Close
Faqja 72 prej 74 FillimFillim ... 22627071727374 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 711 deri 720 prej 740
    personalisht nuk i besoj ketyre lajmeve aq me teper kur na serviren nga news24 2 dite para zgjedhjeve dhe kur pamjet nuk kane date.

nejse te shihim cdo thone me vone se nuk i dihet

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Ehhhhhh kush po na qan per rrugen tani. Po mos qani e mo beni sikur u dhemb o te mjere. Per kete rruge te gjitha risqet si te mira edhe te keqia i ka PD, ju nuk keni asnje kredibilitet te flisni per te. Nqs do iu dhimbej kaq shume do shkonit ta vizitonit njehere nga afer, ose do ta transmetonin keto televizione qe vene kujen kur ishte ne ndertim e siper. Mos u beni kaq qesharake dhe hipokrikte.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

nuk e kane hallin tek rruga ato jo

atyre i rreh ne tjeter vend

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Egnatius, po thashe ta luaj he une pak rolin si keta mo, bera sikur e besova se merakosen vertet.

Ehhhh kush tenton te qeverise kete vend.... per te ardhur keq...
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Klani sapo ka pergenjeshtruar kete lajm te News24 po ashtu edhe Ministria e Transporteve ne konference.
    Shume gje e dobet, e semure nqs del qe eshte e pavertete.
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

e di o Madaber e di

lajme te tilla te kujtojne oren e bushit.
    votuesi ka edhe sy edhe veshe, ed s.umtuneli dhe ato plera te paskrupuj qe shpifin keto lajme dashakeqe do ta marrin pergjigjen neser per te gjitha te zezat qe i kane sjelle vendit.

Zoti eshte me ne Maska e xemanuel
    Anëtarësuar
    08-04-2008
    Vendndodhja
    kosove
    Postime
    137
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Ngjarja ka ndodhur para pak minutave në kilometrin e 2.5- të të tunelit ku rrjeta mbrojtëse ka rënë për shkak të ngarkesës së inerteve. Mësohet se është bllokuar qarkullimi i mjeteve.SKANDALI

KALIMASH- Shëmbje në tunelin Rrëshen-Kalimsh. Në kilometrin e 2.5- të këtij tuneli mësohet se është rrëzuar rrjeta mbrojtëse që mbante pjesën e sipërme të tunelit e cila në një gjatësi për më shumë se 1 km ishte e pabetonuar.
    Televizioni Neës24 ka filmuar pamjet në tunel vetëm pak para shembjes së tij rreth orës 21.00 të mbrëmjes së sotme. Rrjeta në pjesën e pabetonuar të tunelit ishte vendosur në një gjatësi prej 100 metrash për të shmangur rrezikun që u kanosej qarkullimit të automjeteve.
    E gjithë rrjeta ishte ngarkuar me materiale inerte dhe rrëzimi i saj ka shaktuar dhe derdhjen e inerteve në një pjesë të tunelit duke shaktuar bllokimin e plotë të tij dhe paralizimin e qarkullimit të autmojeteve.
    Ndërkohë rreziku vazhdon të jetë evident, pasi paralel me këtë tunel po kryhen gërmime dhe plasje në tunelin tjetër.
    Për momentin qarkullimi është paralizuar dhe punonjësit e firmës kanë hyrë në tunele për të bërë pastrimin e gjithë pjesës që tashmë është rrëzuar. Tuneli 5.6 km pjesë e aksit Rrëshen-Kalimash është përuruar pak ditë më parë nga kryeministri Berisha dhe ai kosovar Hashim Thaci në prag të zgjedhjeve të 28 qershorit.
    Në tunelin e inauguruar mungon ende sinjalistika, mjetet e sigurisë sic janë kamerat, sistemi kundra zjarrit. Ndërsa korsia e dytë ende nuk funksionon. Ekzistojnë dy postblloqe në hyrje dhe dalje të tunelit që kryejnë rolin e semaforëve.
    (e.n/BalkanWeb)
    Sikur te shembej e gjith autostrada e gjith urat bashk me tunel sa do te gezoheshin militantet e edvinit e gjith PS-ja por me se shumti EDI RAMA e po per nje POST sa anti atdhetare qe jan , nese nuk flas drejt vdeksha sonte , me keto shpifesira edhe ato qe jan te pa vendosur po i largojne ne krahun e djatht por edhe ata qe jan socjalist do votojne per PD
    EMANUEL Zoti është me ne

Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Citim Postuar më parë nga xemanuel Lexo Postimin
    Sikur te shembej e gjith autostrada e gjith urat bashk me tunel sa do te gezoheshin militantet e edvinit e gjith PS-ja por me se shumti EDI RAMA e po per nje POST sa anti atdhetare qe jan , nese nuk flas drejt vdeksha sonte , me keto shpifesira edhe ato qe jan te pa vendosur po i largojne ne krahun e djatht por edhe ata qe jan socjalist do votojne per PD
    E pritshme ! Sa ngjan Nano me Berishen. Keshtu veproi dhe Nano me autostraden Durres Tirane. E peruron sa per votime.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    MIRDITË- Nisin problemet në tunelin e sapo përuruar të Kalimashit. Automjetet që janë nisur për të udhëtuar drejt Kukësit janë ndalur duke mos u lejuar të hyjnë brenda në tunel. Shkak për këtë ka qenë një rënie gurësh brenda në tunel. Bëhet e ditur se në një gjatësi prej 1 kilometri brenda tunelit, nuk është realizuar betonimi dhe si rrjedhojë është vënë rrjetë mbrojtëse. Por ndërkohë në këtë pjesë ka nisur rënie e gurëve, çka ka bërë që të mos lejohet futja e automjeteve brenda në tunel. Ende nuk ka të dhëna të mëtejshme, ndërsa pritet që të vërtetohet se cili ka qenë shkaku kryesor për këtë problem të menjëhershëm pas përurimit që i bëri dje Kryeministri Berisha aksit Rrëshen - Kalimash.

Shekulli
    Bravo, gazete e pavarur kjo bashke me news24. Ngelen duke na nxire faqen te dy keto media. Turpi i radhes nga keto dy media.

i/e regjistruar Maska e gjirfabe
    Anëtarësuar
    23-06-2004
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    576

Nje mesazh i sinqerte

Citim Postuar më parë nga xemanuel Lexo Postimin

"Unë, që nuk marr vesh fare nga politika, që nuk di dhe nuk më intereson se ç'lojra bëjnë partitë politike shqiptare gjatë fushatës së tyre elektorale, e cila më bën të lumtur, gjithsesi, se të paktën, kemi edhe ne një fushatë elektorale demokratike, të tipit perëndimor, dua t'ju them atyre burrave shteti, cilido qofshin ata, që përuruan atë rrugë, aq të rëndësishme për kombin dhe shtetin:

"Hë, më ju lumtë! Ju puthsha duart dhe bythët!
    Të paktën, bëtë një punë të vlefshme për të gjithë!"

Se kush do të dalë nesër në pushtet, është punë tjetër.
    Nuk më intereson fare.
    Më interesojnë rrugët...

G. J.

Athine "
    Ndryshuar për herë të fundit nga gjirfabe : 27-06-2009 më 14:20

Tema të Ngjashme

1. Lista e 813 personave në kërkim nga Interpoli
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 29-12-2014, 10:16
  2. 200 të shumëkërkuarit shqiptarë në të gjithë Botën
    Nga Albo në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 14-04-2009, 15:15
  4. Panik në autostradë, në zjarr një fabrikë, rrezikon stacioni elektrik
    Nga Bledari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 02-12-2008, 16:04
  5. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •