Une quhem Arben dhe jam 23 vjec lindur ne Tirane. Jam rritur ne shume lagje te tiranes pasi kemi levizur shume here me shtepi si psh. kinostudio, porcelan, rr.bardhyl dhe 21 Dhjetori. Tani jam ne SHBA dhe studioj ne degen e finances. Jam ne vit te trete te fakultet, dhe deri tani cdo gje po ecen per mrekulli. Disa nga hobet e mija jane, makinat, peshngritja, noti dhe festat ne fundjave. Pasi te mbaroj studimet e larta kam deshire te shkoj ne shqiperi pasi kam nje kohe relativisht te gjate qe nuk kam qene ne adhe, jo per shkak parash por pune dokumentacioni etj etj. lol. Kur te mbaroj shkollen kam deshire te punoje ne ndonje firme biznesi dhe pak a shume e kam filluar karieren time sadopak. Futem shpeshhere ne forum dhe me pelqejne idete e anetareve te stafit shqiperia dhe jane shume te dobuishme ne jeten e perditshme. Ah, po desh harrova t'ju them gocave, jam cun i vetem:P, Nejse kaq kisha une tani per tani kush ka me shume pyetje rreth meje mund te shkruaje ne emailin tim te albasoul ose ketu. Dua tju falenderoj te gjithe shoket dhe operatoret e ketij stafi qe me kane qendruar shume prane sa here qe kam pasur nevoje per ndihme dhe dua ti permend emrat e tyre te cilet jane: @pepi, @Albaguard, @ardi_pg_id, @Mrzoro, @andi_, @recoba e shume e shume te tjere.
Me respekt @leopardi.
Krijoni Kontakt