nona ime ka henger buk misri me kos at dit,baba im ska shku ne pun vetem te kishte fuqin e duhur per tme ncjerr mua yll bote!!!dhe ja ku jam..xheloze..
pse si ndro ata sy qe nje shef ktej tjetri lun volley kur flet me robt?![]()
si bon or Zot..ti je gati me lon burrin tat per mua!!ahahah..po ca te bej se me pelqejn cunat me mjekerr![]()
une qe kur kam qene e vogel perdorja syse me numer te madh ,isha e detyruar nuk shikoja nga mioia e stigmatizma ,e kisha gjithmon ne enderrat e mia ,ahhh sikur te isha pa syze e i pata provuar te gjitha menyrat edhe me lente contati e nuk mundja te rrija pa to,e nje dite kur ndodhem ne Cairo njoh nje doktor okulist e brenda 3 diteve me operon qe une nuk e kuptova qe me do operonte po qe do me bente nje vizit per te shikuar se mundte o jo ,e me shtrin ne kte krevat e 5 minuta ne njerin sy e 5 minuta ne tjetrin me ben interventin me lazer e me thot qe nuk duhet te fekoj syte ,e kisha site lagur me uje ..
kjo ishte dita qe mu duk sikur linda dhe njehere ,sa here zgjohesha vija doren gjithmon ne komodino per te vene syzet ,e tani jam shume mire kam rekuperuar si miopin edhe stigmatizmen e syte i kam tani pa syze akoma me te bukur e bojqielli ,qe ktu me marrin per ruse e me ngrihen nervat....ju tegova pak nga historia ime ku deshira me e madhe e imja ishte te isha pa syze ,kurse tani kam shume deshire te bie nga pesha nja 10 kile e vetmja gje qe duhet te ndryshoj ....
hik mi nuk du goca une ja e tregove veten pupupupupu larg teje.....hahahahaha
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Krijoni Kontakt