Individët me gjak përzier ndryshojnë nga pjesa tjetër e popullatës, prandaj nuk mund të mbijetojnë asnjëherë.
Kjo bën që racat të jenë të pastra. Jo vetëm raca jonë.
prap ketu ti .. vetem nje hero kombetar kan shqiptaret e krenohen ne tan boten .....GJERGJ KASTRIOTIN .....ty nuk te pelqen ky emer se u prente kokat rraces tuaj dmth fares te keqe qe hollen turqit e tani as vendet islamike nuk ju duan nuk po te jap shembuj se e din mir per qfar e kam fjalen , jeni thjesht nje tuf bastarllesh te len mbrapa....![]()
DRAGON+++
cfare bere kur kishe serbin aty hajt na e shpjego pak.Ja u shkerdheu serbi xhamiat,pse nuk i mbrojte o lepur po na vjen ktu na ben moral.I pafetyre u bere ti cop muti te gjykosh Gjergj Kastriotin .Ta ****** racen , edhe fene tate te *****.
Se nuk le teme pa prishur ti o ta ****** fene e ca ka ajo mrena komplet qe nga aisha deri te mami jot..
Ndryshuar për herë të fundit nga medaur : 14-05-2009 më 09:08
SHQIPERIA MBI TE GJITHA
[QUOTE=Rina_87;2209521]![]()
Me m'fal qe isha aq e drejperdrejt,mirepo turk origjinal bjond vec ne perralla ka, QUOTE]
Te siguroj qe ska as ne perralla ,a ke degjuar ndonjehere per bajlozat?hihihiiihih
Ketu ja paske futur KOT,sepse te rrim shtremte e te folim drejt ne shqiptaret e Kosoves jemi me te bardhe ,kjo pune kallauz nuk don ,eshte gje qe shihet.Ndersa sa i perket se a ka pasur perziereje me turq ,une besoj qe po ,por ne perqindje shume te vogel ,shih SaBRI e Ermal Fejzullahun,Bashkim Fino,Ilir Meta e disa te tjere.
Une them se ka pasur...ja p.sh Sabri Selmani ka prejardhje turke...he Sabri ja defte te verteten ketu...
Krijoni Kontakt