Une nuk di ndonje emer te respektuar ne bote, do ishte e pamundur.
Une nuk di ndonje emer te respektuar ne bote, do ishte e pamundur.
Une mendoj se duhet ndalur se pyeturi pyetje si kjo, edhe duhet filluar te behet dicka ne drejtim te "respektit".
Une mendoj,qe per te qene te respektuar nga tjeret duhet njeherit te respektohemi ndaj njeri tjetrit ne Shqiptaret...E jo sikur po shohe ne disa raste me shume e bejn mik armikun e huaj se sa nje bashkatdhetar te tyre.
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Hell no .....
aspak, dhe sma merr mendja se do te respektohet deri sa ne shqiperi te ndodhin disa ndryshime thelbesore
Shiko!Me ngacmoi kjo teme...diku lexova qe ne nuk respektojme vetveten...ashtu eshte vertet qe ne nuk respektojme vetveten pse do te thoni ju...duke u nisur nga parlamentaret qe cfare nuk nxjerrin nga goja per njeri- tjetrin, dhe nuk e cajne koken fare qe i degjon mbare nje popull( le qe tani rralle here degjohen besoj), cfare respekti te kesh per ta,.Dolem jashte shtetit dhe mesuam gjithe te zezat e botes...Si mund te jemi te respektuar kur e prezatuam veten aq keq neper vendet ku emigruam ( jo te gjithe sigurisht) .Kur motrat e shokeve ...apo shoqet e tyre i trafikuan neper keto vende...kur droga mori qindra koke njerezish duke qene edhe miq mes tyre, e plot bema te tjera qe nuk me vjen mire t'i permend se me vjen keq qe populli yne te prezantohet i tille e cfare respekti i mbetet emrit " Shqiptar" e Bote?
E megjithate koha eshte faktori me i mire per t'i vene pikat mbi I...
sikur te ishte shqiprija shtet me industri te fort edhe respekti do jet ne nivelin e madh nga bota
i varfri nuk respektohe kerkun hiq.
High Voltage , Power Supply
Fatkeqsisht jo!
Prezantohesh me dike , ben nje bisede miqesore dhe sapo i pergjigjesh qe je Shqiptar shikon qe bashkebiseduesit i ngrin buzeqeshja.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Krijoni Kontakt