Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21

Tema: Thirrje

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Deus
    Me te vertete keta du djemte Inter Forever,dhe Cyclotormic,jane djeme qekane njohuri dhe dashuri per sportin.I kam vene re ne postet e tyre.Po sporti i bashkon njerzit nuk i ndan.Kete nuk e kuptojne te gjithe ,ka tipa qe jane te lodhur nga puna ,shkolla ,i ka lene dashnorja ne mes te rruges dhe vijne e shfryjne neper forume.
    Tani per te gjithe tifozet duhet te dime se edhe ngacmimi brenda kufijve ka pak lezet,p.sh,Une si tifoz gjerman mezi pres ndonje humbje te Hollandes me u ngacmu pak Deusin.
    Po gjella me kripe dhe kripa me karar se nuk do ndajme ameriken.
    Hajde forum te mbare dhe kush eshte me afer me lajmet sportive le te hapi tema te reja dhe interesante pasi forumi ka nevoje per larmi temash dhe lajme te fresketa.

Mire u lexofshim

PS DEUS tu shkrifte qiriri i Naimit plako.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Postuar mė parė nga kolombi
    DEUS tu shkrifte qiriri i Naimit plako.
    Eshte qiri i vecante ai Kolombo . Authentic Hollandez lol

I fusim nji bast po deshe . Ja ta lej une dy dite ate te ndezur dhe as do fiket e as do shkrihet

Ah , kur do luajme me ate Deuschen tate mer jahu ?

4-1 e deklaroj rezultatin qe tani ( ne favor te Hollandes )........

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Jam dakort me gjithe postimet e miqve qe kane shkruajtur me lart. Per ta bere forumin e sportit me terheqes duhen ndaluar ofendimet banale e ngacmimet pa argumenta , ndersa debatet eshte normale qe do jene se jemi tifoza me skuadra te ndryshme e futbolli i ka keto .
    Deus ke fol me vend ne gjithcka por per muhabetin e Ronaldos e ke gabim ,, mua Ronaldo me pelqen si lojtar dhe jam tifoz i tij , sic ndjen ti gezim kur fiton hollanda ashtu gezoj dhe une kur ben gol Ronaldoja...por une nuk te them ty qe mos e mbro hollanden, se asaj nuk i rruhet per ty...ti do e mbrosh kur e shef qe ndonje tallet per te shtyre kohen me skuadren tende ose kur tjetri flet pa argumenta me qellim qe te ngreje nervat ty..
    une nuk mund te pranoj qe ca tipa kur i mbarojne argumentat, fillojne e perdorin fjalen ''evgjit '' per brazilianet,
    kjo me revolton se del jashte temes se sportit e futet te tema e racizmit...
    pershendetje te gjitheve dhe ju falenderoj per qendrimin qe keni mbajt...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Debatet do behen sepse jena tifoz normale o inter forever qe do behen debatet sepse cdo person do mbroje skuadren e tij por ofendimet qe do behen do fshihen sepse ne duam qe forumi jone te behet me i bukur edhe me e pastra si me inforacione, me baste, me sondazhe me gjithcka.

P.S. Per cdo verejtje qe do keni ktu ne forumin e Futbolli ju lutem mos hezitoni te me kontaktoni mua Bledari edhe kolegun tim Superstar_N1.

Shevchenko
    Anėtarėsuar
    05-07-2003
    Vendndodhja
    NYC
    Postime
    95
    Postuar mė parė nga inter_forever
    Jam dakort me gjithe postimet e miqve qe kane shkruajtur me lart. Per ta bere forumin e sportit me terheqes duhen ndaluar ofendimet banale e ngacmimet pa argumenta , ndersa debatet eshte normale qe do jene se jemi tifoza me skuadra te ndryshme e futbolli i ka keto .
    Deus ke fol me vend ne gjithcka por per muhabetin e Ronaldos e ke gabim ,, mua Ronaldo me pelqen si lojtar dhe jam tifoz i tij , sic ndjen ti gezim kur fiton hollanda ashtu gezoj dhe une kur ben gol Ronaldoja...por une nuk te them ty qe mos e mbro hollanden, se asaj nuk i rruhet per ty...ti do e mbrosh kur e shef qe ndonje tallet per te shtyre kohen me skuadren tende ose kur tjetri flet pa argumenta me qellim qe te ngreje nervat ty..
    une nuk mund te pranoj qe ca tipa kur i mbarojne argumentat, fillojne e perdorin fjalen ''evgjit '' per brazilianet,
    kjo me revolton se del jashte temes se sportit e futet te tema e racizmit...
    pershendetje te gjitheve dhe ju falenderoj per qendrimin qe keni mbajt...
    O inter_forever po me duket se ishe ti ai qe me thoje mu qe Milani e fitoi Champions League nga dita ai "EVGJIT" fillove me Seedorf pastaj me Sergihno apo nuk ishte kshu e ti tani flet kot qe mrapa se marojne argumentin i fusin i "EVGJIT" nga mrapa njeri "Evgjit" nga mrapa se fut po ti je ai qe e fut dhe vet e the qe je racist apo jo?Dhe mos ma mer per ters se ju pergjigja pergjigjes e pytjeve te tujave.shnet

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    TI OSE NUK DI TE LEXOSH OSE NUK JE NE RREGULL !
    KTHEHU DHE LEXOJI ME VEMENDJE POSTIMET , E SHIKO SE CFARE KAM THENE UNE E CFARE KE THENE TI DHE AI VJOSA ! UNE E KAM PER TURP DHE ULJE TE PERDOR FJALEN ''EVGJIT'' PER NJEREZIT ME NGJYRE E SIDOMOS PER BRAZILIANET , ME TE CILET JAM TIFOZ ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 10-01-2004 mė 20:05
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    lere se o ne weed ky kur futet tani e morra vesh se e tregoi vete
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Postuar mė parė nga ABIONTOP
    O inter_forever po me duket se ishe ti ai qe me thoje mu qe Milani e fitoi Champions League nga dita ai "EVGJIT" fillove me Seedorf pastaj me Sergihno apo nuk ishte kshu e ti tani flet kot qe mrapa se marojne argumentin i fusin i "EVGJIT" nga mrapa njeri "Evgjit" nga mrapa se fut po ti je ai qe e fut dhe vet e the qe je racist apo jo?Dhe mos ma mer per ters se ju pergjigja pergjigjes e pytjeve te tujave.shnet
    O ABIOTOP ! QE JE TIP PROVOKUSI KETE E DI , POR EDHE QE JE dhe MASHTRUS KETE NUK E DIJA !
    FUTU TEK TEMA E RONALDO - FENOMENO DHE LEXO PAK POSTIMET ! PO I SHKRUAJ KETU POSHTE :

VJOSA ka shkruar :
    PO TE JETE NJESH KY EVGJITI TE VIJ NE ITALI TA TREGOJ MERITEN E TIJ SE IKU ME VRAP TE ...........................

postim tjeter i VJOSES :
    Po ti o interist pse mburresh me trofet qe merr ky GABELI.
    Pse s'murresh me ato............................

Pas ketyre postimeve une i jam pergjigj:
    ME KETO MUHABETET E ''EVGJITAVE'' NUK E KE MIRE !!!!
    DIDEN QE JU DHA CHAMPIONS NUK E QUAN ''EVGJIT'' TI O BARDHOSHE ?
    PO SERGINON E SEDORF APO ATA NUK JANE ''EVGJITA'' !
    CHAMPIONS E MORE NGA AI DIDA ...............

I kisha lene pas keto muhabete po ABIOTOP e hapi kete muhabet!
    Tani ABIOTOP ki kurajon dhe pergjigju se kush eshte e verteta !
    MOS HIDH GURIN E FSHEH DOREN !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 10-01-2004 mė 20:44

Shevchenko
    Anėtarėsuar
    05-07-2003
    Vendndodhja
    NYC
    Postime
    95
    lol po nuk ishe ti ai qe thoje ai eshte evgjit e gjera e tani thu ti qe Vjosa tha kshu?Apo nuk ishe kshu?Pse po genjej un shko te Forza inter e shikoje ti ke thene apo nuk ke thene ashu,dhe do e shikojme kush do dali mashturs ti apo un.

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    O i dehur ca po thua ?
    Ato qe jane shkruar me lart i ke tek tema RONALDO - FENOMENO...nuk i kam shpikur une..mjafton te futesh tek ajo teme dhe i lexon ato qe kam shkeputur ...

Ku ka teme Forca inter o mik ??????????
    Pse je kaq i paqendrushem ne muhabet ?????
    Une po sjell ato qe kam shkruar kurse ti me thua futu tek tema qe NUK EKZISTON !!!!!!!!!!!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Thirrje Per Shqiptaret E Maqedoni Ta Mbeshtesin -aksh-n.evetmja Alternativ
    Nga beni33 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-11-2008, 00:32
  2. Lexo: "Marrėveshja Kornizė" - Ohėr 2001
    Nga StormAngel nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 01-04-2007, 06:13
  3. Thirrje per Projekte Mjedisore Kombetare
    Nga Lioness nė forumin Problematika shqiptare
    Postimi i Fundit: 30-10-2006, 18:54
  4. Celularet pergjues kane marre thirrje nga Shqiperia dhe SHBA-ja
    Nga YaSmiN nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Postimi i Fundit: 12-05-2006, 20:41
  5. Bajram Curr: Njė ushtri bėn thirrje pėr bashkim
    Nga Beqari002 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Postimi i Fundit: 20-01-2003, 12:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •