Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 22 prej 22
    Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Se pari do te thoja se duhet te dashurosh punen. Duke dashuruar punen nderton nje mardhenie fantastike qe te motivon. Se dyti njeriu duhet te gjeje vetveten ne profesionin qe zgjedh. Ne kete rast jep maksimumin e energjive dhe eshte i dobishem. Profesioni im ishte nje rastesi sepse kurre nuk e kisha ide. Per ta ushtruar me ndihmoi natyra ime; e duruar, e qete, bindese dhe e palodhur. Te keqiat e profesionit tim jane disponibiliteti per shkak te te cilit me duhet te filloj punen pa zbardhur drita, per t'ju pergjigjur kerkesave te klienteve qe kane diten te zene, ose te qendruarit ne pune deri ne oret e vona te mbremjes. Kjo sakrifice eshte e lidhur me rezultatin qe une marr prej tyre dhe kjo eshte ana me pozitive e profesionit. Kete profesion qe kam e arrita duke ju perkushtuar totalisht dhe duke studiuar literaturen e pershtatshme te cilen e rifreskoj vazhdimisht pasi motoja ime eshte: Asnjehere mos thuaj qe i di te gjitha.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 18-01-2004 mė 13:08
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Ne shpine e Mozartit
    Postime
    18
    Edhe une jam i mendimit qe njeriu duhet te dashuroj punen por por kjo eshte ne varesi te talentit ose dhuntise qe ai person ka.
    P.sh. une studioj per Turisem dhe jam ne industrine e saj per gati 7 vjet si me pune ashtu dhe nga ana teorike dhe tju them te drejten talenti im ka qene gjithmone sporti dhe vecanrisht futbolli dhe te gjithe njerezit me thonin se une kete talent nuk duhet ta humbja por duke pasur parasysh familjet shqiptare ne ate kohe ku ti mohonin keto te drejta dhe te thonin. Futbollist, ne asnje menyre ceshte kjo, futbollisti e ka trurin ke kembet !!! Tani qe eshte teper vone dhe me kujtohet vetja ime para disa vitesh se si me mblidhet nje lemsh ne fyt nga inati. Megjithate me punen dhe profesionin qe kam mund te them se jam i kenaqur dhe kjo sigurisht kur nuk ka ndonje gje tjeter me interesante per te bere

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Siguria....apo dashuria?!
    Nga DI_ANA nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 20-06-2009, 06:04
  2. Petersen i zhgėnjyer me shtyrjen e zgjedhjes sė kryetarit tė ri tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 13-02-2006, 07:57
  3. Siguria mė e madhe nė Windows apo nė Linux ?
    Nga Keka nė forumin Pėrdoruesit e Unix
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 05-02-2006, 09:10
  4. Siguria E Te Krishterit
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 31-10-2004, 16:18
  5. Siguria dhe shpresa.
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 21-01-2003, 01:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •