Close
Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 102
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-08-2005
    Postime
    14
    PINK rrofsh per pershendetjen,

ti ke pa enderr sikur ishe ne gjermani, ndersa une qe jam kendej kam pare ne enderr shqypnin tone. U kenaqa duke u lare andej nga deti, dhe duke gjuajtur vajzat nga bregdeti..........eh ce do qe tani jam duke i gjuajtur ketyre tasteve te mallkuara dhe rri e mendo kot si budalla se cbehet tani me kete ore ne plazhet tona, jete koti........................

dipl-ing
    Anëtarësuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    105
    Lol Pink, pse ja ben pfff, gja ste pelqe te rrish ne Gjermani e? hihi hi
    Edhe ju te tjeret boll u ankuat per Gjermanine. Shkoni njehere ne Shqiperi vetem per "pushime" edhe e shifni si ju rrujne e qethin andej. Ishte vellai atje para dy javesh... booo tha atje jane cmimet me keq se ne Gjermani. Ne i kemi ketu gjithe te mirat, ndaj mos u ankoni shume .
    Masanej atje per cfare ju merr malli ju ska mbet me njeri. Shoqnia qe keni pas jane harrakat neper bote.

ciao
    studentja
    Rruga me e shkurter midis dy personave eshte nje buzeqeshje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-08-2005
    Postime
    14
    O Studentja,

cti bej qe spo gjej bilet ashtu sic e dua une, se gati te gjitha jan mbi 400€, plus dhe keto problemet kendej, se une tani do isha andej nga Ksamili. Pastaj nuk eshte se ikim ne Shqiperi per shoqerine, se sic e the jemi shperndare neper bote si mos me keq, po puna eshte se kemi ato prinder qe na mer malli. Pastaj mos e thuaj ate pune qe kendej eshte jeta e lire, se ikin 50€ pa u ndier fare, dhe e kalon konton kushedi sa here. Po ke te drejt qe thua se dhe andej nga ne si shum shtrejt eshte.

Ciao dhe suksese ne Klausur

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    204
    Nuk e di po kam nje urrejtje per keto gjermanet dhe austriaket ne vecanti.
    Me jane duke njerezit me arogante, cinike e te pashpirt ne bote.

Isha ne Viene per nje udhetim te shkurter e qyteti ishte i paster si laborator po asutriaket basdardet me te medhenj qe kom taku noiher.

Me dokumenta nuk me hapi pune njeri sepse kisha dokumente amerikane po ne pergjithesi nje ndryshim 100% nga njerezit ketu ne USA...nuk kom per tu kthy me ne ato vende per 100 vjet.

Taxpo
    Anëtarësuar
    25-08-2005
    Vendndodhja
    4tes
    Postime
    2
    hajt poi perzihna edhe une pak ne qet debat nashta te pashem jon po per te zgjuar jo bre njeri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-08-2005
    Postime
    14
    master te pershendes,

nuk e di se si dhe kur e ke krijuar kete opinion per popullin gjerman. Une personalisht kam shume vite kendej dhe me perjashtim te disa rasteve, nuk e kam ndier vetem keq, perkundrazi shume te mirekpritur dhe me kan vleresuar gjithmone si individ. Gjermanet jan popull si te gjithe te tjeret qe kan te mirat dhe te keqijat e tyre, ne kushtet ku ndodhen keto. Une nuk e di po ti apo ne si do tu sillnin te kishim ne vendin tone 1/8 e popullsise turq, te cilet pa i paragjykuar por te faktuar, jan njerez qe me plot gojen jan "te jap gishtin, te haj komplet" apo dhe me te huaj te tjere te cilet jo sillen si zoter ketu por i shikojn dhe te zotet me sy shtrember. Ne Amerike mbase ty te duket tjeter, por mos harro qe historia e Amerikes eshte shume shume me e re ne krahasim me ate te popujve europian. Dhe fundja Amerika njihet nga te gjithe si "Toka e te gjitheve" dhe asnjeri nuk mund te dale si autokton ne ate pjese, pervec lekurkuqeve. Fundja ne jemi te gjithe shqiptar, dhe duam sduam ne si perkasim as Gjermanis as Austris as Amerikes, po i perkasim vendit tone.

P.S: Sikur u harruat tu benit te gjalle ju shqiptaret ne Gjermani. Une isha ne Köln per Weltjugendtag te shtuten nje dite para meshes se madhe te mbajtur ne Marienfeld, dhe ja kaluam shume mire + qe bera dhe disa foto me disa shqiptar te ardhur nga Shkodra apostafat per kete feste me flamuj Shqiptar, te cilet i pershendes kudo qe jan.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2005
    Postime
    12
    Citim Postuar më parë nga Artur_1985
    Miresejugjej Shqiptare qe rrini ne Gjermani ! Une shoh qe ka shume ketu ne forum , por ketu qekan shume pak , ku jeni mblidhuni goca cuna ke kjo teme te bisedojm e te njihemi te organizojm ndonje takim se bashku anej nga vera .

Ju pershendes Arturi aus Dortmund
    hej, sot isha ne dortmund. bukur e keni ju andej.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6
    servus nga München!

Oktoberfest ka filluar, eshte si Weltjugendtag po pa Papst.

Larguar Maska e GrifshA_
    Anëtarësuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Hallo ju populli gjumash i gjermanise. E pse nuk shkruani hic? Apo koha gri ju ka bere pertacer?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    48
    Hallo Leute!

Ja erdha dhe une te shkruaj nja dy tre gisht sa me zgjat i cik faqen e postimeve.

Disa mu duken pak si merzitur e deshperuar nga Gjermania. Tani me thone ate qe osht, per menim tim, kane pak te drejte. Por ama nuk duhet harruar qe c'dokush kur del nga shpia eshte i huaj, dhe c'dokush ka arsye te ndryshme per tu merzitur.

Pra mos harroni ta mbani gjithmon lart, moralin sigurisht.

Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Shqiptarët s`kanë pse të druajnë nga etno-identiteti i tyre
    Nga naqeta në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 12:47
  3. Forumi Mysliman: Presidenti Moisiu ka fyer ndjenjat tona
    Nga Davius në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 88
    Postimi i Fundit: 30-11-2005, 16:53
  4. Kuvendi që na la trashëgim ADN-në e Dushkut
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-05-2005, 01:24
  5. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •