Shkupi,Postuar mė parė nga Shkupi
Te respektoj, te cmoj si nje njeri te ngritur, si nje gazetarė shqiptar, por te them te drejten ti me dukesh nje BDI-fobist i terbuar. Me kujton TV Sitelin me keto postime e tua ku ne cdo moment kapesh tek BDI-ja dhe mendon se gjithcka e keqe qe ndodh ne Maqedoni tek shqipet eshte pasoje e politikes se gabuar te partise shqiptare ne pushtet.
Kemi debatuar shume here per keto ceshtje, Nota Fest me te vertete eshte shendruar ne pashallek te Avni Qahilit, ti kete se din, shih nje here historiatin e Nota Fest-it dhe ato kenge qe Avniu i ka bere kane marre vendin e pare: Tuna, Adrian Gaxha, Shpat Kasapi dhe ne fund Big Mama (Besiana Mehemti) dhe per kete te te fundit ku e morri Valon Suma nuk flas sepse edhe kjo eshte me dredhi sipas meje.
Cka dua te them me kete: Nuk cakton BDI-ja se kush do jete fitues i ketij CIRKU por cakton juria qe vetem emrin e ka juri sepse votat e tyre mbushen nga jashte dhe ato vetem lexojne se per kend duhet te votojne dmth ketu ka nje dirigjen tjeter qe eshte Avni Qahili.
Kaq njehere...
PS:
Tek tema: "Partia me e deshtura shqiptare", nuk me ke kthye pergjigje, une me kete besoj se ke pranuar ate qe kam thene une tek ajo teme...
Shendet, dhe merre me te lehte...
Krijoni Kontakt