Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 102
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-12-2005
    Postime
    459

Talking Ja tek jam

Citim Postuar më parë nga GrifshA_
    Ketu ku jam une, aha nuk u organizua gje. Dhe pse ka plot shqiptare, shume pak jane studente.

Po pse nuk shkruani fare te kjo teme? (((((

Kalofshi mire njehere kudo qe jeni.
    Bis bald.

Opo ja do shofesh tash qe futa une kembet ketu si do gjallerohet Tema..................

Njerezi pershendetje nga München.....................................
    Jini si jini........... ??????

Ps: shqiptaret e gjermanise i ka zene gjumi njesoj si gjermanet.......... LoL
    Si peshq jane kto mo vetem te hapin e mbyllin syte dine se per tjeter gjo .....

E kane linjen te gjate shume kta................ LoL

i/e regjistruar Maska e xxxl
    Anëtarësuar
    20-10-2002
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    277
    gezuar gezuar te gjith shqipetarve ketu ne gjermani 2006 ja u plotesoft te tera deshirat.

Mivo Maska e Migen
    Anëtarësuar
    27-11-2003
    Vendndodhja
    ik anej, hajde knej
    Postime
    29

Smile Nachträglich GEZUAR

Hej shqiptare qe jetoni ne Gjermani dhe kudo. Ju uroj te gjitheve gezuar festen e krishtlinjeve dhe Vitin eRi. Pak me vonese po me mire vone se kurre.
    Problemi ishte qe kete faqe e zbulova dje per here te pare prandaj po ju shkruaj kaq me vonese.
    Nejse shprehsoj qe te jeni mire me shendet gjithashtu dhe familjet tuaja.
    Qofte nje vit i mbare per ju ne shkolle, pune dhe argetim (shume e rendesishme).

Tschüß!
    Mivo

dipl-ing
    Anëtarësuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    105

Köln

Lol, ore Mivo po ne Köln jeton ti o derebardhe?
    Po pse nuk thua qe qenkemi komshinj ne? Sa kohe ke ne Gjermani ti dhe cfare na ben ndonje gje te bukur ne Köln?

ciao
    studentja
    Citim Postuar më parë nga Migen
    Hej shqiptare qe jetoni ne Gjermani dhe kudo. Ju uroj te gjitheve gezuar festen e krishtlinjeve dhe Vitin eRi. Pak me vonese po me mire vone se kurre.
    Problemi ishte qe kete faqe e zbulova dje per here te pare prandaj po ju shkruaj kaq me vonese.
    Nejse shprehsoj qe te jeni mire me shendet gjithashtu dhe familjet tuaja.
    Qofte nje vit i mbare per ju ne shkolle, pune dhe argetim (shume e rendesishme).

Tschüß!
    Rruga me e shkurter midis dy personave eshte nje buzeqeshje

Mivo Maska e Migen
    Anëtarësuar
    27-11-2003
    Vendndodhja
    ik anej, hajde knej
    Postime
    29
    Hej Studentja c'kemi ndonje gje. Une kam rreth 4 vjet ketu ne Köln. Ne pergjithesi mire, ti e di ma merr mendja se si eshte ne Köln. Njerez te dashur dhe mikprites.
    Po ti ca ke bere ndonje gje?
    Mu be qejfi qe u pergjigje. Gjithe te mirat dhe mirupafshim.

Ciao
    Mivo

dipl-ing
    Anëtarësuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    105
    E kemi fatin e mire qe jetojme ne nje zone ku eshte multi-kulti. Po me origjine nga te kemi tyja?
    Ke ardhur me studime ne Gjermani? studion apo punon?

ciao
    studentja
    Rruga me e shkurter midis dy personave eshte nje buzeqeshje

i/e regjistruar Maska e xxxl
    Anëtarësuar
    20-10-2002
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    277
    filloj duke u ngrof nje cik muhabeti ketej

Skofiar Maska e Skofiar
    Anëtarësuar
    07-08-2005
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    731
    Parlamentschefs, Publizisten und ein eifriger Schwager

(Die Presse) 23.01.2006

Der Kampf um Rugovas Nachfolge hat begonnen.

BELGRAD/PRISTINA (ig.). Die Frage, wer Ibrahim Rugova als Kosovo-Präsident nachfolgen soll, sorgt für Ratlosigkeit. Laut Verfassung übernimmt Parlamentspräsident Nexhat Daci nun für drei Monate das Präsidentenamt. Die Opposition wirft dem LDK-Funktionär Korruption und autoritären Führungsstil vor, was im Parlament schon oft zu Konflikten führte.

Der Kosovo-Präsident wird vom Parlament gewählt; Daci dürfte kaum die nötige Zustimmung von zwei Dritteln der Abgeordneten erhalten, um langfristig Nachfolger Rugovas zu werden. Zudem werden in der LDK Dacis Ambitionen vom Flügel rund um Sabri Hamiti, dem Schwager Rugovas, torpediert, kolportieren Medien.

Chancen werden hingegen Lutfi Haziri eingeräumt. Der junge Minister für Lokalverwaltung steht im Ruf, sehr kooperativ zu sein, was ihm Sympathien des Westens einbrachte.

Der neue Präsident könnte auch aus den Reihen der Oppositionsparteien kommen. Hashim Thaçis PDK hat Ex-Premier Bajram Rexhepi als ihren Wunschkandidaten bekannt gegeben. Auch der Name des diplomatisch erfahrenen Verlegers Veton Surroi von der liberalen Bürgerpartei ORA kursiert in den Medien. Der populäre Ex-Premier Ramush Haradinaj scheidet aus, da er unter Anklage des UN-Tribunals steht. Selbst Fatmir Limaj wird ins Spiel gebracht. Der frühere UÇK-Kommandeur befand sich bis Ende November des Vorjahres noch im Gefängnis des UN-Kriegsverbrechertribunals in Den Haag. Gegen den vom Tribunal gefällten Freispruch legte die Anklage Anfang Jänner Berufung ein.

Die UN-Mission im Kosovo (Unmik) ist, so wird kolportiert, auf der Suche nach einer parteiunabhängigen Persönlichkeit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-02-2006
    Postime
    1

Thumbs down Ne kerkim te shoqerise se vjeter ne Ulm te Gjermanis

ME 1995-1998 kam jetuar ne Gjermani ne qytetin Ulm. Dhe deshiroj te bie ne kontakt me shoqerine time te vjeter. me kontaktoni vetem personat me vendebanim ne Ulm qe te kam informata per disa familje qe kam humb kontakt me ta jam mirenjohes per qdo informat. PERSHENDETJE NGA XHEVAHIRJA

Skofiar Maska e Skofiar
    Anëtarësuar
    07-08-2005
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    731
    Ju preferoj te vizitoni kete faqe ne menyre qe te informoheni per shume gjera me rendesi ne fushtat me te ndjeshme te jetes se perditeshme ne gjermani

www.info-gjermani.de

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Shqiptarët s`kanë pse të druajnë nga etno-identiteti i tyre
    Nga naqeta në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 12:47
  3. Forumi Mysliman: Presidenti Moisiu ka fyer ndjenjat tona
    Nga Davius në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 88
    Postimi i Fundit: 30-11-2005, 16:53
  4. Kuvendi që na la trashëgim ADN-në e Dushkut
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-05-2005, 01:24
  5. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •