam DVD burner. Sa eshte nje PS2 ne Shqiperi se ne SHBA kane rene ne $130.
    sa kushto nje dvd burner ne amerike un ketu ne shqipri e bleva 70$
    persa i perket ps2 cmimet jane te peraferta .
    kot per kuriozitet cfar ndodh nese kopjon sofware me "copy right"
    (programe ose lojra te mbrojtura me ligj)
    kam ven re se i vetmi qe citon postimet e mia je ti pse ndodh kjo gje????
    nqs deshiron me shkruaj nje e-mail ne adressen miri_zh@yahoo.com
    se kam nje muaj qe nuk marr asnje e-mail nga anjeri .

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Citim Postuar mė parė nga romeoOOO
    Edhe dicka kisha, po ndonje vend ku me i shkarku lojrat dini?
    Lojerat mund te shkarkohen ne Piratebay, Emuparadise (website e permendur me siper), ose Mininova
    Nuk ju keshilloj te merreni me kete gje nqs keni 56k. Lojerat per PSX jane zakonisht 100-700mb (per 1CD). Qe te shkarkoni lojerat nga ato website do ju duhet nje bittorrent client (program). U sugjeroj te shkarkoni ABC. C'do file qe shkarkoni nga websitet e lojerave te permendura me siper hapeni me ABC. Kjo do ju lejoje te shkarkoni lojen.

Une lidhjen e internetit e kam cable. Dmth zakonisht shkarkoj me 1mb+/sec.

PS2 bios mund te gjendet ketu
    Mua nuk me ka interesuar PS2 emulation sepse e kam nje PS2. Me sa jam ne dijeni nga biseda
    ne forume te tjera, PS2 emulation eshte shume e ngadalte.

Ketu DVD-RW drives jane $60-300. Pastaj jane ato paisjet DVD-RW qe s'kane nevoje te lidhen me PC. Ato shkojne gjer ne $3000.

Nqs kopjon copyrighted software te fusin nje gjobe edhe ndoshta ne burg, por kjo ndodh nqs te kapin...Kuptohet qe nuk kapin njeri ne rruge. Kapin njerez qe shkarkojne nga website bittorrent ose qe perdoring programe si Kazaa. Per t'u mbrojtur kur shkarkon me ane te bittorent client duhet shkarkuar programi Peer Guardian 2. S'besoj se kjo eshte e nevojshme neqoftese nuk jetoni ne SHBA.

Sa per postimet qe citoj, e bej qe te mos kete shume ngaterrese.
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

PS2 bios mund te gjendet ketu.
    thanks shume
    mund te me thuash si dreqin e gjete

Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Shko tek Filemirrors edhe kerko per: scph
    Une harrova qe ne Shqiperi te duhet nje bios PAL (dmth versioni Evropjan i PS2) dhe me duket qe ajo bios qe permenda me siper eshte versioni NTSCU (versioni Amerikan). Nuk e kam idene se cila nga ato bios eshte ajo qe te duhet ty (PAL) por provo te gjitha. Ki parasysh qe SCPH10000 e siper jane per PS2, numrat me te vegjel jane per PSX.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Harakiri : 20-05-2006 mė 12:39

Shko tek Filemirrors edhe kerko per: scph
    Une harrova qe ne Shqiperi te duhet nje bios PAL (dmth versioni Evropjan i PS2) dhe me duket qe ajo bios qe permenda me siper eshte versioni NTSCU (versioni Amerikan). Nuk e kam idene se cila nga ato bios eshte ajo qe te duhet ty (PAL) por provo te gjitha. Ki parasysh qe SCPH10000 e siper jane per PS2, numrat me te vegjel jane per PSX.
    ai biosi qe me the radhen e kaluar ishte ne gjuhen japoneze
    shpresoj te gjej ndonje qe ja vlen
    persa i perket shpejtesise se emulatorit kishe te drejte jan shume te ngadalte
    dhe kane nevoje per procesore te shpejte

gjthsesi falemderit

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Lojerat mund te shkarkohen ne Piratebay, Emuparadise (website e permendur me siper), ose Mininova
    Nuk ju keshilloj te merreni me kete gje nqs keni 56k. Lojerat per PSX jane zakonisht 100-700mb (per 1CD). Qe te shkarkoni lojerat nga ato website do ju duhet nje bittorrent client (program). U sugjeroj te shkarkoni ABC. C'do file qe shkarkoni nga websitet e lojerave te permendura me siper hapeni me ABC. Kjo do ju lejoje te shkarkoni lojen.

Une lidhjen e internetit e kam cable. Dmth zakonisht shkarkoj me 1mb+/sec.

PS2 bios mund te gjendet ketu
    Mua nuk me ka interesuar PS2 emulation sepse e kam nje PS2. Me sa jam ne dijeni nga biseda
    ne forume te tjera, PS2 emulation eshte shume e ngadalte.

Ketu DVD-RW drives jane $60-300. Pastaj jane ato paisjet DVD-RW qe s'kane nevoje te lidhen me PC. Ato shkojne gjer ne $3000.

Nqs kopjon copyrighted software te fusin nje gjobe edhe ndoshta ne burg, por kjo ndodh nqs te kapin...Kuptohet qe nuk kapin njeri ne rruge. Kapin njerez qe shkarkojne nga website bittorrent ose qe perdoring programe si Kazaa. Per t'u mbrojtur kur shkarkon me ane te bittorent client duhet shkarkuar programi Peer Guardian 2. S'besoj se kjo eshte e nevojshme neqoftese nuk jetoni ne SHBA.

Sa per postimet qe citoj, e bej qe te mos kete shume ngaterrese.
    Si mund me arrit ato lloj shpejtesirash me Torrents ? Un kam ne fakt dsl 1500 po prap kur vjen puna tek torrentet nuk arrij dot ta shfrytezoj as 40 % te bandwith. Ka raste qe shkon goxha por shumicen e rasteve eshte nen 40 %. Ka ndonje menyre per me e shtu ket gje ?
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Kjo eshte normale per torrents. Kur permenda shpejtesine e mesiperme e kisha fjalen per ne pergjithesi kur shkarkoj nga websites. Megjithate mund te rritesh shpejtesine e shkarkimit ne bittorent duke ulur (ose rritur neqoftese eshte shume e ulet) shpejtesine e ngarkimit. Une zakonisht e kufizoj (shpejtesine e ngarkimit) ne 150kb/s (kjo ne fakt nuk eshte optimale) por ndonjehere me duhet ta ul qe te shkarkoj me shpejt.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Disa nga Ilacet me te zakonshme dhe efektet e tyre
    Nga Vinjol nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:12
  2. Atropina
    Nga Vinjol nė forumin Mjeku pėr ju
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:11
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Kuptimi i pėremrit “Ne” siē ėshtė i pėrdorur nė Kur’an?
    Nga ЯinoR nė forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 07-02-2005, 13:40
  5. Rreth emrit shqiptar?
    Nga Xhemis nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 24-10-2004, 06:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •