Postuar më parë nga ALBA
kush te ndalon te flasesh gjuhen qe do ?
shume flasin histori te tera ne anglisht!!
apo ajo nuk quhet gjuhe e huaj ?
Postuar më parë nga ALBA
kush te ndalon te flasesh gjuhen qe do ?
shume flasin histori te tera ne anglisht!!
apo ajo nuk quhet gjuhe e huaj ?
Das Recht auf Dummheit wird von der Verfassung geschützt. Es gehört zur Garantie der freien Entfaltung der Persönlichkeit.
Ndoshta ke padogana ku nuk moderohet , ose ku eshte ekstra per gjuhe te huaj , por jo ketu djalosh . Ketij i thone forumi Shqiptare , besoj se je merzit dhe ti , gjithe diten duke fol dhe shkrujt gjermanisht , nuk te mer pak malli te flasesh e shkruash shqip , gjuhen tende ?Postuar më parë nga Stan Marsh
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
jo............Postuar më parë nga ALBA
![]()
Das Recht auf Dummheit wird von der Verfassung geschützt. Es gehört zur Garantie der freien Entfaltung der Persönlichkeit.
Hallo Alba,
mire e ke ti qe duhet te flasim shqip se mire qe fjalorin nuk po e zgjerojm dot("padogana" hera e pare qe po e degjoj)po harrojm edhe ato qe i dime.
Me falni gabimisht
Ndryshuar për herë të fundit nga Frenku-007 : 10-07-2004 më 09:00
Ju shkruajti Frenku-007.
Hi ALBA,
fillimisht ju pershendes te gjitheve qe marrin pjese ne kete teme si dhe te gjithe shqipetaret qe jetojne ne Gjermani..... # ....... tregim i linkuar nga ALBA ishte jashtzakonisht i bukut ne te cilen ishin prekur edhe pikpamjet morale.
Por cfare ka shkruajtur LaHo2004 nuk qendron. Ndoshta qendron vetem ne ato qytete te vogla te Gjermanise ku urrejtja per te huajt ekziston ne shkalle te larte. Mendimi im personal eshte se edhe gjermanet jane njerez si te gjithe, ligjet familjare ekzistojne si ne gjermanis, shqiperi ashtu edhe ne cdo vend te botes. Por e rendesishme eshte se si njeriu ti vendos ato ne famile qe te kene ndikim.
ju pershendet
Frenku
Ju shkruajti Frenku-007.
Mirseerdhe Frenku-007 midis shqiptareve te Gjermanise ne kete teme .
Falimderit qe me ke lexuar .
Te pershenedes
Alba
.
Posti u fshi nga une
Alba
Ndryshuar për herë të fundit nga ALBA : 17-07-2004 më 02:13
Përmbi za, që lëshon bylbyli,
Gjuha shqipe m'shungullon,
pershendetje te gjithe shqiptareve ne gjermani. Era (münchen).
Mirseerdhe Era !
Shoh se je antare e re . Keto shqiptaret qe jetojne ne Gjermani jane shume pertace dhe nuk para shkruajne ne kete teme .
Uroj te mos i ngjash atyre dhe te na shkrush me shpesh ne kete teme![]()
Pershendetje nga Alba
.
Krijoni Kontakt