Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 38
    Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Klandestine shpresoj fati dhe jeta te te shperblejne ne te ardhmen me nje pashaporte dashurie shumevjecare,diku ne nje zemer ku te mos e ndjesh veten me klandestine por banore e perjetshme ne ato bodrumet dashurore te shpirtit tend binjak.

Jane ca gjera te c'muara te shenjta ne jete qe vleresohen kur nuk i ke prane keshtu ndodh shpesh edhe me dashurine.
    Uroj qe dashurite te tjera te mos tete rrezojne,por nese te ndodh nje gje e tille gjej kurajo te cohesh dhe te lundrosh ne eksplorim te deteve te qeta te dashurive me sa me pak dallge dhe furtuna.
    Eshte e vetmja menyre per te MBIJETUAR.
    Pac fat.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anëtarësuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    O lal me vjen keq qe te paskan ndodhur qe te gjitha ty.Mua vetem ca me kane ndodhur nga ato ene isha be qe te mos me flisje me goje kur i thone lafit por me pelqen kur thua jeta vazhdon se po e humbe ene shpresen vallaj....
    Ishalla behet me mire per robet e mire se tani te keqit ene budallit i hecen jo te ndershmit
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar

Re: Dashuria ime per ty dhe ti qe sdite te me doje kurr

Postuar më parë nga klandestine
    TE duash dike me teper se veten tende eshte disi e veshtir po nejse une e bera kete dhe vazhdoj ta bej dhe pse YPSILONI as qe do tja dije se ca ndjej une per te .Jeta qenka nje corbe e trazuar keq per sa i perket dashuris dhe aq me teper kur e bejne kuzhinier pa eksperjenc . te shperfillesh ndjenjat duhet te jesh kriminel vetem kjo fjale e e permbledh kete situat .Por......... jeta vazhdon te heci neper kalldremet e shpirtit ton, tallet me ne sikur ne te jemi gure te vegjel rere na hedh dallg te cilat na fundosin na brengos na merr neper kembe dhe ne vazhdojm ta duam ate dhe te tjeret .Hecim me shpresa duke menduar se SHPRESA VDES E FUNDIT .por ne harrojm qe vdesim ne para shpreses ikim dhe smarrim ate qe duhet te merrnim .

SHPREHNI NJEREZ MENDIMIN TUAJ.
    MUA ME SHKOI JETA KLANDESTINE NGA TE GJITHA ANET
    Nuk je e vetmja qe ndodhesh ne kete situate, besoj se si ti, une & shume te tjere ne kete forum jane ne kete gjendje edhe nuk mund ta ndryshojme dot per fat te keq
    Siduket eshte e shkruar qe te mos jesh perkrah njeriut qe do sepse nuk ka shpjegim tjeter.

"..Nothing Else.." Maska e Helena78
    Anëtarësuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Pertej Hijes...
    Postime
    289
    Te tjere na DUAN, te tjere DUAM,dhe me te tjere ende nuk i zgjidhim DILEMAT e pershpitshme.
    Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....

i/e regjistruar Maska e beracaku
    Anëtarësuar
    21-01-2004
    Vendndodhja
    Teramo, Itali
    Postime
    23
    Mos e lodh zemrën kot se shumë trishtime do kesh.
    Mjafton pak sinqeritet dhe gjthshka mund të zgjidhet mos u mërzit nga problemet e zëmrës se më shumë mëson.
    Mëson që mos ti hapësh zemrë të gjth atyre që dinë të flasin vetëm me premtime.
    Mos harro se fjalët i mer era.!!!!!!
    jeto diten!

i/e regjistruar Maska e ~Dolphin~
    Anëtarësuar
    21-01-2004
    Postime
    5
    me vjen keq edhe mua si gjith te tjeret ketu!
    por ka plot peshk ne det,edhe bile ke per ta pare 1 dit edhe ke per te thene pse e kam lene veten te vuaj aq shum ku kam humbur edhe kohe po ashtu!Koha eshte kurusi i gjitckaje,kshq te uroj ti japesh kohe!Ai nuk e meriton dashurine tende,te lutem vetem lere mos humb kohe kot me 1 plere!
    te uroj fat edhe sherim sa me te shpejt shpirteror!
    Ndryshuar për herë të fundit nga ~Dolphin~ : 23-01-2004 më 14:08

i/e larguar Maska e Gloria83
    Anëtarësuar
    24-09-2005
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    184
    Urime per guximin qe ke treguar per te vazhduar ende te luftosh dhe te kerkosh me te miren si per vete dhe per te tjeret. Por nga nje ane eshte me mire qe sot te tregohesh egoiste dhe te duash vetem veten tende dhe te besh zgjedhje qe do te te benin te ndihesh me mire dhe jo me keq . pastaj ne ditet e sotme me mire te te duan se sa te duash je dhe me e lumtur. Duke te te uruar nga zemra qe te te eci shume here me mire se sa te ka ecur . ciao........

Gloria

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Femer: Nese ke buze per te puthur, Nese ke ndienja per te ndezur, Nese ke deshire per te jetuar bukur: Mos prit por Dashuro. (diku e kam lexuar kete, por se mbaj mend ku!)

Gjithsesi dicka te thote daje Dito, dashurine nuk ja imponojme askujt, prandaj mblidh veten e shiko perreth teje sepse jam i sigurte qe dikush po te sheh

Kalofsh sa mire Klandestine.

Dito.

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anëtarësuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365

Wink

besoj se te gjitha ne femrat ketu ne forum e kemi gjetur veten ne kete pike, ne nje pjese te jetes, tone.......... pra shume te dashuruara dhe nuk kemi marre dashuri mbrapsht me te njejten monedhe....... cmund te te them une ty??? mos u merzit se sje as e para as e fundit.... e di qe seshte e lehte te sherosh nje zemer te lenduar, por bashkohem edhe une me odeonin, shif perreth se jam shume e sigurt qe ka plote djem, qe jane gati te te falin shume dashuri , e di qe ti do thuash qe ndjenjat nuk komandohen, ti nuk mund ti thuash zemres : DASHURO PERSERI ZEMER DHE MOS VUAJ..... por me beso per dicka, eshte me mire ta shtysh veten ne kete drejtim, te lesh te tjeret te te bejne te ndihesh mire shpirterisht........ dhe nje dite papritur do ta kuptosh qe zemra jote ka pushuar se rrahuri per "ate" dhe ndoshta po rreh lehte per dike tjeter.....
    te uroj shume fat ne dashuri......... ne fund te fundit te gjithe kemi nevoje per fat ne kete fushe
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anëtarësuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    Citim Postuar më parë nga klandestine
    TE duash dike me teper se veten tende eshte disi e veshtir po nejse une e bera kete dhe vazhdoj ta bej dhe pse YPSILONI as qe do tja dije se ca ndjej une per te .Jeta qenka nje corbe e trazuar keq per sa i perket dashuris dhe aq me teper kur e bejne kuzhinier pa eksperjenc . te shperfillesh ndjenjat duhet te jesh kriminel vetem kjo fjale e e permbledh kete situat .Por......... jeta vazhdon te heci neper kalldremet e shpirtit ton, tallet me ne sikur ne te jemi gure te vegjel rere na hedh dallg te cilat na fundosin na brengos na merr neper kembe dhe ne vazhdojm ta duam ate dhe te tjeret .Hecim me shpresa duke menduar se SHPRESA VDES E FUNDIT .por ne harrojm qe vdesim ne para shpreses ikim dhe smarrim ate qe duhet te merrnim .

SHPREHNI NJEREZ MENDIMIN TUAJ.
    MUA ME SHKOI JETA KLANDESTINE NGA TE GJITHA ANET
    ke fol sh bukur, duhet me e pas noi rrenj poeti ti

lidhur me temen nuk e di ca te sygjeroj ta harrosh kuptohet sh mir qe osht e let dhe do te duhet sh koh... sh sh koh..
    por ama edhe te vazhdosh ta duash nuk ka kuptim

ca te them mo its a lose lose situation.

pac fat lale edhe turoj heres tjeter kur te bish mrena tjet me nji njeri qe do ti ta kthej mrapsh

prsh klejzi

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria është virtyti më i madh
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind çdo ditë
    Nga Xhuxhumaku në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtë
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •