Close
Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 176
    i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    bayern- arabi, nga cila ane e ka krehur leshin e gjoksit sot; majtas apo djathtas?

@whoopi.

Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga Larsus
    part-ine e bojm vete po deshna, po kena part -u ca si shume sa po na dolin sindromat sheshit

evlat i lig!

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Mi rrufshi leshin shaleve te mia ju se i kam marshalla me te gjata se te kuqes. Shalet e mija arrijne deri tek kerthiza larsusit

Po e le ket punen e shaleve se mos vjen torro persveri edhe na futi duret.

Qe thoni ju e vetjma pjese e trupit qe ka ndryshu eshte floku...eshte i verdhe fare itesh ti larsuso...
    Jom bo bjond mo heci me kok lart
    Ika iher ...larsus me call u lata.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Mmmmmm, ja dhe Bayern-Bin Legen-qimeshellira qe mi ka bo floket si kalli misri...e hapi ...gojen!

Po mir mer cun, floket i ke bo oksizhene...shalet i ke rrujt....me koken lart po ecen...mos po bo gjo prova per te perfaqesu Shqiperine ke parada e homoseksualeve?....Ta dime dhe ne pra....te te bejme dhurate "an heavy duty" dildo....Si jeni ju arabofilet mer amon...te gjithe e ngrini nga pak xhaketen....ncncncncncnc

Kuqe si u gdhi zotnia juej anej nga Qukaville? Sa vjec tu bo cuni? Per ate te voglin fare e kam fjalen.....

Larushi nga behet? Pse nuk ma var? Mos valle ka harruar qe une e dashuroj? Hmm? .... S'ka gje se po i boj i cerre qysh me mjes kur ngrihem edhe vete....ne 3 dmth....

Kush nga ju do taksi....e dini vete ju....tani u ngriten cmimet....si shoqni do ju marr vetem nga 100$ per nje bllok....Do thoni ju:"100 $ per nje bllok? Me te futme na e ke Toro".....Eh po mire pra po e pranoj....Me te futme jua u kam....Po nuk ua u futa une si mik....ke prisni tua u fusi?
    "Who is John Galt?"

Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    P.S.

Sot pervec metrave, kilometrave, yardeve , kembeve dhe incheve mesova se njesia e re matese e gjatesise se shaleve na qenka....."deri ke kerthiza e Larushit".....
    "Who is John Galt?"

Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Juve te mive u kam sjelle guacka (si kjo ne foto) per souvenirs nga Florida. Toros ia solla plastike se nje zot e di ku do e fuse e c'do beje me te Ihti u demtua, ndaj dhe po marr masa per ty :-D

p.s. c'mora vesh une, c'mora vesh une
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    ku jane guackat? me gjera brenda jane? me zhurme dmth?
    kuqja, do te coje ne nje vend larsusi ty, burlesque fare...e kom zbulu ksaj fundjave oh nene oh baby cfare fani

Torro, me zgjo po ta majti m'tre se kercet pushka vendce, shko krisma larg atdheut ajo puna e mases, eshte per njerez te mrneshem

PS. bayern ty s'po ta var se kom fryke se nrroj parti ne ate te fushes (me fol kur te ngjysh lesht prape ne normale...ateherna shifemi ke Yankees)

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar mė parė nga bayern
    Mi rrufshi leshin shaleve te mia ju se i kam marshalla me te gjata se te kuqes. Shalet e mija arrijne deri tek kerthiza larsusit

Po e le ket punen e shaleve se mos vjen torro persveri edhe na futi duret.

Qe thoni ju e vetjma pjese e trupit qe ka ndryshu eshte floku...eshte i verdhe fare itesh
    Jom bo bjond mo heci me kok lart
    Keke ba djale sexy mer dreq
    E paske te nevojshme nji vizite rrufe ne Shqipni me mbledh trunin se i paske thane ik pjerdhu me duket
    ...

Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Citim Postuar mė parė nga Kuqalashja
    Juve te mive u kam sjelle guacka (si kjo ne foto) per souvenirs nga Florida. Toros ia solla plastike se nje zot e di ku do e fuse e c'do beje me te Ihti u demtua, ndaj dhe po marr masa per ty :-D

p.s. c'mora vesh une, c'mora vesh une
    Aman me qafsh.....Se vetem seks me guacka nuk kisha provuar une.....Po pse plastike mi cupe.....ngurzmitare je nga Gjiirrukastra?

Si the? Ihti u demtua eh?....O Ihtoooo, o qyp.....put sam protekshen on man.....ndonji kondom psh.....He se i ke me "pasoja" keto demtimet ti.....Nuk demtohesh vetem ti po dhe airline companie's qe nuk shesin bileta per te ardhur .....njera nga .....Mahmurrlleku!

PPS ( Pergjigje p.s.)
    He mi Qukalashe ca more vesh?......Se mos marresh dhe sy eh?
    "Who is John Galt?"

Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Citim Postuar mė parė nga Larsus
    ku jane guackat? me gjera brenda jane? me zhurme dmth?
    kuqja, do te coje ne nje vend larsusi ty, burlesque fare...e kom zbulu ksaj fundjave oh nene oh baby cfare fani

Torro, me zgjo po ta majti m'tre se kercet pushka vendce, shko krisma larg atdheut.... ajo puna e mases, eshte per njerez te mrneshem

PS. bayern ty s'po ta var se kom fryke se nrroj parti ne ate te fushes (me fol kur te ngjysh lesht prape ne normale...ateherna shifemi ke Yankees)
    Ja dhe ky....Po ti cdo o Larush me guackat e Kuqes....Nuk shikon Ihtin ti qe njehere e futi ...gishtin....aty dhe ger ver ia :"hengri".......Po duhet patjeter te futesh diku gishtin tend....lyji me Blue cheese ( nga ato pra Baffalo uings) dhe .....vetesherbehu!!

Dhe mos me kerceno mua se.....te marr megjithmend une....

P.S.
    Fshiresi i xhamave mu prish prape....e ngjita me leukoplast.....ngjan tamam si ...gishtii i Ihtit!!!!!! Kabooom!
    "Who is John Galt?"

Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Adote duhet respekti per te gjitha forumistet
    Nga dijetari nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 04:24
  2. Forumistėt nė Skandinavi
    Nga Perjetesia777 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 22-12-2005, 13:37
  3. Forumistet ne U.S.A.
    Nga cristal nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 48
    Postimi i Fundit: 01-11-2005, 02:35
  4. Forumistėt e Greqisė
    Nga HRISTIANA nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 17-05-2004, 20:30
  5. Forumistet ne Gjermani, pershendesin njeri tjetrin
    Nga ALBA nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 159
    Postimi i Fundit: 12-12-2003, 13:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •