rrofsh roel miresetegjeta...amon mo ca po i ben atij telefonit......lol
rrofsh roel miresetegjeta...amon mo ca po i ben atij telefonit......lol
biona mir se erdhe nforum lal ja kalofsh mir mes nesh
Forca Milan Kick Juventus @$$ And Win Champion League
Mirese erdhe BionaPostuar më parë nga biona
hi te gjiteve ,una jam biona . kam nje jave qe jam regjistru te forumi ...momentalisht jam per studime ne MI. USA ,kam 5 muaj qe jam largu nga shqiperia por pas 5 muajve do hiki prap se me ka marre shume malli......shpresoj tia kalojme mire .se.paska tipa te lezetshem ketu te forumi.....![]()
edhe ja kalofsh sa me mire ketu ne forum![]()
Biona mire se erdhe ne Forumin tone
te uroj t'ja kalosh sa me mire
shnet e pare
Denisi
iu falemnderit
Prezantimi pa fotografi eshte si pema pa gjethe.
How does the lyric go? " A picture is worth a thousand words."
Megjithate po te urojme fat ne jete dhe tu realizofshin deshirat per kete vit te ri nese ke ndonje qe nuk te eshte realizuar akoma.
Dhe na trego cike me shume informacion per veten sepse shume djem ketu beqare jane akoma.
Pershendetje.
Goodbye DEBUG, hello reboot...
hahaha i got it but your marital status is not my problem :-) ......
shkurt muhabeti i don't care........
po kjo sdo te thote qe sdo e vej foton ....kur te me mushet menja ok?
Mirse erdhe moj e mira Biona.Postuar më parë nga biona
hi te gjiteve ,una jam biona . kam nje jave qe jam regjistru te forumi ...momentalisht jam per studime ne MI. USA ,kam 5 muaj qe jam largu nga shqiperia por pas 5 muajve do hiki prap se me ka marre shume malli......shpresoj tia kalojme mire .se.paska tipa te lezetshem ketu te forumi.....![]()
Uroj te kalosh sa me bukur.
Ps ke te drejte forumi eshte mbushur me tipa te lezecem ,por ka dhe pa lezecem sa te duash si puna ime lol.
Gezuar per shume vjet Vitin e Ri 2004
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
hi
una jam vajza pa fat dha kam nja 2 jave qe jame regjistruar ne forum me pelqen qe te krijoj nje shoqeri te re me ju ne forum dhe te diskutoj per shume tema shoqerore jam ne usa jax_fl studjoj per mjekesi ne vitin e dyte por me gjithse kam 2 vjet e gjysem qe nuk kam shkuar pasi vjet shkova ne canada per pushime kam shume deshire qe te shikoj shqiperin dhe ne vecanti vloren sepse me kane thene qe eshte bere shume e bukur por dhe per nje shokun tim ndoshta me ate cdo gje eshte ftohur por une kam deshira ta takoj uroj gjith anetaret e forumit gezuar vitin e ri 2004
thnx edhe ty vajza pa fat te uroj ta takosh ate personin edhe te ngrohen prap punet mes jush
edhe un kam qejf te takoj ca persona ne shqiperi kete vere......
uroj te gjitheve gezuar vitin e ri 2004 suksese kudo
Krijoni Kontakt