Pietja ime per krushkun do ishte: ta beri Larsusi apo ia bere ti....mesimdhenien e latinishtes?
Kush di ndonje restorant te mire turk poshte ne mtn? Me ka hipur keq per qofte, cik te lengshme mundesisht.![]()
Pietja ime per krushkun do ishte: ta beri Larsusi apo ia bere ti....mesimdhenien e latinishtes?
Kush di ndonje restorant te mire turk poshte ne mtn? Me ka hipur keq per qofte, cik te lengshme mundesisht.![]()
Kunot, po t'shajne fisin.Postuar mė parė nga Toro
------> Ti dhe kusherirat e tua dudume,![]()
Kuqa,Postuar mė parė nga Kuqalashja
Kush di ndonje restorant te mire turk poshte ne mtn? Me ka hipur keq per qofte, cik te lengshme mundesisht.[/B]
"Mustache", East Village. Super i mire por sjam e sigurte nese eshte turk apo egjiptian. Great music gjithashtu.
!
Thanks, te Mustaqja po shkokam.Postuar mė parė nga Zoe
Great music gjithashtu.
Po belly dancers ka? Qe po ashtu ta di te marr dhe Ihtin & Toron me vete![]()
Mesteqja belly dancers nuk kishte para nja tre netesh. Por, sot isha tek nje turkish place, Turquise, ne Broadway 100 str dhe ata kishin belly dancer dhe live turkish music. Qofteve ja u ndjeva eren, por me leng a pa leng, s'di te te them.. lol
!
pershendetje te gjith shqiptart qe ndollen ne NY ju uroj qe ta kaloni sa me bukur
1) UNE, shefi i Kremeve....REZUFOJ....refuzoj dmth tu pergjigjem pietjeve tendencioze qe kane per qellim te demtojne mua ose/dhe .....reputacionin tim pulitik....Postuar mė parė nga Kuqalashja
2) Nje restorant turk qe dinjam una...sa moren vesh se do vinte Kuqja ketej.....e mbyllen dyqanin!!!!! Shpjegime nuku dhane....Ndonji restorant grek po deshe....ka ne Astoria...tek "Stamati"....ky nuku e mat fare sa leng u hedh qofteve....![]()
"Who is John Galt?"
Pse dhe Ihti barkderr si une qenka??????Postuar mė parė nga Kuqalashja
Thanks, te Mustaqja po shkokam.
Po belly dancers ka? Qe po ashtu ta di te marr dhe Ihtin & Toron me vete![]()
"Who is John Galt?"
Ne barkun e Ihtit rrijne 10 zogj...po i fundit rri me nje kembe
More sikur thone qe i ftohti te tret e te dobeson. Nukaplikohen ligjet e natyres te une![]()
Summertime baby!
Rraciste only couse im black me le jashtePostuar mė parė nga Kuqalashja
Thanks, te Mustaqja po shkokam.
Po belly dancers ka? Qe po ashtu ta di te marr dhe Ihtin & Toron me vete
Sa per turkēe restorant ne b'klyn eshte me i miri...SAHARA quhet....
pastaj pse kam pershtypjen sa her vje kuqja ftoheni me shoqnin ju???
Larsusit sja kma pa bojen ??? mos ma kan perzon prap e??????
Po kujo zoe qush osht me??????
Ihto te kom gjet avatar
![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Krijoni Kontakt