Close
Faqja 16 prej 18 FillimFillim ... 61415161718 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 176
    Dash...me kembore Maska e Toro
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Kaq per sot une kalamoja....Nashti po iki tia kercas i derr seksi me bo ata dy binjaket qe kam ne plan....nga telefoni kuptohet....Njonin kom per ta qujt Verizon , tjetrin kom per ta qujt Singular.....Po dolen goca....njonen patjeter do ta quj Kuqalleshke, kurse tjetren Larushke!

Hajde....ne dasme te beqareve.....
    "Who is John Galt?"

Citim Postuar mė parė nga Toro
    Nashti po iki tia kercas i derr seksi me bo ata dy binjaket qe kam ne plan....

ta kisha bo hallall plako
    ......po na bashkove. se me keputi malli per katken.

kjo oferta ka afat skadimi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga liliella : 29-04-2004 mė 00:07
    Who am I to judge a vowel more alluring than the words it generates ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    o lili me fal per zhgenjimin qe do te jap po torro nuk ka ndermend te "beje" f*uck" dy binjaket ..no soup for you my dear prit radhen....torro do me bo seks fuqishem qe per 9 muaj te shtohet rraca torriane ne bote loool

shko gjuha ke gjaku i thone kesaj
    na shikoni planet e reja te NY per brooklynin e ri (ish qytet minatoresh )
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    Citim Postuar mė parė nga Larsus
    o lili me fal per zhgenjimin qe do te jap po torro nuk ka ndermend te "beje" f*uck" dy binjaket ...
    ndersa Larsi edhe mund ta kete ndermend

larsi qe citon larsin

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    ndersa Larsi edhe mund ta kete ndermend

larsi qe citon larsin

Fantazia ime prej rrugaci me ben tema prshkruje(mendjen) mendime djallezore...
    Spo e them se kush rri e nigjo kete.

Ore po ihtit i paskeni bo gjemen? Kush qe ajo e pamoralshme ...qe i shponte prezervativet mēeftas?

Kush me thot mua pse torro mban meshkujt tek karrikja pasagjerit ngjit me shoferin? (Mendja e keqe per pislliqe do punoje)

Paska kalu marlua ketej? Mu bofsh kurbon ti mu per pervers...une jam me i shenjte se papa..pyt larsusin po sbesove...he larsus thuj po deshe qe ne profil si ngjaj papes..sidomos kur ngre doren me ju adresu popullit lol
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    o lili me fal per zhgenjimin qe do te jap po torro nuk ka ndermend te "beje" f*uck" dy binjaket ..no soup for you my dear prit radhen....torro do me bo seks fuqishem qe per 9 muaj te shtohet rraca torriane ne bote loool
    )
    Lili, ka te drejte Larushi.....Ti prit rradhen sa te shtoj rracen me dashnoren e ketija una.....Me kerkesen e tyre natyrisht...Sepse e di si o puna o ti cupa e Henrit? Sa femra kalojne ne krevatin tim.....o fejohen...o martohen....natyrisht jo me mua.....Larushi i ka taksur dashnores dasme ne 2025!!!!!......Por po kaloi nje xhiro kendeja nga Flocing ( sic thone dhe latinet) ia pershpejtoj martesen .....ne 2005 e lidh gomarin Larsus ajo....Dore me nje jam! Qafsha Silven nuk ju genjej!.....Ka ndermend ndonjera te martohet tani se shpejti ( brenda 2004))? Urdheroni dhe hajdeni nga shtepia...une jam gati per sakrifica...sublime! Condomi( -at ne shumes, sipas deshires tuaj) eshte nje "must" qe duhet ta paguani vete.....No aditional fees or charges!.....MAJI MUAJ SULMI! Apapapapapapapapapapapa!!!!
    "Who is John Galt?"

Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Citim Postuar mė parė nga bayern
    Fantazia ime prej rrugaci me ben tema prshkruje(mendjen) mendime djallezore...
    Spo e them se kush rri e nigjo kete.

Kush me thot mua pse torro mban meshkujt tek karrikja pasagjerit ngjit me shoferin? (Mendja e keqe per pislliqe do punoje)
    Uat ever ju sej.....iven if ju peint jur her pink.....Aj still eint gona fcuk ja! Po per ty po bej nji perjashtim....po te lej te rrish para qe te besh qejf me .....leven e nderrimit te marsheve!
    "Who is John Galt?"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    Toro je bo shume llafazan qe kur ti kan lyjt germat e titullit me jeshile maji,ka pas qene muaji sulmi e aksioni tani eshte o mete per vete, zoti nxjerrte gje per beqaret

bayern pederasti, kur do ti shoh lesht une ty? me bej nje cerre kur je i lire, e shifemi andej nga e merkura (po te leshuan arabet) (ore ai monakoja gjalle eshte?)

kush ka qene tek tribeca film festival? vjet une ja kalova mire...duket shume thate kete vit

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Toro pedhi mou, si shume je 'llafanazisu' ti kto kohet e fundit...c'te ka gjet? Je bere si Larsi ne bithe (je bere...jo e ke bere...te pakten me ate kuptim e kisha une, se c'ke bere ajo eshte pune tjeter)

Nuk lame...do ikim te Burlesqueja ne me 15? Larso merru cik me vendin dhe biletat....t'i kthen ngrohesi i shaleve leket per mua

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Toro je bo shume llafazan
    ptuuu, ne nje mendje! s'e kisha lexu kete fragmentin tend

Faqja 16 prej 18 FillimFillim ... 61415161718 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Adote duhet respekti per te gjitha forumistet
    Nga dijetari nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 04:24
  2. Forumistėt nė Skandinavi
    Nga Perjetesia777 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 22-12-2005, 13:37
  3. Forumistet ne U.S.A.
    Nga cristal nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 48
    Postimi i Fundit: 01-11-2005, 02:35
  4. Forumistėt e Greqisė
    Nga HRISTIANA nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 17-05-2004, 20:30
  5. Forumistet ne Gjermani, pershendesin njeri tjetrin
    Nga ALBA nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 159
    Postimi i Fundit: 12-12-2003, 13:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •