Mos u merzit, i ka jeta keto,Postuar më parë nga Dj-GabrieL
![]()
pastaj ke dhe shoqeri, nuk je vetem, se edhe une rimont kapital dua, po s'ka servis qe me merr persiper....![]()
Mos u merzit, i ka jeta keto,Postuar më parë nga Dj-GabrieL
![]()
pastaj ke dhe shoqeri, nuk je vetem, se edhe une rimont kapital dua, po s'ka servis qe me merr persiper....![]()
Dhe kur te jem nen toke
Qe vdiqa ti mos thuaj
Me shkruaj dhe nen toke
Se une do te te shkruaj...
tja fus 1 operacion plastik koke e kembe sdo ishte keq.......
do doja te isha e gjat 1.80
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Asigjo mire jam keshtu sic me ka bo zoti...se ne fund te fundit do gjej edhe une ndonje te me marre keshtu sic jam![]()
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
Pak gjera jo shum , po nejse edhe kshu si jam sjom keq .....
me u shnosh nja 4 kile. Po gjo qe e kon ndor osht. nje sa t`maroj provimet :P
hajde lali se kom i servis knej ka lagja..i njof kta cunat mase t`morin persiper :PPostuar më parë nga xhiliana
Veshet....do te doja ti kisha pak me te medhenj...sinqerisht e kam!...nga qe jane shume te vegjel nuk arrijne te thithin valet e duhura...
Asgje..!!
Nuk jam perfekte po asnje ne bote s'eshte perfekt..!! Kenaqem me kete pamje dhe bote shpirterore qe kam jo me ate qe do doja te kisha.. edhe sikur te kisha mundesi te ndryshoja dicka nuk do pranoja ta ndryshoja.. por do ruaja origjinalitetin tim..!!
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
ASGJE !!!
jam mbret i kam te gjitha .
ti jap une 4 kilet ty per nje xhiro po me nje kusht qe te mi kthesh prape se me duhen per vete.:PPostuar më parë nga LlaCiPaCi
ndersa une do desha te isha vetem pak me e gjate te 1 70,kaq sa jam jam e vockel.nga fytyra nuk qahem...![]()
Kur isha kete Janar ne Shqiperi vura re qe djemte Shqiptare nuk para frekuentojne palester. Nejse, une do doja te kisha shpatulla me te gjera megjithese ushtrimet per to jane te merzitshme.
![]()
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Krijoni Kontakt