Pyetja ime eshte dicka qe e shohin te gjithe dhe nuk do te mundohem te bej ndonje pyetje persa u perket citateve te bibles dhe ju lutem te jeni te sinqerte ne pergjigje duke mos abuzuar me gjera kot sepse ju vej ne dijeni qe biblen e kam lexuar mbi 7 here.atehere vazhdojme me pyetjen.Te gjithe e dime qe prifterinjte nuk martohen nga erdhi ky urdher qe te mos martohen kur para shume dekadash martoheshin kush solli pra kete urdher sepse ne bibel nuk eshte e shkruar ne ndonje vend qe deri ne kete shekull prifterinjt te martohen dhe mbrapa mos te martohen,atehere del automatikisht argumenti qe eshte bere i deturuar nga vete njerezit dhe kush eshte ai qe mund ti lejohet te beje ndryshime ne ligjin e zotit.?
dhe si nje nenpyetje te kesaj pse prifterinjte perbejne shumicen e imoraleve persa u perket titullareve fetare ne gjithe boten,pse prifterinjte dolen te paret dhe e nxorren parajsen ne treg duke shitur induligjenca?
kjo ishte pyetja ime ju lutem te jeni te sinqerte ne pergjigje dhe mos u mundoni te me gjeni argumente kot.me respekt floriri
Krijoni Kontakt