Harakirikirikiri, ku trajnon ti se qenke dhe ne NY e mos te kam pare te gym im.Ah c'trupa kane ata trajneret te gym im....
![]()
e muskuj ke vene goxha me c'shoh ne foto, c'do me teper ti se si terminatori dukesh.
Harakirikirikiri, ku trajnon ti se qenke dhe ne NY e mos te kam pare te gym im.Ah c'trupa kane ata trajneret te gym im....
![]()
e muskuj ke vene goxha me c'shoh ne foto, c'do me teper ti se si terminatori dukesh.
FI, une te mbaja per cun me humor ty.
beh.
Ka ndonje ketu qe perdor kreatine ? ose ka ndonje dije rreth kreatines
Praises due to the most high, Allah
Praises due to the most fly, Prada
Baby, I'm magic, ta-dah
MafiaWarez, te isha ne ti sdo e perdorja kreatinen, pasi si fillim duket gje e kendshme (sic mu duk mua normale) pastaj vjen momenti qe nuk duket me kur te te
hapi ndonje problem ne melci. 1.- duhet ushqimi qe te jete shume i pasur edhe nje protein qe te ndihmojn ne aktivitetin fizik.
Un per vete kam perdor si porteina, kreatina gel-kapsul-pluhur me pak fjale te gjitha gjerat, dhe tani i thash stop per arsye se spo shoh ndonje ndryshim.
Un per vete kam vendosur te behem pro steroid pasi e shoh te vetmen zgjidhje qe te te kem nje rezultat ne trupin tim.
Steroidet ok jan te demshme nqs ti i perdor per kohe te gjate ama edhe nqs merr steroid edhe kapsul ska problem asnjeher sduhet ti marresh vetem.
Un e persova njeher pasi i mora pa mbrojtse e nuk dita ta mbaja ate lloj trupi qe mora edhe i vuajta pasojat pasi shume shpejt u ktheva ne normalitet.
Tani kam vendosur te bej nje cikel tjeter me steroid edhe kete radh do jap max tim qe te fitoj ca kile te rendesishme![]()
Steroided kane ngritur tavanin e estetikes trupore/mases muskulare edhe per bodybuilders amatore. Kendej ne ShBA jane shume te perhapura neper palestra. Une s'jam kundra tyre pavaresisht se vete nuk i kam marre, ca nga indoktrinimi prinderor/shoqeror e ca ngaqe nuk kam ndermend te konkurroj, por diferenca midis meje qe bej palester prej shume vitesh dhe dikujt qe ben prej vetem 2-3 dhe perdor steroide eshte si nata me diten ne favor te tij.
Sa per kreatinen, me duket harxhim parash. E mora per me shume se 1 vit e s'vura re ndonje ndryshim as ne performance as ne pamje.
Ndryshuar për herë të fundit nga Harakiri : 02-05-2014 më 09:21
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Krijoni Kontakt