Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 38 prej 38
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-12-2005
    Postime
    363
    posi posi tani qe shkruani juve ajo klandestinia eshte rritur nja dy vjet dhe do kete njohur ypsilona te tjere plot, kurse ju rrini i bini fyellit po me nje vrime. bile do isha kurioze te dija si vajti ajo pune....klandestine nese e lexon

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Kjo teme,eshte monologu qe une i bej vetes ketu e tre vjet

Me mire harroje.........

................
    Anëtarësuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    ...............

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225

Wink

Citim Postuar më parë nga klandestine
    TE duash dike me teper se veten tende eshte disi e veshtir po nejse une e bera kete dhe vazhdoj ta bej dhe pse YPSILONI as qe do tja dije se ca ndjej une per te .Jeta qenka nje corbe e trazuar keq per sa i perket dashuris dhe aq me teper kur e bejne kuzhinier pa eksperjenc . te shperfillesh ndjenjat duhet te jesh kriminel vetem kjo fjale e e permbledh kete situat .Por......... jeta vazhdon te heci neper kalldremet e shpirtit ton, tallet me ne sikur ne te jemi gure te vegjel rere na hedh dallg te cilat na fundosin na brengos na merr neper kembe dhe ne vazhdojm ta duam ate dhe te tjeret .Hecim me shpresa duke menduar se SHPRESA VDES E FUNDIT .por ne harrojm qe vdesim ne para shpreses ikim dhe smarrim ate qe duhet te merrnim .

SHPREHNI NJEREZ MENDIMIN TUAJ.
    MUA ME SHKOI JETA KLANDESTINE NGA TE GJITHA ANET
    sje as e para as e fundit dont wory about that
    te tere e dim qe nje person qe ju don shum ju nuk e doni ajo me ka ndodhur edhe mua ishte nje e vajz e cila linte koken per mua edhe me shprente gjithmon dashurin e ksaj po ngaqe isha shum i [mencur] sdoja tja dia fare per te por kur e humba ate person aty e kuptova se kam qen nje budalla por ato gjera qe bera nuk kthen mbrapa edhe skam fytyr te flas tek so shdo gje edo behet ca eshte shkruar
    Partizoni

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anëtarësuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Lerja kohes se e sheron ajo plagen tende!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

i/e larguar Maska e bacchus
    Anëtarësuar
    06-10-2006
    Vendndodhja
    mes vreshtave
    Postime
    25
    Citim Postuar më parë nga babybell
    posi posi tani qe shkruani juve ajo klandestinia eshte rritur nja dy vjet dhe do kete njohur ypsilona te tjere plot, kurse ju rrini i bini fyellit po me nje vrime. bile do isha kurioze te dija si vajti ajo pune....klandestine nese e lexon
    fiks fare, biles klandestinja sdo jete me as e tille pasi do kete marre edhe ndonje lejeqendrim

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805

Moj baby zile..........

Citim Postuar më parë nga babybell

Ne vogelushe nuk shkruajme dhe nuk i bijme fyllit ne nje vrime qe ajo te degjoje apo te veproje simbas shkrimeve tona, quhet bashke bisedim nese e keni ndonje ide pse jeni regjistru ne kete forum, per te bashke biseduar me forumistat , por me sa shof nuk ka qene kjo deshira apo arsyeja juaj Regjistrimi, mire do ishte te jepnit edhe ju mendimin tuaj persa i perket shqetesimit te nismetares se temes jo te na tregonit tenglat tuaja, se kemi boll nga tonat..... tace care

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    Asgje ne bote njeriu s`e gjene ashtu te gatshme si e do vet...kafshet po...
    Meqe nga Natyra njerezit kane lindur me te privilegjuar me nje doze mundesie te ndertojne diçka edhe sipas deshires se tyre u imponohet te punojne edhe vet per te krijuar lumturi dhe dashuri per vetvehten.Keni verejtur ke kafshet,asnjera kafshe kur ka kohen e saj per ngjizje=shumezim=mbaresim nuk e zgjedhe partnerin nga dukja e jashtme,as mosha,as...por vetem i intereson nese ai apo ajo ia ben te mundeshme aktin natyror ne fjale...Ke njerezit,sipas privilegjes se tyre siq thash,ndodhin probleme dhe pakenaqesi gadi gjithnje!Keto probleme dhe pakenaqesi jane ato qe kane filluar te paraqiten qe nga lindja e martesave...Kur lindi martesa,sidomos kjo monogamike,u paraqit edhe dashuria si nje element i panjohur gjer ne at kohe...me pare ishte epshi dhe akti seksual i rastit dhe ky vetem ne at kohe kur femra vet kete e kerkonte per tu mbaresuar,por jo edhe per kenaqesi shterpe trupore si sot.Tani kemi problemin...te deshta,s`me deshte,me trathtove,me mashtrove,me dhunove...etj...ndaj burrit apo gruas vehtjake...
    Kur ketu thuhet se : Ty qe s`dijte t`me duash asnjehere...ketu s`kam nje pergjigjje tjeter vetem te them se fajin e keni ju qe s`e keni mesuar ate te ju doje,te ju doje ashtu si doni ju,sepse askush s`eshte i gjithdijshem,te dije se si e do secila apo dhe asnjera pa u mesuar...!Duhet pregaditur vet gjellen nese ajo qe e gjene te gatshme apo te afrohet nga tjetri s`te hahet!

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema të Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria është virtyti më i madh
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind çdo ditë
    Nga Xhuxhumaku në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtë
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •