Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Bisedimet e fshehta të Thaçit me Tadiqin, me këshilltarë sekret

Bashkëpunim në prapaskenë në mes të Hashim Thaçit dhe Boris Tadiqit

Hashim Thaçin dhe Boris Tadiqit i bashkon këshilltari ndërkombëtar, George Birnbaun, që bën ndërlidhjen dhe komunikimin e fshehtë në mes të Thaçit dhe Tadiqit. Vite më parë, derisa ishte gjallë presidenti historik dr. Ibrahim Rugova (LDK), Hashim Thaçi dhe partia e tij PDK e kishin akuzuar për “tradhti” dhe afri me Serbët. Në fakt, në periudhën e pasluftës gjatë mandatit të tij, dr. Ibrahim Rugova jo vetëm se nuk kishte afri me Serbët, por s’kishte pranuar që të vizitoj asnjë familje serbe dhe t’u dhuronte traktor. Pas kaq vite, pas vdekjes së dr. Ibrahim Rugovës, Hashim Thaçi ka ndërruar mendje, po bashkëpunon dhe po i sinkronizon veprimet me Boris Tadiqin, po komunikojnë fshehurazi, dhe po bëjnë plane për “pazarllëqe” të paparashikueshme në kurriz të veriut të Kosovës.

(Tekstin e plotë mund ta lexoni në numrin e ditës së hënë të gazetës "Bota sot").
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi Lexo Postimin

Hashim Thaçin dhe Boris Tadiqit i bashkon këshilltari ndërkombëtar, George Birnbaun, që bën ndërlidhjen dhe komunikimin e fshehtë në mes të Thaçit dhe Tadiqit. Vite më parë, derisa ishte gjallë presidenti historik dr. Ibrahim Rugova (LDK), Hashim Thaçi dhe partia e tij PDK e kishin akuzuar për “tradhti” dhe afri me Serbët. Në fakt, në periudhën e pasluftës gjatë mandatit të tij, dr. Ibrahim Rugova jo vetëm se nuk kishte afri me Serbët, por s’kishte pranuar që të vizitoj asnjë familje serbe dhe t’u dhuronte traktor. Pas kaq vite, pas vdekjes së dr. Ibrahim Rugovës, Hashim Thaçi ka ndërruar mendje, po bashkëpunon dhe po i sinkronizon veprimet me Boris Tadiqin, po komunikojnë fshehurazi, dhe po bëjnë plane për “pazarllëqe” të paparashikueshme në kurriz të veriut të Kosovës.

(Tekstin e plotë mund ta lexoni në numrin e ditës së hënë të gazetës "Bota sot").
    Jo vetem Hashim Thaci , pore aktualishte ,edhe Rugova, si te ishte gjalle do te bisedonte do te bente dialog me Serbine. Ky dialog nuk behet nga deshira e shqipetareve apo serbeve ,pore jane do fuqi me te medha qe te detyrojne ,pore me rendesi eshte edhe pse dialogon me serbine te mbrojshe interesat e shqipetareve ,dhe shtetit te Kosoves . Dobesia e shqipetareve eshte se sa jane te afte ti perballojne ketyre dialogeve

Dialogut serbi Kosove ,apo Beograde Prishtine s'munde ti largohet asnje politikane shqipetare ,kushe do qe te jete ne Qeveri .

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi Lexo Postimin

Qikjo nuk u piu uj
    Nuk qkrepi

Mendoj se jane vetem propaganda ne dem te Z. Thaci
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Mendoj se jane vetem propaganda ne dem te Z. Thaci
    Qe ebreu Birnbaum eshte keshilltar i te dyve, tadiqit e hashimit, kjo dihet moti.. nuk eshte propagand.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Qe ebreu Birnbaum eshte keshilltar i te dyve, tadiqit e hashimit, kjo dihet moti.. nuk eshte propagand.
    Sa e pat shit Thaqi Kosoven ne ato takime
    Mos ju kujtohet qmimi rastesisht

tHeKtHi MaMa :P
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    qka nuk dini ju gjilani haha ske faj ti jo lugat mo :P
    if love is the answer, could you rephrase the question?

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Vite më parë, derisa ishte gjallë presidenti historik dr. Ibrahim Rugova (LDK), Hashim Thaçi dhe partia e tij PDK e kishin akuzuar për “tradhti” dhe afri me Serbët.
    - partia e I - Rugoves LDK-ja ne kohen e serbis punonte ne menyr Legale , qe do te thot se nje njeri me logjik te shendosh e kupton se kjo parti LDK ne krye me kryetarin e saj I- Rugova , ishte parti pro serbe , ose me thjesht presedniki ishte Tradhtar.
    Vv - Palaço+LISBA :D

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    se aishte pro serbe tregonte edhe nje mbi 90% e pupullit shqiptar ne ks e mbeshtetke rugoven dhe po te ishte rugova gjall ende pdk dote ishte opzit pa dyshum

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    se aishte pro serbe tregonte edhe nje mbi 90% e pupullit shqiptar ne ks e mbeshtetke rugoven dhe po te ishte rugova gjall ende pdk dote ishte opzit pa dyshum
    - po edhe nga ju minoriteti kishte perkrahje ai.
    Vv - Palaço+LISBA :D

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •