Close
Faqja 26 prej 74 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 740
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga Barlet23 Lexo Postimin
    edhe nga Kosovaret ka shume qe na urrejne ne Shqiptareve keshtu qe nuk eshte mire me fol keshtu... dhe leje aty
    jo barlet nuk eshte ashtu , ok nuk e perjashtoj mundesin qe mundet edhe te ken te till edhe nga ne .

por ju nuk e dini sa e dojn Kosovart Shqiperin , jo vetem sot , por kjo eshte prej se un e mbaj mend , se si reagojn edhe qka flitet ketu ne Kosov per shqiperin sa e admirojn , sa e qmojn , neve ketu ne Kosov te paret ton perher perher na kan folur per shqiperin , kur kujtoj nga njiher prinderit e mi babin , babgjyshin se si tregojshin per shqiperinse, si folshin bisedojshin tregojshin gjera te mira per Shqiperin , nga njiher mendojsha ne vehte sikur dojshin me zor me mbejll ne koken time dashurin ndaj shqiperis , keshtu ka ndodh ne per secilat familje Kosovare , edhe kan arrit qellimin qe femijt e tyre ta dojn Shqiperin , edhe per kete gje un i qmoj edhe me teper te gjith ata qe kan vepruar ashtu.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    ...qysh bojn hygjym kosovart kah shqiperija, kena me lujt kenu ma kanq kena mu la kena mu shperlah , kena mu asish ...hahahahahahaha ...e more te gjor more te gjor .....s'jeni ka e njihni mir ju shiperin ....qfar urrejtje kan ndaj kosovarve ...hajt hajt se ka me ju dal permi kapuq.
    PROPAGANA ARMIQSORE KOMBTARE ËSHTË E NDALUAR KETU NE FORUM? PO DESHE TE BESH PROPAGAND ARMIQESORE ATEHERE DIL NE TELEVIZION E THUAJ ATO QE KE NDERMEND TE THUASH;;;
    Kj eshte hera e fundit per ju !
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga Kreksi Lexo Postimin
    PROPAGANA ARMIQSORE KOMBTARE ËSHTË E NDALUAR KETU NE FORUM? PO DESHE TE BESH PROPAGAND ARMIQESORE ATEHERE DIL NE TELEVIZION E THUAJ ATO QE KE NDERMEND TE THUASH;;;
    Kj eshte hera e fundit per ju !
    c'far propagande o m'zat .

i/e larguar Maska e bklyn_kid
    Anëtarësuar
    28-01-2008
    Vendndodhja
    Brooklyn
    Postime
    202
    Pyll pa derra s'ka.

Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Po shkruaj edhe une dicka serioze meqe jam i vjeter ne forum :

Shpesh degjohen zera se kjo rruge eshte shume e shtrenjte dhe rrjedhimisht qe nuk eshte fizibel.Por ne shqiptaret e duam kete rruge. Bile edhe ata qe e kritikojne , thelle ne shpirtin e tyre e duan kete rruge.Prandaj beteja per kete rruge nuk duhet te mbaroje me kryerjen e punimeve. Ne shqiptaret duhet te vazhdojme te luftojme qe kete rruge ta bejme fizibel, ta kthejme ne nje shteg mireqenie dhe begatie.Perfundimi i kesaj rruge duhet te shoqerohet me kycjen e planeve konkrete ne fusha ekonomike, sociale ,kulturore dhe sportive.Duhet te ekzistoje nje vullnet i dyanshem kosovaro-shqiptar per te mos lene qe kjo rruge te shnderrohet ne nje apendiks te verber ku te kalben milionat e shqiptareve.Perurimi i kesaj rruge duhet te jete nje shanc, nje feste per tu zhfrytezur ne menyre qe te tejkalohen barriera te ndryshme midis dy shteteve.

Ndryshuar për herë të fundit nga Qerim : 07-02-2009 më 06:56

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    ...qysh bojn hygjym kosovart kah shqiperija, kena me lujt kenu ma kanq kena mu la kena mu shperlah , kena mu asish ...hahahahahahaha ...e more te gjor more te gjor .....s'jeni ka e njihni mir ju shiperin ....qfar urrejtje kan ndaj kosovarve ...hajt hajt se ka me ju dal permi kapuq.
    Mund te ket kso raste te rralla, bile me shku edhe pak ma larg, ka njerz qe i urrejn njerzit brenda kosoves, pershembull dikush i urren llapjant, dikush gjakovart, mirpo kto jan raste te rralla dhe ska asgje per tu brengos. Un nuk e ve ne dyshim se Shqiptaret nga Shqipria na dojn, jo per diç tjeter por kimi ni gjak, qysh thot ni fjal e urt : "Na kan ra ne hise".

pershendetje
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Megjithe kohen e keqe ,punimet ne rruge po vashdojne .............fotot jane mare para tre ditesh.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    
    Dija eshte injorance e mesuar.....

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Tuneli dhe germimet gjiganteske ne shpatet e rruges .
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    
    Dija eshte injorance e mesuar.....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    or Hard Style je shum gabim po mendove se gjith Shqipteret urrejn Kosoven . Shumica e Shqiptareve i duan Kosovaret .kujto vitin 99 kur te Shqiperia hapi dyert per te larguarit nga lufta..une jam Shqiptar i Shqiperis dhe me then te drejten dua Kosoven sa Shqipnin e ndoshta me shum...Kosovaret jan popull i mrekullueshem,me tradita e zakone te mrekullueshme.kam jetuar me Kosovar per 1 koh te gjat dhe shokt e mi me te ngusht jan Kosovar..per mua Kosovaret jan Shqiptar te vertet...mos degjoni ca te rinj ktu ne forum qe jan te stresu e te turbulluar e nuk morin vesh c'far thon.

Faqja 26 prej 74 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lista e 813 personave në kërkim nga Interpoli
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 29-12-2014, 10:16
  2. 200 të shumëkërkuarit shqiptarë në të gjithë Botën
    Nga Albo në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 14-04-2009, 15:15
  4. Panik në autostradë, në zjarr një fabrikë, rrezikon stacioni elektrik
    Nga Bledari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 02-12-2008, 16:04
  5. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •