Postuar më parë nga WhitePoverSS Une do ndryshoja gishtin e kembes hahahahah Per mua ka rendesi njeriu...bukura ka nje far vlere por per mua vlen me shume ajo cka nje njeri ka brenda dhe jo pamja esteriore. desha me thene bukuria
Une desha te zvogeloja pak gjirin Sic thote dhe batoja hahha
Postuar më parë nga laura.. Une desha te zvogeloja pak gjirin Sic thote dhe batoja hahha Po çtu desh mi qe e the ,se nuk te ndahet ai minarja tani
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar më parë nga Linda5 Po çtu desh mi qe e the ,se nuk te ndahet ai minarja tani hahhahha e po ku ta dija une sme lajmerove me hahhaha
Postuar më parë nga laura.. Une desha te zvogeloja pak gjirin Sic thote dhe batoja hahha Batoja me siguri e ka gjykuar me kujdes. Ne fakt edhe une do doja ta zvogeloje pak gjirin hahahahha Bato xhelozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..........
Unë jam njeri i thjeshtë. Kënaqem me pak. Më mjafton më e mira.
Postuar më parë nga angelina o2 Nga pamja asgjë, për çik gjatësi ngordh Kujt nuk i duhet dhe e shet, jam e gatshme ta blej Mi tu,mi tu .Vdes te isha i cik me e gjate dhe sa po kalojne ditet mua po me duket sikur po futem ne uje bahhhhhhhhhhhhhh sa inat me vjen ,u pa puna rrofshin kepucet /sandalet me taka : )
Postuar më parë nga alnosa Mi tu,mi tu .Vdes te isha i cik me e gjate . bahhhhhhhhhhhhhh do vija bast per kete, qe ishe e shkurter
Postuar më parë nga xfiles do vija bast per kete, qe ishe e shkurter Me ke do vije bast keshtu se ste mora vesh une ?! E more vesh tani qe jam e shkurter ,plas
Postuar më parë nga alnosa Mi tu,mi tu .Vdes te isha i cik me e gjate dhe sa po kalojne ditet mua po me duket sikur po futem ne uje bahhhhhhhhhhhhhh sa inat me vjen ,u pa puna rrofshin kepucet /sandalet me taka : ) willkom nkllab po takat janë torturë mi druq, unë e mallkoj atë që i ka shpikur sa herë që më duhet ti vesh
Elegance is an attitude.
S'besoj qe jam perfekt, po kryesorja eshte qe me pelqe vetja hahaha
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt