Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 38
    PimpetT (paj ) ;) Maska e __SwEeT_GirL__
    Anëtarësuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    somewherE
    Postime
    576
    klandestine me vjen keq qe ndihesh ne kete menyre :-(.... ma do mendja qe do jete teper e veshtire per ty....

Persa i perket temes , una deri tani te pakten skam arritur ne ate pike te dua nje person qe sme respekton e qe sma var. Ndoshta ne fillim ka pasur raste qe mund te kem pelqyer ndonjerin, por kur e kam pa qe atij sja ndjente i kam then "ik e vrit veten" atij ene as qe e kam ca koken. Ka pak cuna qe ja vle barra qerane me u mar e jo me parazita si ai qe ke pershkruar ti.......

Pac Fat....
    * I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *

CrosiN Da Dead LiNe...Y

Larguar Maska e GrifshA_
    Anëtarësuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Klandestine...mos e vrit mendjen, se plaget qe nje X apo Y hap, i sheron faktori kohe dhe aftesia qe ka cdo njeri te harroje! Shpresoj te pakten qe ty te ndodhi kjo gje. Pastaj duhet te te ngushelloj idea, qe ke arritur te dallosh sa pa vlera eshte ai Ypsiloni. Pastaj ne ate kalldrem me rruge te tatepjeta, ekziston nje njeri me vlera qe je ti! Te tjeret jane thjesht kalimtare te radhes, qe te shoqerojne, ose qendrojne per nje pushim te vogel. Mos i jep me teper rendesi dhe te merzitesh per njerez, qe nuk meritojne as nje psheretime, jo me dhimbje, lot, vuajtje etj etj.
    Kalo nga padogana dhe i biem meshkujve Ndoshta ashtu lan hakun dhe te ketij Y hihihhihhihi bej shaka.
    Thjesht qe tento te shohesh anen pozitive te gjerave.
    Uroj te ndihesh sa me mire dhe te kete kaluar ajo faza fillestare, ku cdo gje te duket pa rrugezgjidhje!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Inter Maska e DuPI_I_KeQ
    Anëtarësuar
    17-06-2005
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    89
    Citim Postuar më parë nga GrifshA_
    Klandestine...mos e vrit mendjen, se plaget qe nje X apo Y hap, i sheron faktori kohe dhe aftesia qe ka cdo njeri te harroje! Shpresoj te pakten qe ty te ndodhi kjo gje. Pastaj duhet te te ngushelloj idea, qe ke arritur te dallosh sa pa vlera eshte ai Ypsiloni. Pastaj ne ate kalldrem me rruge te tatepjeta, ekziston nje njeri me vlera qe je ti! Te tjeret jane thjesht kalimtare te radhes, qe te shoqerojne, ose qendrojne per nje pushim te vogel. Mos i jep me teper rendesi dhe te merzitesh per njerez, qe nuk meritojne as nje psheretime, jo me dhimbje, lot, vuajtje etj etj.
    Kalo nga padogana dhe i biem meshkujve Ndoshta ashtu lan hakun dhe te ketij Y hihihhihhihi bej shaka.
    Thjesht qe tento te shohesh anen pozitive te gjerave.
    Uroj te ndihesh sa me mire dhe te kete kaluar ajo faza fillestare, ku cdo gje te duket pa rrugezgjidhje!

Ky je ti moj se do te vdes une ty nga me ke humbuR?
    Sa per temen skam koment !
    Interist Deri Ne Vdekje!
    Adriano 10 is The Best!!!

LosT AngeL Maska e PaToSaRaK
    Anëtarësuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Ne mes te llumit
    Postime
    360
    No Coment.
    Se jam ne gjendje te keqe shpirterore.Ma ka ngulur thiken thell ne Zemer.
    Po ska problem, Nje shprehje pak per te thene.
    Jeta eshte nje m*u*t* edhe ne fund Vdes.
    E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh

Inter Maska e DuPI_I_KeQ
    Anëtarësuar
    17-06-2005
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    89
    Citim Postuar më parë nga PATOSARAK
    No Coment.
    Se jam ne gjendje te keqe shpirterore.Ma ka ngulur thiken thell ne Zemer.
    Po ska problem, Nje shprehje pak per te thene.
    Jeta eshte nje m*u*t* edhe ne fund Vdes.

Ec mo dhe ti kur te jesh me mire nga na shpirterore jepi drejtim mos e caj koken fare!
    Interist Deri Ne Vdekje!
    Adriano 10 is The Best!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    268
    Te shperfillesh ndjenjat duhet te jesh kriminel
    Ndonjehere aq kriminel sa qe te vrasesh ndjenjat e tua per te ecur perpara. Te ecesh perpara ne nje xhungel te ftohte te perbere nga njerez te lenduar qe ngaterrojne cinizmin me zgjuarsine
    Friken me zgjuarsine
    dhe ndjenjen me dobesine .

E ne fund te fundit te ecesh perpara per ty kthyer mbrapa , ne ato caste kur ishe i vetem brenda barkut te sat eme i mbrojtur nga cdo ngacmim dhe ku cdo nevoje te plotesohej pa asnje problem .

E ndonjehere te shperfillesh ndjenjat do te thote qe je bamires !! Sepse ne fund te fundit po pranon qe eshte me mire te mos mbash afer nje njeri qe te do aq shume , por qe ti nuk e do po aq , se sa ta shfrytezosh duke mos e shperblyer ne te njejten menyre .

Po trjetri shpeshhere nuk e kupton. Se eshte mesuar qe gjerat me te shtrenjta ti kete gjithmone prane vehtes , por harron qe kjo gje e shtrenjte ka nje vullnet te vetin ,asnje lidhje gjaku me ty
    dhe interesa qe mund ta shpien larg nga dicka qe ishte thjesht nje episod ne jeten e tij ...

Kjo eshte jeta
    Te ishte e thjeshte te gjithe ne do i kishim emrat ne librat e historise
    Po ne fund te fundit kush e do historine ....harrohet e ze pluhur

harapciu Maska e elbasanlliu yll
    Anëtarësuar
    11-11-2005
    Vendndodhja
    italia
    Postime
    122
    PATOSARAK MOS E VRIT MENJEN fare harroje fare dhe kerko te bash kerrdin se raporti ne qoft se nuk gabohem esht 1 me 7,apo jo?

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805

Question Mendoj se ka dicka me shume se te duash nje person...?

Citim Postuar më parë nga klandestine
    TE duash dike me teper se veten tende eshte disi e veshtir po nejse une e bera kete dhe vazhdoj ta bej dhe pse YPSILONI as qe do tja dije se ca ndjej une per te .Jeta qenka nje corbe e trazuar keq per sa i perket dashuris dhe aq me teper kur e bejne kuzhinier pa eksperjenc . te shperfillesh ndjenjat duhet te jesh kriminel vetem kjo fjale e e permbledh kete situat .Por......... jeta vazhdon te heci neper kalldremet e shpirtit ton, tallet me ne sikur ne te jemi gure te vegjel rere na hedh dallg te cilat na fundosin na brengos na merr neper kembe dhe ne vazhdojm ta duam ate dhe te tjeret .Hecim me shpresa duke menduar se SHPRESA VDES E FUNDIT .por ne harrojm qe vdesim ne para shpreses ikim dhe smarrim ate qe duhet te merrnim .

SHPREHNI NJEREZ MENDIMIN TUAJ.
    MUA ME SHKOI JETA KLANDESTINE NGA TE GJITHA ANET

Une nuk e di se sa kohe ke qe vazhdon ne kete situate te tille (experjence nga vetja per situate te tille nuk kam) nuk me ka ndodh ndonjehere por natyrisht qe mund ta marrim parasysh apo te imagjinojme nje mardhenie te tille: Dicka nuk po kuptoj dhe nuk e di nese do jesh ne gjendje te me pergjigjesh, por Si mund te duash dike per nje kohe te gjate kur Ti per ate nuk ekziston ne Boten e Tij>? Si mund te vazhdosh te duash dike (me shume se veten) kur nuk ke ndegju nje fjale te ngrohte apo te Embel nga goja e Tij? Kam degjuar dhe Di se dashuria eshte e Verber ndonjehere por nuk mendoj se thjesht ndjenja qe keni per kete person tju beje te harroni se jeni Njeri dhe keni nevoje per Respekt dhe Dashuri.... Nese ju nuk ja tregoni vetes tuaj keto askush nuk do e shofe si dicka te nevojshme ( Domozdoshme) ne jeten tuaj dhe nuk flas vetem per (Ypsilonin) por per cdo djale out there, Mund te duash me shpirt me mendje e trup , edhe ajrin qe thithim na duket ndonjehere ne sasi te paket kur nuk jemi prane atij qe duam por: Te ul Personalitetin tim dhe ta bej veten si dicka pa vlere per Hir te Atij qe dua me shpirt kjo sdo kish per te ndodhur Kurre: Nuk ka dashuri atje ku nuk shifet Respekti I Partneres / Partnerit. Me vjen keq qe ndodhesh ne situate te tille por duhet ta marresh jeten ashtu sic vjen pa u mbeshtetur ne Persona te tille...... Good Luck
    Ndryshuar për herë të fundit nga LoveLyBruneTT : 28-02-2006 më 20:37

Klandestine, nuk e di se c'te ka ndodhur tamam, por mos i ushqe vetes mendime te erreta. Mendo vec kaq: si mund te duash dike qe nuk mendon per ty e nuk te do ty. Jam komplet dakort me mendimin e LoveLyBruneTT.

Vuajtja mbase te vjenj nga dopesia qe perjeton e jo nga dashuria qe ndjen. Mblidhe veten, dhe kij parasysh qe askush nuk ia vlen aq shume sa te shkaterrohesh ti.

Pac fat, dhe mblidhe veten sa me shpejt

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Lal, mos harxho kohen tate dhe mendimet per nje person qe nuk te vlerson ty. Gjej tjeter dhe me mire do gjesh biles. Hapi zemren atyre qe ke pran

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria është virtyti më i madh
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind çdo ditë
    Nga Xhuxhumaku në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtë
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •