Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 102
    Larguar Maska e GrifshA_
    Anëtarësuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Ejjjj po numra te tjere per te telefonuar billig... jo vetem per tirane... shqiperi :S
    Une blej ca karta per shqiperi..thone gjoja kane 30 minuta, e kur e sheh pas 15 minutash... opsss... ska me impulse!

Naja ..ej po na thoni ca behet ndonje gje interesante andej nga jeni. Ketu ahaaaa ska gje aktualisht...
    So so... kujtohuni ndonjehere popull ne orare pune ose pushimi te shkruani ketej, se shume teme e ngordhur eshte
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dipl-ing
    Anëtarësuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    105
    Shif http://www.billiger-telefonieren.de
    Ato kartat jane me 5 apo 10 minuta takt. Flet nje minut dhe te ikin 5 minuta.
    Po pate telefon shtepije, nuk ja vlen te blesh ato kartat po te flasesh me call-by-call.

Ne fakt mendoja se do kishte me shume shqiptare ne Gjermani po cis duket ose skane internet, ose nuk e dijne kete forumin ktu

ciao
    studentja

Citim Postuar më parë nga GrifshA_
    Ejjjj po numra te tjere per te telefonuar billig... jo vetem per tirane... shqiperi :S
    Une blej ca karta per shqiperi..thone gjoja kane 30 minuta, e kur e sheh pas 15 minutash... opsss... ska me impulse!

Naja ..ej po na thoni ca behet ndonje gje interesante andej nga jeni. Ketu ahaaaa ska gje aktualisht...
    So so... kujtohuni ndonjehere popull ne orare pune ose pushimi te shkruani ketej, se shume teme e ngordhur eshte
    Ndryshuar për herë të fundit nga studentja : 30-10-2005 më 16:58
    Rruga me e shkurter midis dy personave eshte nje buzeqeshje

dipl-ing
    Anëtarësuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    105
    Shif http://www.billiger-telefonieren.de
    Ato kartat jane me 5 apo 10 minuta takt. Flet nje minut dhe te ikin 5 minuta.
    Po pate telefon shtepije, nuk ja vlen te blesh ato kartat po te flasesh me call-by-call.

Ne fakt mendoja se do kishte me shume shqiptare ne Gjermani po cis duket ose skane internet, ose nuk e dijne kete forumin ktu

ciao
    studentja

Citim Postuar më parë nga GrifshA_

Rruga me e shkurter midis dy personave eshte nje buzeqeshje

Larguar Maska e GrifshA_
    Anëtarësuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Shume rrofsh studente.

Ketu nuk paska fare shkollare ne gjermani ...ahaaaa as u beka fjale! Teme e ngordhur :S Na shkruani ju pak qe jeni te pakten

i/e regjistruar Maska e xxxl
    Anëtarësuar
    20-10-2002
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    277
    Pershendetje te gjith shqipetarve ne GJermani , edhe une kujtoja se nuk paskan ngelur mekembe shqipetari ketu.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    10
    uhu.............po e shoh qe kjo tem nuk po ban kurreshtje qe ta rrisim ma shum ,
    me duket se eshte; Per te qare; se ne kemi shum e shum per te than pe ket tem! EEEEEEEEE,me falni ne ket momentnuk kam ma ;FJAL;(((((((()))))============ju pershendes!!!!!!!!!!

Larguar Maska e GrifshA_
    Anëtarësuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Guten abend.... hmmm eher guten morgen ne fakt Po temat e juras ...bejne te veten ne pagjumesi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-12-2005
    Postime
    1

Pershendetje te gjitheve!

Me ane te nje sugjerimi u informova per kete forumin ketu. Shpresoj se do flasim perseri. Ju pershendes te gjitheve nga HHU (Düsseldorf).
    tschüüüüüüüüüüüüüüßßßßßßßßßßßßßßßßßßß

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-12-2005
    Vendndodhja
    berlin
    Postime
    9
    pershendetje per te gjithe...sic e shihni eshte postimi im i dyte ne kete forum, dhe natyrisht qe jam ngacmuar nga tema, meqe dhe vete jetoj ne gjermani. por shikoj njeheresh qe diskutime te medha ketu nuk paska pasur, vetem ca pune telefonatash (apropos: keni degjuar per alice? une paguaj 60 euro ne muaj, shume fikse, dhe telefonoj ne gjithe gjermanine dhe europen, perfshire te gjitha shtete e ballkanit per 0 cent, u kenaqa duke telefonuar me ore te tera)
    sidoqofte, shpresoj te shkruajme bashke edhe per gjera tjera me interesante, p.sh meqe e kemi te fresket akoma punen e festes se flamurit, do doja te me thonit si u festua kjo feste ne rrethin e juaj...ketu ne berlin ku jam une, ambasada shqiptare mbajti nje pritje solemne, si dhe pati ca koncerte te vogla me kete rast.

deri rradhen tjeter,

mimose

Larguar Maska e GrifshA_
    Anëtarësuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Ketu ku jam une, aha nuk u organizua gje. Dhe pse ka plot shqiptare, shume pak jane studente.

Po pse nuk shkruani fare te kjo teme? (((((

Kalofshi mire njehere kudo qe jeni.
    Bis bald.

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Shqiptarët s`kanë pse të druajnë nga etno-identiteti i tyre
    Nga naqeta në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 12:47
  3. Forumi Mysliman: Presidenti Moisiu ka fyer ndjenjat tona
    Nga Davius në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 88
    Postimi i Fundit: 30-11-2005, 16:53
  4. Kuvendi që na la trashëgim ADN-në e Dushkut
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-05-2005, 01:24
  5. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •