Close
Faqja 2 prej 18 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 176
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    ka dale moda mer maskara me lekure te bronxume..me brire je pasha, me brire ka dale dhe moda e man mend ti apo i bije pjatos me biberon?..eshte shenje wellfare, ose metrosexualizmi te marresh rreze ne mes te dimrit..po amn kujt i them edhe une ..ku di ti

pastaj, une ne websjata ti merresh me ato wresling mat numrin e brekeve me numrin e bra-ve te joles c'te duhet?tani qe kane dale edhe silikonat ajo e rrit ti nuk i bon dot derman

P.S. birre e? qe te teshkoje lire? he mos me renc ne dore...

ihti, me leje po ti ke nderruar gje profesion> shet sutjena lalo? na thuaj te pakten se edhe na duhesh

kati., do te martohesh ti te keqen?

Toro, te thace, vere kanoce ushtrije ishte ajo..uje po te them
    TBD

me nder qofsh
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    ne fluturim e siper
    Postime
    810
    Postuar mė parė nga Larsus

kati., do te martohesh ti te keqen?

ke paske marr aq inat qe do ti zesh deren me mua?
    apo kujt do me i bo nder ti me mua?
    Memory is a kind
    of accomplishment
    a sort of renewal
    even
    an initiation

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Postuar mė parė nga Ihti
    Si eshte ajo kenga e Tirones? zhurme zhurme, shume shume zhurme.
    Kshu edhe puna jote mer lanet. Per lloqe mire je, po kur vje puna me dale, bo si tip i pakapshem. Ti s'merr as droge mer jahu, se po te ishe crackhead edhe te falej
    Ik mer pecikllaz ...ju kujtoheni me dal ose kur jom un me sherbim ose kur me flihet gjume...edhe heren e funit qe mu me ka ren ne vesh per me dal morra vesh qe takimi ishte tek Barnes & Roble edhe libri me birren jan i tufe larg plus larsusi osht qamet e zgjut me merr ne tel ga veni takimit..lol o robo do 1 ore ai dreq treni me arrit ne union square

Larsus tu bofsha kurbon vec me te zinj mo mu natrro se na prish traditen merru me kinez rus vietnamez cifut taleban(kto si tmi dush ti zgjedh une po deshe lol) madje edhe me shqiptar po deshe vec me tzinj jo se na prish pejsazhin....

Katke cjan kto martesa pa dijenine e tet vllai?? ke do marresh prezantus?? apo daje toron te te prishi dasmen

Jola tregoja mi dreq ihtit se po ti qu binjaket fallco me silikon... te isha ne vend tat ja kisha qit sheshit lol ...si thote prifti...pa ven doren ne plage sbesoj ...e kish amanet nga shen thomai.....

Ore lilith e keni pa gjo apo tu i bo pajen te motres??

Ju tjerve me taulant e co gzurrrrrrrrr festat...poshte hajdutet e votave........vdes per politike...

PS : Later dust heads
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Postuar mė parė nga Larsus

Toro, te thace, vere kanoce ushtrije ishte ajo..uje po te them
    Nuk ke faj ti....here tjeter po nuk te cova per darke ne ndonji kazerme ushtrije , mos me thencin Torollak Efendiu mua....

O Ihto....une e kaloj diten tu fjet mer....Tere noten jom tu pa "Wild Orchidea" dhe filma te tjere edukative si keto...Nuk shtyhet 8 oreshi pa Lap top dhe DVD player vella....Duhet ti shtojne ke manuali i rojes se nates keto...

Une jam gati ku te doje shoqnia te dalim...vetem Bayern kellira mos te jete me ne....Nuk e dua ta kem afer se o rrens!!!!!

Kjo Jola pse nuk vje i xhiro knej nga Nevi Jorku mer.....Jolke....me ke premtu se do me japesh sutienat mua...jo Bayernit....Mba fjalen!!!!!!!!!
    "Who is John Galt?"

Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Postuar mė parė nga bayern

Larsus tu bofsha kurbon vec me te zinj mo mu natrro se na prish traditen merru me kinez rus vietnamez cifut taleban(kto si tmi dush ti zgjedh une po deshe lol) madje edhe me shqiptar po deshe vec me tzinj jo se na prish pejsazhin....

Katke cjan kto martesa pa dijenine e tet vllai?? ke do marresh prezantus?? apo daje toron te te prishi dasmen
    PS : Later dust heads
    Larsusi ne thelb, ne fakt, te themi te drejten, te rrime drejt e te flasim shtrember ( ups kjo eshte up side down).... nuk do te ngaterrohet me zezake....Thjesht do ti japi ngjyre shoqerise....Perderisa nga grupi i njujorkezave "Zgjyrat e NY sitit" me i ziu ishe ti....per te zevendesuar ty...Larsusi iu drejtua nje zezaku.....Sa i ngjan mo Bayern...tepke te them....kur te qaj komshiun qe e kam korean....

Katka do martonec ti te keqen daja....Ftesa ime ku eshte? Te na trashegohesh....Pa ftese nuk ka dhurate dasme....Dhe kisha ndermend te te blija nje apartament ne Manhattan!...Sorry, e humbe rastin.....Te trashegohesh ........me jete te lumtur....PA APARTAMENT! Hihihihihihihihi!

Toro Reklektoro.
    "Who is John Galt?"

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Cer e ke ate citimin latinisht ti mer? Jeni bo te gjithe me citate latine...sikur s'na del gjuha jone e embel shqipe...apo gjuha jone e perditshme amerikance
    ver me mire ate poezine e Driteroit:

dallendyshe bisht gershere
    poshte bishtit ke nje vere
    ke nje vere plot me lesh
    do te fut nje goxha presh

pastaj kujdes kur flet per te zinjte; me i ziu jam une!
    bayerni (medet per skuadren e vet)
    duhet me qen i zi
    dhe ne kohe me shi.
    Qe te bohet birinxhi
    cun tamom, si une e ti

Qekam ne qejf per bejte sot. Hajt se do me kaloje, lol.
    Hajt ma bofshi te mire (naten)
    Summertime baby!

Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Citimet e mia latinisht jane marre nga vargjet e Virgjilit, Argjilit, Senekes dhe Bebekes i dashur I-H-T!!!!!!!!!!!

Vari-um et "***"-abile semper femina dmth me demek Une i bie dhe i bej pershesh te gjitha fem(i)nat.......Boksier una....lol

In om-nia paratus---> Me nje aparat te vecante...

Omnia vincit amor------>Kaq i vecante sa eshte si vinc i dashurise

Exeptio probat regulam de rebus non exeptis------> Asaj i ha kurrizi dhe me thote dua me teper...

Aut Cesar, aut nihil-----> Si Ceceni kur hante thikat, rri e patrembur....( eshte e forte vallahi)

Aut vincere, aut mori-----> MOJ (KORBE) MA NXORRE VINCIN AUT!

Dum vivimus, vivamus------> Ti dhe kusherirat e tua dudume, qe i quajne Vivi...( kjo Vivi vjen nga fjala Parashqevi!)
    "Who is John Galt?"

me nder qofsh
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    ne fluturim e siper
    Postime
    810
    eu desh vdiqa injorante!
    thanx toto
    Memory is a kind
    of accomplishment
    a sort of renewal
    even
    an initiation

Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Nou Prabllem Kaka!
    "Who is John Galt?"

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    O Toro...me ket stil te perkthymi qe ke ti ta kam gjete i pune.
    Behu perkthys per shqiptaret ne gjykaten e INS. Vallahi te gjithve kane me ja dhene azilin
    Summertime baby!

Faqja 2 prej 18 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Adote duhet respekti per te gjitha forumistet
    Nga dijetari nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 04:24
  2. Forumistėt nė Skandinavi
    Nga Perjetesia777 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 22-12-2005, 13:37
  3. Forumistet ne U.S.A.
    Nga cristal nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 48
    Postimi i Fundit: 01-11-2005, 02:35
  4. Forumistėt e Greqisė
    Nga HRISTIANA nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 17-05-2004, 20:30
  5. Forumistet ne Gjermani, pershendesin njeri tjetrin
    Nga ALBA nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 159
    Postimi i Fundit: 12-12-2003, 13:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •