Cila ka qene cmenduria me e madhe qe keni bere per dashuri?
Cila ka qene cmenduria me e madhe qe keni bere per dashuri?
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Postuar mė parė nga FLOWER
Meqe hape kete lloj teme besoj , dhe ti duhet te kesh ndonje c'menduri , ne emer te dashuris , apo i dashuri jot per ty . Filloje ti e para te lexojm , qe te tjeret te marrin zemer e te tregojn cmendurit e tyre .![]()
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
fatkeqesisht asnje deri tani!!!
une as kam bere e as kane bere per mua ndonje cmenduri...
...per kete arsye nuk mori zemer askush qe te na tregoje...
ku e ke shpine ti mi goc se do e boj une nje cmenduri dashurie te embel per tyune as kam bere e as kane bere per mua ndonje cmenduri...
...per kete arsye nuk mori zemer askush qe te na tregoje...
mos u mendo shume se kam vendos te bej vitin e ri ne tirane kete rradhe , dhe kur shikoj keto femrat italiane qe jane si te shplara , them me veten time se ja vlen me bo cmenduri dashurie me te bukurat dhe te embelat femra shqiptare
do me vije ne shtepi pa me njohur fare...vertete kjo do ishte cmenduria me e madhe edhe pse shqiptaret akoma vazhdojne t'a shohin si variant kete, por e bejne kur kalojne te 30...ti mesa kuptoj une s'e ke kapur kete moshe.
megjithate meqe te vikan per doresh cmendurite na trego ato qe ke bere, per kete ishte edhe tema
pa dashur te genjej te betohem, se aruni e ka bere nje gje te tille jo pa e njohur kuptohet , por mbasi i bera te gjitha tentativat e mija si mashkull per ta fituar nje femer , nuk me ngeli gje tjeter pervecse ti shkoj ne shtepi , dhe mbas tentative te fundit duke i shkuar edhe ne shtepi nuk me ngelet me pishman se e kam humbur nje femer te tillePostuar mė parė nga FLOWER
Po dilni jasht teme du e kthyer ne nje bisede midis jush
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 29-11-2004 mė 11:55 Arsyeja: Po e ktheni temen ne chit-chat
Postuar mė parė nga FLOWER
Flower !
Se besoj se ardhja ne shpi per te kerkuar doren , pa te njohur mire , eshte nje c'menduri dashurie . Ajo mund te jete nje dashuri , mirnjohje respekt , por kur nuk mund te jete nje c'menduri dashurie . Ashtu jane martuar dikur gjyshrit apo prindet tane dhe besoj se nuk ju ka dale keq , panvarsisht se ndoshta nuk ka qene dashuria e tyre .
C'menduri dashurie mund ti them kesaj ngjarje te vertet qe ka ndodhur kohet e fundit ne Shqiperi . Lexoje me poshte ...
Naim Daja
TROPOJE
Ishte dashuruar me kushėrirėn e tij, por pa e ditur se me tė kishte lidhje gjaku. Madje, dy tė rinjtė kishin bėrė edhe planin pėr t'u fejuar, por kjo nuk ėshtė pranuar nga asnjėra prej familjeve, pasi kur janė verifikuar breznitė ka rezultuar se djali dhe vajza kishin lidhje gjaku, megjithėse tė largėt. Kjo ka bėrė qė dashuria e tyre tė ndalohet. Por, kėtė Besmir Doēi nga fshati Bujan i rrethit tė Tropojės nuk e ka duruar. Si pasojė, ai ėshtė vetėvarur nė njė pemė gėshtenje pak metra mbi shtėpinė e tij.
Dashuria
I riu nga Bujani, qysh nė maturėn e gjimnazit ishte dashuruar me njė vajzė. Madje, dy tė rinjtė kishin bėrė nė plan qė tė fejoheshin. Pėr kėtė gjė ata kishin vėnė nė dijeni edhe familjet e tyre. Fillimisht familjet nuk u kanė thėnė as Po e as Jo, siē ėshtė zakoni nė veri tė Shqipėrisė, por tė afėrmit e djalit kanė nisur tė hulumtojnė pėr njerėzit e vajzės dhe anasjelltas. Pas disa javėsh, pasi janė pyetur disa tė moshuar tė tė dy fiseve, ėshtė marrė vesh se djali dhe vajza nuk mund tė fejoheshin, pasi kishin lidhje gjaku, megjithėse tė largėt. Kėshtu, dashuria e tyre e nisur prej disa kohėsh nuk ėshtė realizuar.
Vetėvarja
I pėrvuajtur nga dashuria e humbur, 18-vjeēari, i cili para pak ditėsh kishte konkurruar pėr nė Universitet, ka vendosur qė t'i japė fund jetės. Dy ditė mė parė ai ka marrė njė litar dhe ėshtė ngjitur shpatit mbi shtėpi, i cili ėshtė i mbushur me gėshtenja. Nė njėrėn prej pemėve ai ka lidhur nyjen dhe ėshtė vetėvarur. Pak mė vonė, njė i afėrm i Besmir Doēit, i cili ndodhej rastėsisht, e ka parė 18-vjeēarin tė vetėvarur. Menjėherė e ka zbritur nga litari, si dhe ka lajmėruar familjarėt e tij. Kėta tė fundit, tė pyetur nga policia, kanė thėnė se djali i tyre nuk kishte asnjė problem, pėrveē faktit se i ishte refuzuar fejesa me njė vajzė, tė cilėn e kishte kushėrirė
kjo nuk eshte cmenduri, kjo eshte tragjedi.
mos u beni kaq dramatike. me cmenduri nuk doja te thoja gjera ekstreme dhe qe nuk i ben nje person me arsye, i ekuilibruar dhe me njefare autokontrolli.
me cmenduri ne sensin qe e perdora une (dhe jo ne kuptimin qe ka ne nje fjalor kjo fjale-jo gjendje normale mendore apo semundje mendore) perfshihen edhe gjerat e bukura dhe... qe normal me pas te mbetesh gjalle per te shijuar frytet e "cmendurise" tende per ndryshe c'vlere do kishte.
Krijoni Kontakt