personalisht nuk i besoj ketyre lajmeve aq me teper kur na serviren nga news24 2 dite para zgjedhjeve dhe kur pamjet nuk kane date.
nejse te shihim cdo thone me vone se nuk i dihet
personalisht nuk i besoj ketyre lajmeve aq me teper kur na serviren nga news24 2 dite para zgjedhjeve dhe kur pamjet nuk kane date.
nejse te shihim cdo thone me vone se nuk i dihet
Ehhhhhh kush po na qan per rrugen tani. Po mos qani e mo beni sikur u dhemb o te mjere. Per kete rruge te gjitha risqet si te mira edhe te keqia i ka PD, ju nuk keni asnje kredibilitet te flisni per te. Nqs do iu dhimbej kaq shume do shkonit ta vizitonit njehere nga afer, ose do ta transmetonin keto televizione qe vene kujen kur ishte ne ndertim e siper. Mos u beni kaq qesharake dhe hipokrikte.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
nuk e kane hallin tek rruga ato jo
atyre i rreh ne tjeter vend
Egnatius, po thashe ta luaj he une pak rolin si keta mo, bera sikur e besova se merakosen vertet.
Ehhhh kush tenton te qeverise kete vend.... per te ardhur keq...
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Klani sapo ka pergenjeshtruar kete lajm te News24 po ashtu edhe Ministria e Transporteve ne konference.
Shume gje e dobet, e semure nqs del qe eshte e pavertete.
Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
https://chng.it/LqW9qg4bkD
e di o Madaber e di
lajme te tilla te kujtojne oren e bushit.
votuesi ka edhe sy edhe veshe, ed s.umtuneli dhe ato plera te paskrupuj qe shpifin keto lajme dashakeqe do ta marrin pergjigjen neser per te gjitha te zezat qe i kane sjelle vendit.
Sikur te shembej e gjith autostrada e gjith urat bashk me tunel sa do te gezoheshin militantet e edvinit e gjith PS-ja por me se shumti EDI RAMA e po per nje POST sa anti atdhetare qe jan , nese nuk flas drejt vdeksha sonte , me keto shpifesira edhe ato qe jan te pa vendosur po i largojne ne krahun e djatht por edhe ata qe jan socjalist do votojne per PD
EMANUEL Zoti është me ne
"Unë, që nuk marr vesh fare nga politika, që nuk di dhe nuk më intereson se ç'lojra bëjnë partitë politike shqiptare gjatë fushatës së tyre elektorale, e cila më bën të lumtur, gjithsesi, se të paktën, kemi edhe ne një fushatë elektorale demokratike, të tipit perëndimor, dua t'ju them atyre burrave shteti, cilido qofshin ata, që përuruan atë rrugë, aq të rëndësishme për kombin dhe shtetin:
"Hë, më ju lumtë! Ju puthsha duart dhe bythët!
Të paktën, bëtë një punë të vlefshme për të gjithë!"
Se kush do të dalë nesër në pushtet, është punë tjetër.
Nuk më intereson fare.
Më interesojnë rrugët...
G. J.
Athine "
Ndryshuar për herë të fundit nga gjirfabe : 27-06-2009 më 14:20
Krijoni Kontakt